- 26 Haziran 2014
- 899
- 630
- 53
afiyet olsun canim benim :):)) etin yerini hiç bişey tutmaz tabi ama böyle güzel olabilceğinide düşünmemiştim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canim benim :):)) etin yerini hiç bişey tutmaz tabi ama böyle güzel olabilceğinide düşünmemiştim
Mühim değil cnm tahlile kaç gün kaldı :)) senin sonucunu merakla ve umutla bekliyorum gerçi ben olumlu hssediyorum ya neyse :))afiyet olsun canim benim :)( yanlis smiley kullandim)
Umarım hayırlı güzel haberler alırızBenm de dün toplanmıştı bugün biz aradık yoksa aramadılar bizi ya da biz acele ettik bilmiyorum :))
normalde 19 aralik test gunum ama ben persembe yapayim diyodum.hatta biara seytan git yarin yaptir bile dedi:)ama hastaneleri ve laboratuvarlari arayinca tum hevesim bitti.bi testte 78-80 tl arasi fiyat istiyolar. bugun transferin 7.gunu ve 3.gun embriyosu oldugu icin cikmaz dusuncesiyle ve tabiki 80 tl nin vermis oldugu sok ile yaptirip yaptirmamakta gidip geliyorum:) arkadaslar saolsun cozum yolu sundular ama benim icimde bi umutsuzluk var ve negatifi gorursem ne halde olacagimi az cok tahmin ettigim icinde ne yapacagimi bilemez haldeyimMühim değil cnm tahlile kaç gün kaldı :)) senin sonucunu merakla ve umutla bekliyorum gerçi ben olumlu hssediyorum ya neyse :))
canim konustunmu embriyologla.nasillarmis minikler.umarim gonlune gore olur hersey:)Bugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki
canim gecmis olsun. insallah hepsi 1.kalite olarak dollenirler:)Mrb bugun yumurtalarim toplandi 9 tane almislar yarin sonucu soyleyecekler bakalim hayirlisi
canim benim herseyin hayirlisi hakkimizda. doktorun ne diyo bu durum icin peki?en azından sızın ıyı kotu alternatıfınız var benım baska alternatıfım yok bugun gıttım e2 40 dan 88 cıkmıs sagdakı yumurta 10mm den 12,8 mm olmus bugun ıgnenın 11 gunuydu bakalım carsamba cagırdılar pek umudum yok bakalım hayırlı olur ınsallah herkez hepımız ıcın senınde ınsallah ıyı olur arkdasım ve olumlu sonuclar alman dıleyle
Canım benimde yarın kontrolüm var, perşembe veya cuma kesin opu olacam. Ama nedense beşinci deneme de olsa insan hep heycanlanıyor. Allah tamamına erdirsin inşallahKizlarr size yaklasiyorum yolu yariladim sayilir persembe gunu buyuk ihtimal opu yapilacak yarin kesin belli olur.. cokmu heyecanlandim nee
![]()
canim genelde yumurta gelisimine gore degisiyor.mesela ben 4.gunumde gonal f disinda merional vurmaya basladim.doktorunun tercihi oluyor gani geneldekızlar 4 gundur 187.ml gonalf kullanıyorum yarın kontrolüm var başka iğne kullanacakmıyız
bende 2 cift patik almistim:)kızlar bebeği olmayan bi bayan üçüncü tüp denemesinden önce bir tane bebek kıyafeti almış moral olsun diye al tavsiye ederim demişti saçma gelmişti ilk denememde almadım ama bu denememde heveslendim geçen gittim iki tane tulum aldımgerçekten işe yarıyor baktıkça umudum artıyor
bu son olsun insallah canim:)Canım benimde yarın kontrolüm var, perşembe veya cuma kesin opu olacam. Ama nedense beşinci deneme de olsa insan hep heycanlanıyor. Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
YARIN KONTROL VAR RAHİM KALINLIĞI İÇİN CUMARTESİ TRANSFER OLUR SANIRIM ÇÖZÜLME SORUNSUZ OLURSAYakınlarda birilerinin olduğunu duymak çok güzel. Umarım iyi haberler alırız da hep beraber kutlama yaparız :)
Sen hangi aşamadasın?
AH CANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞArkadaslar kan tahlilimi aldım suan hamileyim. Deger 86.9 cikti. İnsallah bir aksilik olmaz Allah hepimizn yardimcisi olsun. Acayip bir duygu
oyle dusunme sakin.belki yedigin bisey dokunmusturKizlar benim karnim cok agriyo hastalancakmiyim ne
Normaldede ben 25 gunde bir falan oluyorum.bugunde 24. Gunum olunca boyle huzun coktu icime insallah olmam.en azindan o test heyecanini yasayabilseydim barioyle dusunme sakin.belki yedigin bisey dokunmustur
Transferin kacinci gunundesin?Bence pskolojiktir dikkatet aklinda deilken sancinda olmazKizlar benim karnim cok agriyo hastalancakmiyim ne
Insallah canim ne güzel beraber sayariz gunleri :)Canım benimde yarın kontrolüm var, perşembe veya cuma kesin opu olacam. Ama nedense beşinci deneme de olsa insan hep heycanlanıyor. Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Benmde ağrılarım var Can'ını Sıkma ilaçlardan bence ya da tutunurken rahimde kasılma mı yapıyo acaba bonibonlar :)Normaldede ben 25 gunde bir falan oluyorum.bugunde 24. Gunum olunca boyle huzun coktu icime insallah olmam.en azindan o test heyecanini yasayabilseydim bari