Canım benim doktorum ısrarla normal hayatınıza devam edin dedi, ki o demeseydi de ben o şekilde evde bekleyebilecek bir yapıya sahip değilim. Hatta işimden dolayı araba kullanıyorum, şehir dışına gittim geldim bugün, yurtdışı seyahate bile çıkabilirim. Bu durumu hiç bilmiyor da olabilirdik ve bilmeden bir çok işi, hareketi yapıyor olurduk. Dinlenen ya da daha özen gösteren arkadaşlara da saygım var tabi ki, herkes kendini nasıl daha iyi, rahat hissediyorsa öyle hareket etmeli bence. Bu arada daha önceki yazışmalarımdan birinde bir link paylaşmıştım. Bu konuda yapılan bilimsel bazı araştırmalar üzerine, bir bak istersen. Ben bazı yurtdışı kaynaklı makalelerde de benzer sonuçlar görmüştüm o yüzden 1 gün dinlenme olayına bile pek girmek istemedim. Tabi ben de ağır kaldırmıyorum ya da ne bileyim çok sıkıntı yaratacak bir ortama girmemeye çalışıyorum ama günlük hayata devamcanım ya çalışırken dikkat etmek zor olmuyor mu bende çalışayım diyorum ama gelip giderken otobüse binerken biri çarpar düşerim falan ben sakarım birde korkuyorumboşa mı kuruntu yapıyorum acaba
Merak etme bsey olmaz ben günlerdr kullanıyorum ki nasıl kullandığımı görseniz kızardınız :) hç dert etme o Yüzden iyi düşünkizlar ben bi halt yedim.araba kullandim bugun ve simdi kasigim agriyo
Merak etme bsey olmaz ben günlerdr kullanıyorum ki nasıl kullandığımı görseniz kızardınız :) hç dert etme o Yüzden iyi düşün
Hayırlı olsun :)Transfer im oldu kislaaarrrrr
Çıktı cnm bugün baktırdım 211elffth3 Canım ikinci sonucun çıktı mı merak ettim? Sonuç nasıl? Umarım iki bebiştir :)
Yani iki bebiş değil mi? Sonuçları anlayamıyorum ben çok merak ettim :)Çıktı cnm bugün baktırdım 211
Sanırım 2 ama tabi Allah bilir keseyi ve kalp atışını duymak LazımYani iki bebiş değil mi? Sonuçları anlayamıyorum ben çok merak ettim :)
Tesekkur ederim seninkide hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsinHayırlı olsun :)
Merhaba canım. 30 yaşındayım sorunum pko. Daha önce 1 taze bir de dondurulmuş denemem var. Bu 2. Taze tüp denemem. Adana acibadem de yapılıyor Tedavim.Yeni gelen arakadaslar bilgilerini yollayinda sizleride tablomuza ekleyelim.ayrica kizlar tabloda gozden kacirdigim oluyosa beni uyarin hee
Öyle tabi, Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Sanırım 2 ama tabi Allah bilir keseyi ve kalp atışını duymak Lazım
Hayırlı olsun hoşgeldin güzel haberler alırız inşallah senden de :)Slm kızlar bende 2 aralıkta ilkntüp bebek tedavime başladım
Hoş byldukHayırlı olsun hoşgeldin güzel haberler alırız inşallah senden de :)
Aynen Can'ım iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz iyi oluyor bu süreçte.Hoş byldukBoyle bı topik olması cok hoşuma gitti destek olunması çok güzel bişey bu süreç çok stresli çünkü
Adanadayim ben canm ikinci tüp denemem bakalım hayırlısı sen nerede yaptırıyorsun kaçıncı denemenBenim bi akrabam 23 yıl boyunca ugraştı çocuk ıcın hep tedavılerı ıptal edıldı duşuk yaptı defalarca ama kadında acaıp bı sabır vardı sonunda menepoza gırmesıne nerdeyse ramak kala tek yumurtası olgunlastı dollendı transfer yapıldı hamıle kaldı sımdı 1.5yasnda oglu var kıbrısta hamıle kalabıldı o ama kıbrısa 2. Gıdısydı. Sen hangı sehırdesın cnm
Bende ankaradayım cnm 3 denememde olmadı işte 4. Denemem olcak aynen hayırlısı demekten baska bıse gelmıo eldenAdanadayim ben canm ikinci tüp denemem bakalım hayırlısı sen nerede yaptırıyorsun kaçıncı denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?