2015 Aralık tüp bebek

Ya
Yaptirma canm sabret ama negatif düşünme pozitif ol. Negatif olursa üzüleceksin zaten bari simdi belirsizlik varken musmutlu ol bebişlerimiz ne eglenceli annem var tuttum ben bunu desinler:)

YARIN KONTROL VAR RAHİM KALINLIĞI İÇİN CUMARTESİ TRANSFER OLUR SANIRIM ÇÖZÜLME SORUNSUZ OLURSA
Hadi hayırlısı olsun inşallah, benim rahim kalınlığına hiç bakılmadı sanırım, o tür bir bilgi vermedi yani en azından, ultrasonda mı anlaşılıyor o da?

Umut kırmak yok, yılmak yok, yola devam şaka bi yana ben de çok duydum bu belirtileri, hatta benim transfer sonrası 2. Gün ama batmalar hissediyorum, belki hepsi psikolojik, bakma kullandığımız tüm o ilaçlar da ruhsal dengemizi bozuyor ister istemez, ne diyoruz hep: iyi düşünelim iyi olsun, bence güzel haberlerini alacağız

Aynen canim dengem bozuldu zaten.transferden beri evdeyim cok biseyde yapmamaya calisiyorum.ama benim gibi calisan biri icin cok zor bi durum oldu psikolojim bozuldu valla.bi yanim umutlu bi yanim umutsuz iste

İyi geceler arkadaşlar.. ben de bu ayın 10nunda tedaviye başladım, benim gibi aynı zamanlarda başlayan var mı? Gün aşırı kan testi veriyorum e2 hormon testi izlenen var mı?

Aynen canim dengem bozuldu zaten.transferden beri evdeyim cok biseyde yapmamaya calisiyorum.ama benim gibi calisan biri icin cok zor bi durum oldu psikolojim bozuldu valla.bi yanim umutlu bi yanim umutsuz iste
Oyalanacak birşeyler bul bence, ben çalışmaya devam ediyorum, bazen aklıma geliyor, senin gibi umutsuzlanıyorum, tuhaf kuruntularla uğraşıyorum, bazen de tamamen unutuyorum işe güce dalınca.mesela en sevdiğin ya da seni en çok eğlendiren filmi tekrar izle ya da bugüne kadar fırsat bulamayıp da yapamadığın araştırmaları yap internette, çık gez mesela, al bir dergi ya da kitap yanına, git en sevdiğin kafede otur, şöyle güzel bir tatlı ye

İyi geceler arkadaşlar.. ben de bu ayın 10nunda tedaviye başladım, benim gibi aynı zamanlarda başlayan var mı? Gün aşırı kan testi veriyorum e2 hormon testi izlenen var mı?
Merhaba canım ben de ayin 9 unda başladım tedaviye. Dun kontrol vardı 11mm ile 14 mm arasında değişen yumurtalar var dedi doktor. E2 ye de bakıyorlar sürekli sonuç çıkınca arıyorlar sıkıntı yok ayni doz ılacla devam diyorlar. Ben de kafayı takacagimi bildiğim için kaç çıktı diye sormuyorum

transfere kadar gıdılırse oyle oluyormus sanırım ama bız transfere toplamya gıdemıycez sanırım

umudun kırılmasın ınsallah ıyı olucak canım sen umudum olucaksın alllahın ıznı ıle hayırlı sonuclar alırsınız tum arkdaslarımda

Inşallah seninde benimde sorun olmadan tutar.. benim yarın yine kontrolü var kan verip bu sefer vajinal muayene olucam. Yumurtaların kaç mm olduğunu o zaman goruncem ama dün yeni bir iğne eklendi toplamda 3 iğne yapıyorum. Sen?

canım ya çalışırken dikkat etmek zor olmuyor mu bende çalışayım diyorum ama gelip giderken otobüse binerken biri çarpar düşerim falan ben sakarım birde korkuyorum boşa mı kuruntu yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…