- 21 Ekim 2015
- 42
- 38
- 3
Evet canım listeye beni de ekleyin yaş: 37 - deneme : 5- merkez: tıp fakultesi- infrelite sebebi: erkek ve kadın . test tarihi tahmini :01.01.2016tosun788 arkadasim tablodaki hamisleri yazalim gordukce mutlu olalim boncugumuzda olsun hamislere nazar degmesin
Tamam canimEvet canım listeye beni de ekleyin yaş: 37 - deneme : 5- merkez: tıp fakultesi- infrelite sebebi: erkek ve kadın . test tarihi tahmini :01.01.2016
Yaptirma canm sabret ama negatif düşünme pozitif ol. Negatif olursa üzüleceksin zaten bari simdi belirsizlik varken musmutlu ol bebişlerimiz ne eglenceli annem var tuttum ben bunu desinler:)normalde 19 aralik test gunum ama ben persembe yapayim diyodum.hatta biara seytan git yarin yaptir bile dedi:)ama hastaneleri ve laboratuvarlari arayinca tum hevesim bitti.bi testte 78-80 tl arasi fiyat istiyolar. bugun transferin 7.gunu ve 3.gun embriyosu oldugu icin cikmaz dusuncesiyle ve tabiki 80 tl nin vermis oldugu sok ile yaptirip yaptirmamakta gidip geliyorum:) arkadaslar saolsun cozum yolu sundular ama benim icimde bi umutsuzluk var ve negatifi gorursem ne halde olacagimi az cok tahmin ettigim icinde ne yapacagimi bilemez haldeyim
Amin canm insallah ereriz muradlarimizaCanım benimde yarın kontrolüm var, perşembe veya cuma kesin opu olacam. Ama nedense beşinci deneme de olsa insan hep heycanlanıyor. Allah tamamına erdirsin inşallah
Hamilesin bence tatlm son gunlerde belirti genelde karın kaşık ağrısı adet olacakmış gibi herkes hemfikir :)Kizlar benim karnim cok agriyo hastalancakmiyim ne
Hadi hayırlısı olsun inşallah, benim rahim kalınlığına hiç bakılmadı sanırım, o tür bir bilgi vermedi yani en azından, ultrasonda mı anlaşılıyor o da?YARIN KONTROL VAR RAHİM KALINLIĞI İÇİN CUMARTESİ TRANSFER OLUR SANIRIM ÇÖZÜLME SORUNSUZ OLURSA
Umut kırmak yok, yılmak yok, yola devamValla benim bildigim hakkin gitmiyo canim sen iyice sor onu.benimle ayni anda arkadasin iste 4 tane yumurtasi cikti onlarda bos cikmis kizin transferi iptal edildi.ona hakkinin gutmedigini soylediler hatta yatirdigi parayida iade ettiler.ben valla beklemedeyim.bugun karnim agriyo cok hastalancak gibiyim.umudum kirildi yani benimde
Ayy insallah canim ya.okadar umutsuzumki oysaki.mucizem benimle olsun nolurHamilesin bence tatlm son gunlerde belirti genelde karın kaşık ağrısı adet olacakmış gibi herkes hemfikir :)
Aynen canim dengem bozuldu zaten.transferden beri evdeyim cok biseyde yapmamaya calisiyorum.ama benim gibi calisan biri icin cok zor bi durum oldu psikolojim bozuldu valla.bi yanim umutlu bi yanim umutsuz isteUmut kırmak yok, yılmak yok, yola devamşaka bi yana ben de çok duydum bu belirtileri, hatta benim transfer sonrası 2. Gün ama batmalar hissediyorum, belki hepsi psikolojik, bakma kullandığımız tüm o ilaçlar da ruhsal dengemizi bozuyor ister istemez, ne diyoruz hep: iyi düşünelim iyi olsun, bence güzel haberlerini alacağız
Oyalanacak birşeyler bul bence, ben çalışmaya devam ediyorum, bazen aklıma geliyor, senin gibi umutsuzlanıyorum, tuhaf kuruntularla uğraşıyorum, bazen de tamamen unutuyorum işe güce dalınca.mesela en sevdiğin ya da seni en çok eğlendiren filmi tekrar izle ya da bugüne kadar fırsat bulamayıp da yapamadığın araştırmaları yap internette, çık gez mesela, al bir dergi ya da kitap yanına, git en sevdiğin kafede otur, şöyle güzel bir tatlı yeAynen canim dengem bozuldu zaten.transferden beri evdeyim cok biseyde yapmamaya calisiyorum.ama benim gibi calisan biri icin cok zor bi durum oldu psikolojim bozuldu valla.bi yanim umutlu bi yanim umutsuz iste
Merhaba canım ben de ayin 9 unda başladım tedaviye. Dun kontrol vardı 11mm ile 14 mm arasında değişen yumurtalar var dedi doktor. E2 ye de bakıyorlar sürekli sonuç çıkınca arıyorlar sıkıntı yok ayni doz ılacla devam diyorlar. Ben de kafayı takacagimi bildiğim için kaç çıktı diye sormuyorumİyi geceler arkadaşlar.. ben de bu ayın 10nunda tedaviye başladım, benim gibi aynı zamanlarda başlayan var mı? Gün aşırı kan testi veriyorum e2 hormon testi izlenen var mı?
