2015 Aralık tüp bebek

Kizlar 6 yumurtam dollemmis persembe cagiriolar.3.gun embriyosu iyimi sizce
canım 6 yumurta döllenmesi çok iyi bir şey ama neden 3. gün koyuyorlar 5. gün embriyosu daha iyi diyorlar genelde amaan hoş bu iş Allah'ın işi de

canım senin test sonucunu öğrendiğin gün ben trasnfere gidecem İnşallah bir problem çıkmazsa ve o gün mevlid kandili bol bol dua edelim . bebişler dört elle sarılsınlar bize doğunca da biz saracağız onları inşallah..

Benim de bugun kontrolüm vardı. 11 ile 14 mm arasindaymis yumislerim. Doktorum ilaç dozunu biraz daha arttırarak persembeye randevu verdi. Eğer bu hızda büyümeye devam ederlerse cuma veya cumartesi gibi yumurta toplama yapariz dedi. Heyecanlandim yine yeniden :KK17::KK17:
tedavin hayirli olsun insallah canim.kaliteli yumoslarin olsun:)

İyi geceler arkadaşlar.. ben de bu ayın 10nunda tedaviye başladım, benim gibi aynı zamanlarda başlayan var mı? Gün aşırı kan testi veriyorum e2 hormon testi izlenen var mı?
canim tedavin hayirli olsun. ben bekleme asamasindayim ama egerki soracagin soru olursa herkes bir sekilde yardimci olmaya calisir.

Nasılsınız kızlar... ben suan hastahanedeyim muayene oldum yumurtalar buyumusler teyzeleri :))
Anestezi ye gozukecem simdi cuma gunu çiftlige gidiyoruz yumurta toplamaya :KK6::KK49::KK49:
amaann bisey kalmamis yaa.zaman sizlere cabuk geciyo da bana niye gecmiyo :) canim vallahi cok sevindim.insallah birsuru yumurta toplarlar:)

Hoşbulduk canım 3.gün emriyosu iki tane transfer edildi.dua edelim inş.benimde hep ağlıyasım gelıyor
benimde ayni canim 3.gun embriyosu 2 tane. bugun 8.gunum.sabah saglik ocagina gidip kan vereyim dedim ama cesaret edemedim.hic belirtim de yok.ne bi agri ne bi bisey.o yuzden umutsuzluga kapiliyorum

Back