2015 Aralık tüp bebek

Inşallah seninde benimde sorun olmadan tutar.. benim yarın yine kontrolü var kan verip bu sefer vajinal muayene olucam. Yumurtaların kaç mm olduğunu o zaman goruncem ama dün yeni bir iğne eklendi toplamda 3 iğne yapıyorum. Sen?
Amin canım insaallah sonunda bebislerimize kavuşuruz. 5 gündür merional ve gonal f ignelerini yapıyordum. Dun kontrolde cetrodite igneyi de ekledi. Benim de 3 ıgne oldu yani. Perşembeye tekrar kontrol var. Bakalım hayırlısı ile yeterli büyüklüğe ulasabilecek mi yumisler.

Takma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakin
Evet cok haklısın bende dr uma 5.günü beklesek dedim.doğal ortamnda durması daha iyi dedi.onun için 3.günü transfer edildi

Takma canim yumurta sayisi az olunca 5.gune riske atmiyorlar 3.. 5..gun farketmez sana ttutunsun rabbim ol dediyse ne olursa olsun olur takma kafani sakin
Ay insallh tutunsunlar canim ya ins ben bunun hakkinda bise bilmedigim icin saol bilgilebdirdin icin

M Mimsinem Ne kadar üzülme desem bos biliyorum.. ama hayırlısı böyleydi demekki oyle dusun olurmu.. pes etmek yok bu sefer olmadiysa bi dahakine inşallah olur.. 2 gün sonra adet olmazsan yine test yap bazen yanila biliyo kan testi de olsa

Amin canım insaallah sonunda bebislerimize kavuşuruz. 5 gündür merional ve gonal f ignelerini yapıyordum. Dun kontrolde cetrodite igneyi de ekledi. Benim de 3 ıgne oldu yani. Perşembeye tekrar kontrol var. Bakalım hayırlısı ile yeterli büyüklüğe ulasabilecek mi yumisler.
Sen hangi şehirdesin? Tüp bebek deneme sebebiniz neydi.?

Back