2015 Aralık tüp bebek

Benimde eklermisiniz 15.12.2015 adeti. Morfoloji sıkı tisi

Canım bu durumda ne desek bos.kendim kadar üzüldüm inan.seninle basından beri beraberdik.insan hisseder derler ya bendede suan o var.ne diyelim yıkılmak yok.vakit saat gelmeyince ne desek boss
aman diyim son negatif benimki olsun artik sizlerin pozitif sonuclarini alayim da mutlu olayim. ben senin pozitif olacagina inaniyorum buarada

aman diyim son negatif benimki olsun artik sizlerin pozitif sonuclarini alayim da mutlu olayim. ben senin pozitif olacagina inaniyorum buarada
İnşallah canım ama ne bilim bendede bi umursuzluk var işte.hiissizim işte sanki negatif olsada üzülmücekmişim gibime geliyo

benımde dun kan sonucum p4 orogestron ıyı cıkmadı herhalde doktgor receteyıu almasın yanım agelsın demıs iptal edişcek dondurulmuslarım var benımde 3 uncu olucak tı bu

Bende bi bulsam 12. Gunu kasiklarim yaniyo bi ates geliyo bi Üşüyorum garip bişey bu bekleyiş ya insanin sinirini bozuyo

kızlar bende geldim aranıza bugün adetimin 2.günü Gonal f iğnelerinden ilkini 225 ml olarak vurdum.Rabbim yardımcımız olsun.kızlar son yumurta geliştirici iğneyi vurduktan kaç gün sonra çatlatma iğnesini vuruyoruz?ve ne kadar süre sonra yumurtalar toplanıyor ?

hayirli olsun canim tedavin.ben birgun sonra vurmustum catlatma ignemi.ama sanirim her doktor ayni sekilde yapmiyor.

hayirli olsun canim tedavin.ben birgun sonra vurmustum catlatma ignemi.ama sanirim her doktor ayni sekilde yapmiyor.
teşekkürler Can'ım bende öyle hatırladım ama acaba yanlışmı diye sorayım dedim.çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız.

Yaaa bayılmadan korkuyorum çok heyecanlı ve panigim
Korkacak bişey yok o bayılma hali değil daha önce 3 defa baska amelıyatlar için narkoz almıs biri olarak söyleyim opu daki derin bi uyku durumu.yoksa asıl narkozda uyanmak ve kendine gelmek daha zor bı durum.

ben de bugün 3, denememe başladım hayırlısıyla inşallah 12 gün sonra kontrolüm var ve rahim duvarım bu sefer istenen kalınlığa ulaşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…