2015 Aralık tüp bebek

Merhaba kislar nasılsınız bugun doktorum musil ilaci yazdi yarina rahatliycakmisim ictim bekliyorum yarın transfer im var insallah

insallah canim.dikkat ediyorum ama bende hicbisey yok wallahi.belirti arama diyorum kendi kendime ama kafa gidiyo:) dr soyledigi tarigten iki gun once test yapcam ben varsa o gunde cikar heralde.yoksa da keserim ilaclari. bilmiyorum aklim daginik benimde.
canim benim herseyin hayirlisi hakkimizda. doktorun ne diyo bu durum icin peki?
Doktor devlet hastanesinde olunca yorumda alamiyorsun çarşamba gel dediler13 gün olucak artık bilmiyorum tecrübe ediyorum artık iptal edilirse devletteki 1 hakkimda yaniyormus işleme gidilmedigi halde 2 hakkım kalıyor senin az kalmış bonibonlarina kavuşmaya
İnşallah herkesin umutları gerceklesir

Doktor devlet hastanesinde olunca yorumda alamiyorsun çarşamba gel dediler13 gün olucak artık bilmiyorum tecrübe ediyorum artık iptal edilirse devletteki 1 hakkimda yaniyormus işleme gidilmedigi halde 2 hakkım kalıyor senin az kalmış bonibonlarina kavuşmaya
İnşallah herkesin umutları gerceklesir
Canim sikma canini hic.hakkimizda hayirliyisi ne ise onu yasicaz baska elimizden gelen baska bisey yok malesef.transferin olmadigi surece hakkin yanmiyo canim.yanimda bikac arkadas yasadi biliyorum yumurtalari bos cikmis trasfer olmadi ama katki payini bile geri odediler.hakkin yanmiyo yani

Merhaba kislar nasılsınız bugun doktorum musil ilaci yazdi yarina rahatliycakmisim ictim bekliyorum yarın transfer im var insallah
canim su bitkisel surubu da bi arastirsana.doktoruna sor.duphalac ti yanilmiyosam.simdiden hayirli olsun transferin canim benim

Canim sikma canini hic.hakkimizda hayirliyisi ne ise onu yasicaz baska elimizden gelen baska bisey yok malesef.transferin olmadigi surece hakkin yanmiyo canim.yanimda bikac arkadas yasadi biliyorum yumurtalari bos cikmis trasfer olmadi ama katki payini bile geri odediler.hakkin yanmiyo yani
Arkadaşım yumurtası hiç yoktu aynı hastanede 2hakkiniz kaldı dediler bugün ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim enazjndan 3 yada 4 olur diyordum 1 bile zor büyüyor oda olmayacak gibi neyse sen nasılsın varmı bir farklı hissetme yeme icmene dikkat ediyormusun haftayada belli olucak inşallah iyi olur ve umut olursun bacım inş hepimize herseyin hayırlısı olsun

Arkadaşım yumurtası hiç yoktu aynı hastanede 2hakkiniz kaldı dediler bugün ben bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim enazjndan 3 yada 4 olur diyordum 1 bile zor büyüyor oda olmayacak gibi neyse sen nasılsın varmı bir farklı hissetme yeme icmene dikkat ediyormusun haftayada belli olucak inşallah iyi olur ve umut olursun bacım inş hepimize herseyin hayırlısı olsun
Valla benim bildigim hakkin gitmiyo canim sen iyice sor onu.benimle ayni anda arkadasin iste 4 tane yumurtasi cikti onlarda bos cikmis kizin transferi iptal edildi.ona hakkinin gutmedigini soylediler hatta yatirdigi parayida iade ettiler.ben valla beklemedeyim.bugun karnim agriyo cok hastalancak gibiyim.umudum kirildi yani benimde

Benim de bugun kontrolüm vardı. 11 ile 14 mm arasindaymis yumislerim. Doktorum ilaç dozunu biraz daha arttırarak persembeye randevu verdi. Eğer bu hızda büyümeye devam ederlerse cuma veya cumartesi gibi yumurta toplama yapariz dedi. Heyecanlandim yine yeniden :KK17::KK17:

Back