- Konu Sahibi Happy Meal
-
benimde randevum yarın :) tanışalım canımNe kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...
merhaba canım sende mersindeymişsin :) ben yeni taşındım mersine 3 ayı geçti işte, ben adanadaki başkent hastanesine başladım ve doktorumdan çok memnunum, yeni ameliyat oldum ve devletin tüp bebeğinden yararlanmak için iki adet iğneli aşılama yaptırmam lazım (önceden 5 tane yapılmıştı aşılama ama ilaçla) ondan sonra tutmaz ise tüp bebek, hayırlısı bakalımNe kadar fazlaymış ücret. Mersin Silifke' deyim Olbamed Özel Hastane 350 tl ye yapıyor ilaçlar da 350 tutuyor ortalama 700 tl benim tedavi masrafım bu hafta olacak hayırlısı ile. Allahım ilk denememizde kavuştursun kızlar bebişlerimize inşallah...
persa sende mersinden süper :)ay mersınden bırı daha:)) sevındımm
canım sperm yıkatmaya da para gıdecek bılgın olsun.. mersın tıp fakultesınde yaptırıyorum ben hıcbır ucret odemeden
Canım busene tip fakültesi taşındı artık unv nin içinde devasa boyutta ve hersey yeni. Ben filiz hocaya gidiyorum.persa sende mersinden süper :)
tıp fakültesimi ? nasıl temiz mi iyimi bana anlatsana canım, ben güvenemiyorum ve bide bu şehri tanımıyorum daha, yoruldum artık koşturmaktan, birde çalışmak zorundayım takibim zor oluyor
Ben de filiz hocaya gidiyorum cok memnunum.Persacım Merhaba canım hemşerim, destek olalım bir birimize inşallah :) Bilmiyordum canım yıkama işleminin ücretini. Yarın 3 te randevum var yine, bakalım 14 tü en son yumurtam şimdi ne alemde acaba büyüdü mü ki.
Tıp Fakültesinde neden ücretsiz ki canım ne kadar iyi gerçekten. Bizim Özel Sağlık Sigortamız var Olbamed Hast. ile anlaşmalı bakalım karşılarsa benim için süper olur. Tıpa Filiz hocaya gitmiştim Ağustos ayında 5 aylık hamileyken gelişim geriliğinden kaybettim Filiz Çayan çok iyi bir Dr Sen kime gidiyorsun canım bilgim olsun lazım olur belki. Ben de sevindim yaa gerçekten destek olalım şu günleri atlatalım inşallah...
Ben de filiz hocaya gidiyorum cok memnunum.
Özel muayene dışında hastanede hic ücret ödenmez. Test,tahlil, normal muayene hepsi karşılanıyor..
Klomenle yapıldı asilama. Iğneyle yapılsa ona para giderdi bir miktar.
Inşallah biran önce kavusuruz bebislere..Persacım çok şanslısın gerçekten, buralarda umudumu kaybedersem geleceğim bende canım. İnşallah hepinizden hayırlı haberler alırız...
Inşallah biran önce kavusuruz bebislere..
canım ben adanada doktora başlayınca devletin tüp bebek tedavisinden yararlanırım dedim ama önce bir ameliyatım vardı rahimden, doktorum bana tüp bebekden faydalanabiliyorsun devletin sana sunduğu dedi ama şartları varmış, 3 yılı aşkın evli olcan o tamam :) sonra aşılama yaptırmış olcakmışın ve devamında şunu eklemiş akıllılar en az 2 tane aşılama iğneli olacakmışki ben tüp bebekden yararlanabileyimmiş, bu kadar saçmalık olur, 4 yıldır anam ağlamış tedavilerden geldiğim noktaya bak, neyse ameliyatımı oldum çok şükür şimdi iki tane iğneli aşılama yaptıracağım şubatta başlamam lazım, ameliyattan sonra rahim toparlanması için, eğer sen iyi diyorsan üniversite hastanesine oraya bi giderim wallada şu doktorun soyadınıda söyler misin bana. adana gel git ile uğraşmamış oluruz en azından :)Klomen bana fayda etmedi diye Pregon iğneye başladık ve İlk Aşılama. Hapla başlanıldığında tüp bebek şansı olmuyor mu ne diye duymuştum yada devlet mi ne karşılamıyormuş sanırım ve en az 2 kez İğneli aşılama gerekiyormuş tüp bebek için herhalde...
Doc filiz çayan.canım ben adanada doktora başlayınca devletin tüp bebek tedavisinden yararlanırım dedim ama önce bir ameliyatım vardı rahimden, doktorum bana tüp bebekden faydalanabiliyorsun devletin sana sunduğu dedi ama şartları varmış, 3 yılı aşkın evli olcan o tamam :) sonra aşılama yaptırmış olcakmışın ve devamında şunu eklemiş akıllılar en az 2 tane aşılama iğneli olacakmışki ben tüp bebekden yararlanabileyimmiş, bu kadar saçmalık olur, 4 yıldır anam ağlamış tedavilerden geldiğim noktaya bak, neyse ameliyatımı oldum çok şükür şimdi iki tane iğneli aşılama yaptıracağım şubatta başlamam lazım, ameliyattan sonra rahim toparlanması için, eğer sen iyi diyorsan üniversite hastanesine oraya bi giderim wallada şu doktorun soyadınıda söyler misin bana. adana gel git ile uğraşmamış oluruz en azından :)
puregon yanında klomen kullandınız mı yoksa sadece iğne mı kullandınızKlomen bana fayda etmedi diye Pregon iğneye başladık ve İlk Aşılama. Hapla başlanıldığında tüp bebek şansı olmuyor mu ne diye duymuştum yada devlet mi ne karşılamıyormuş sanırım ve en az 2 kez İğneli aşılama gerekiyormuş tüp bebek için herhalde...
ayyy persacım walla çok doğru kesinlikle ben şubatta adet zamanım filiz hocaya giderimde ama önceden randevu almak gerekiyor muki.
Doc filiz çayan.
Adanaya kadar git gel yapmazsin bence.
puregon yanında klomen kullandınız mı yoksa sadece iğne mı kullandınız
Merhaba canim benimde p.tesi günü aşılamam oldu aynı sekilde ağrım leke şeklinde de kanamam oldu ve az da olsa haladevam ediyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?
Özel muayene için randevu almak gerekiyor.ben de senin gibi düşünüyordum amacım aşılama yaptirmakti ama konuyu nasıl izah edecektim. Ona durumumu anlatınca aşılama denediniz mi diye sordu.hayır dedim. O zaman aşılama yapalim dedi hemen. Sen de durumunu anlatırsın zaten tatli bir bayan rahatça konuşup anlasabilirsin.ayyy persacım walla çok doğru kesinlikle ben şubatta adet zamanım filiz hocaya giderimde ama önceden randevu almak gerekiyor muki
yani ilk hastası olucam lak diye damdar düşer gibi aşılamaya geldim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?