2015 Aralık tüp bebek

canım ya çalışırken dikkat etmek zor olmuyor mu bende çalışayım diyorum ama gelip giderken otobüse binerken biri çarpar düşerim falan ben sakarım birde korkuyorum boşa mı kuruntu yapıyorum acaba
Canım benim doktorum ısrarla normal hayatınıza devam edin dedi, ki o demeseydi de ben o şekilde evde bekleyebilecek bir yapıya sahip değilim. Hatta işimden dolayı araba kullanıyorum, şehir dışına gittim geldim bugün, yurtdışı seyahate bile çıkabilirim. Bu durumu hiç bilmiyor da olabilirdik ve bilmeden bir çok işi, hareketi yapıyor olurduk. Dinlenen ya da daha özen gösteren arkadaşlara da saygım var tabi ki, herkes kendini nasıl daha iyi, rahat hissediyorsa öyle hareket etmeli bence. Bu arada daha önceki yazışmalarımdan birinde bir link paylaşmıştım. Bu konuda yapılan bilimsel bazı araştırmalar üzerine, bir bak istersen. Ben bazı yurtdışı kaynaklı makalelerde de benzer sonuçlar görmüştüm o yüzden 1 gün dinlenme olayına bile pek girmek istemedim. Tabi ben de ağır kaldırmıyorum ya da ne bileyim çok sıkıntı yaratacak bir ortama girmemeye çalışıyorum ama günlük hayata devam

@minsinem arkadaşım hakkından hayırlısı olur üzülme demek çözüm değil ama başka birşey de diyemiyorum umudumuzu kaybetmiyoruz

Yeni gelen arakadaslar bilgilerini yollayinda sizleride tablomuza ekleyelim.ayrica kizlar tabloda gozden kacirdigim oluyosa beni uyarin hee
Merhaba canım. 30 yaşındayım sorunum pko. Daha önce 1 taze bir de dondurulmuş denemem var. Bu 2. Taze tüp denemem. Adana acibadem de yapılıyor Tedavim.

arkadaşlar merhaba. bugün doktor kontrolüm vardı. dondurulmuş transferimi cuma yapabiliriz dedi. sonrasında progesteron hormonuma bakılmış. aradılar ve tedavi diğer aya kaldı. çok yüksek çıkmış değer ve doktorum da iptal etti. bu durumu yaşayan var mı acaba. neden artar, nasıl azalır yada azalır mı?

OTE="Drymlh, post: 44108406, member: 679332"]Aynen Can'ım iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz iyi oluyor bu süreçte. tosun788 tabloya seni de eklesin bilgilerini yazarsan [/QUOTE]
YaşIım 25ilk denemem sorun pko ve morfoloji bozuklugu kayserı memorıal de tedavi gö r üyorum tatl ı m

Adanadayim ben canm ikinci tüp denemem bakalım hayırlısı sen nerede yaptırıyorsun kaçıncı denemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…