HAyirli olsun canimAH CANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAyirli olsun canimAH CANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ
Amin canım insaallah sonunda bebislerimize kavuşuruz. 5 gündür merional ve gonal f ignelerini yapıyordum. Dun kontrolde cetrodite igneyi de ekledi. Benim de 3 ıgne oldu yani. Perşembeye tekrar kontrol var. Bakalım hayırlısı ile yeterli büyüklüğe ulasabilecek mi yumisler.Inşallah seninde benimde sorun olmadan tutar.. benim yarın yine kontrolü var kan verip bu sefer vajinal muayene olucam. Yumurtaların kaç mm olduğunu o zaman goruncem ama dün yeni bir iğne eklendi toplamda 3 iğne yapıyorum. Sen?
Cnm bukadar olmaz sana msj yazmak icin tam bakarken sen paylastin merak ediyordum bende hadi goun aydin inslh pozitif sonuc aliriz hepimizKizlar 6 yumurtam dollemmis persembe cagiriolar.3.gun embriyosu iyimi sizce
Insalh canim hepimizin yuzu guler 3 gun embriyosuna takildi kafam sana bisi dedilermiCnm bukadar olmaz sana msj yazmak icin tam bakarken sen paylastin merak ediyordum bende hadi goun aydin inslh pozitif sonuc aliriz hepimiz
Takma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakinAklim takildi nie 3 gun olduki
Benim bugun sanirim 3.gun oluyor haber bekliyorumTakma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakin
Canm benımde aynı 6 yumrtam dollendı ve benıde 3. Gün çağırdılar 2 tane transfer edildi herşeyin hayırlısıı.bölünmeleri nasıl peki sordunmuKizlar 6 yumurtam dollemmis persembe cagiriolar.3.gun embriyosu iyimi sizce
Evet cok haklısın bende dr uma 5.günü beklesek dedim.doğal ortamnda durması daha iyi dedi.onun için 3.günü transfer edildiTakma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakin
Ay insallh tutunsunlar canim ya ins ben bunun hakkinda bise bilmedigim icin saol bilgilebdirdin icinTakma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakin
Hadi bakalim kalitelisinden bol bol bekliyoruzNasılsınız kızlar... ben suan hastahanedeyim muayene oldum yumurtalar buyumusler teyzeleri :))
Anestezi ye gozukecem simdi cuma gunu çiftlige gidiyoruz yumurta toplamaya![]()
İnşallah artık heyecanlanmaya basladim duygulandim simdi.. Allah'ım sevindirsin inşallah hepimizi sağlıkli hayırlı evlat nasip etsinHadi bakalim kalitelisinden bol bol bekliyoruz
Kan testimi yaptirdin canimKizlar benim sonuc negatif olmadi malesef![]()
Evet canim 12.günüm kötüyümKan testimi yaptirdin canim
cnm aminnnnİnşallah artık heyecanlanmaya basladim duygulandim simdi.. Allah'ım sevindirsin inşallah hepimizi sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin
Sen hangi şehirdesin? Tüp bebek deneme sebebiniz neydi.?Amin canım insaallah sonunda bebislerimize kavuşuruz. 5 gündür merional ve gonal f ignelerini yapıyordum. Dun kontrolde cetrodite igneyi de ekledi. Benim de 3 ıgne oldu yani. Perşembeye tekrar kontrol var. Bakalım hayırlısı ile yeterli büyüklüğe ulasabilecek mi yumisler.