transfere kadar gıdılırse oyle oluyormus sanırım ama bız transfere toplamya gıdemıycez sanırımValla benim bildigim hakkin gitmiyo canim sen iyice sor onu.benimle ayni anda arkadasin iste 4 tane yumurtasi cikti onlarda bos cikmis kizin transferi iptal edildi.ona hakkinin gutmedigini soylediler hatta yatirdigi parayida iade ettiler.ben valla beklemedeyim.bugun karnim agriyo cok hastalancak gibiyim.umudum kirildi yani benimde
umudun kırılmasın ınsallah ıyı olucak canım sen umudum olucaksın alllahın ıznı ıle hayırlı sonuclar alırsınız tum arkdaslarımdaValla benim bildigim hakkin gitmiyo canim sen iyice sor onu.benimle ayni anda arkadasin iste 4 tane yumurtasi cikti onlarda bos cikmis kizin transferi iptal edildi.ona hakkinin gutmedigini soylediler hatta yatirdigi parayida iade ettiler.ben valla beklemedeyim.bugun karnim agriyo cok hastalancak gibiyim.umudum kirildi yani benimde
Inşallah seninde benimde sorun olmadan tutar.. benim yarın yine kontrolü var kan verip bu sefer vajinal muayene olucam. Yumurtaların kaç mm olduğunu o zaman goruncem ama dün yeni bir iğne eklendi toplamda 3 iğne yapıyorum. Sen?Merhaba canım ben de ayin 9 unda başladım tedaviye. Dun kontrol vardı 11mm ile 14 mm arasında değişen yumurtalar var dedi doktor. E2 ye de bakıyorlar sürekli sonuç çıkınca arıyorlar sıkıntı yok ayni doz ılacla devam diyorlar. Ben de kafayı takacagimi bildiğim için kaç çıktı diye sormuyorum
Geçmiş olsun Cnm ben de haber bekliyorum ama arayan yok henüz Hakkı'mızda hayırlısı :)[/QUOTE
Canim belli oldumu aradinizmi doktoru
olur inşallah canım minik mucizelerimize kavuşacağız inşallah umudunu kırma pozitif ol psikoloji herşeye kadir.Ayy insallah canim ya.okadar umutsuzumki oysaki.mucizem benimle olsun nolur
Insallah canim bugun haber bekliyorum hayirlisi olsun hakkimizda sen test yapmadin deilmicanim gecmis olsun. insallah hepsi 1.kalite olarak dollenirler:)
canım ya çalışırken dikkat etmek zor olmuyor mu bende çalışayım diyorum ama gelip giderken otobüse binerken biri çarpar düşerim falan ben sakarım birde korkuyorumOyalanacak birşeyler bul bence, ben çalışmaya devam ediyorum, bazen aklıma geliyor, senin gibi umutsuzlanıyorum, tuhaf kuruntularla uğraşıyorum, bazen de tamamen unutuyorum işe güce dalınca.mesela en sevdiğin ya da seni en çok eğlendiren filmi tekrar izle ya da bugüne kadar fırsat bulamayıp da yapamadığın araştırmaları yap internette, çık gez mesela, al bir dergi ya da kitap yanına, git en sevdiğin kafede otur, şöyle güzel bir tatlı ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?