2015 Aralık tüp bebek

Merhaba kislar bisey sorucam kusura bakmayin sizdede kabizlik varmi zor yapiyorim kayisi ananas felan yiyorum ama yinede kati ama yapmamda gerekiyo biraz ikiniyorum bisey olurmu ayyy nolur kusura bakmayın
bunun kusuru olurmu.canim ikinman iyi degil.olmadi dr larin verdigi surubu kullan ama ikinma.bana bu konuda zeytinyagli pirasa yemegi cok faydali oldu.istersen dene.belki sanada faydasi olur.

bunun kusuru olurmu.canim ikinman iyi degil.olmadi dr larin verdigi surubu kullan ama ikinma.bana bu konuda zeytinyagli pirasa yemegi cok faydali oldu.istersen dene.belki sanada faydasi olur.
Deniyim canim pirasayi ama ben istanbulda oteldeyim insallah esim bulur
Daha transferim olmadi sali olacakta duzene girmeye calisiyorum sebze yemekleri aldirmaya calisiyorum

Deniyim canim pirasayi ama ben istanbulda oteldeyim insallah esim bulur
Daha transferim olmadi sali olacakta duzene girmeye calisiyorum sebze yemekleri aldirmaya calisiyorum
ahh canim boylede kolay degil tabii.rabbim kolaylik versin sizlere. transferinde simdiden hayirli olsun. rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.sebzeler bu konuda cok yardimci oluyor gercekten.pirasa bende ise yaramisti insallah sendede yarar :)

OTE="echomare, post: 44066420, member: 603303"]ahh canim boylede kolay degil tabii.rabbim kolaylik versin sizlere. transferinde simdiden hayirli olsun. rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.sebzeler bu konuda cok yardimci oluyor gercekten.pirasa bende ise yaramisti insallah sendede yarar :)[/QUOTE]

Insallah canim amin hepimize insallah
bugun deli gibi pizza yedim yememem lazimdi napicam bilmiyorum insallah kolay tuvalete cikarim

ya ben cok tedirginim.evin icinde yuruyorum ama igne icin disari cikinca bile cok dikkatli oluyorum.dedigin gibi allahim ol dedikten sonra onundr hicbisey durmaz.ahh canim yaa umarim bende testte pozitifi gorurum.ama bana olmadi gibi geliyo
Bence oldu boşuna Canını sıkıyosun :) Çarşamba test yaptır bence

Merhaba kislar bisey sorucam kusura bakmayin sizdede kabizlik varmi zor yapiyorim kayisi ananas felan yiyorum ama yinede kati ama yapmamda gerekiyo biraz ikiniyorum bisey olurmu ayyy nolur kusura bakmayın
Bende aynı şeyi yasıyodum bi süredir ama sanırım problem yok şimdilik :)

bugun deli gibi pizza yedim yememem lazimdi napicam bilmiyorum insallah kolay tuvalete cikarim[/QUOTE]
ohh afiyet olsun:) olmadi su bitkisel hi surup vardi onu al ic.sonucta ikinmaktan daha iyidir:)

bugun deli gibi pizza yedim yememem lazimdi napicam bilmiyorum insallah kolay tuvalete cikarim
ohh afiyet olsun:) olmadi su bitkisel hi surup vardi onu al ic.sonucta ikinmaktan daha iyidir:)[/QUOTE]
Oyle yapiyim artik yarin kontrole gidicem soylerim doktoruma bu ara sizlerde beklemedesiniz sanirim insallah hayirlisiyla olumlu olur sonuclariniz ne kadardir beklediniz kacinci denemeniz
Ben 28 yasindayim bu 4. Denemem ve 9 yildir ugrasiyorum iste

ohh afiyet olsun:) olmadi su bitkisel hi surup vardi onu al ic.sonucta ikinmaktan daha iyidir:)
Oyle yapiyim artik yarin kontrole gidicem soylerim doktoruma bu ara sizlerde beklemedesiniz sanirim insallah hayirlisiyla olumlu olur sonuclariniz ne kadardir beklediniz kacinci denemeniz
Ben 28 yasindayim bu 4. Denemem ve 9 yildir ugrasiyorum iste[/QUOTE]
ben 3 yildir evliyim canim.birsuru dr gezdim hepsi hicbiseyin yok kafana takma olur dediler ama olmadi.ilk denemem ve bakalim persembe test yaptircam.

elffth3 kanima girmeee:)) persembeden carsambaya kaymiyim:))

Ben 28 yasindayim bu 4. Denemem ve 9 yildir ugrasiyorum iste
ben 3 yildir evliyim canim.birsuru dr gezdim hepsi hicbiseyin yok kafana takma olur dediler ama olmadi.ilk denemem ve bakalim persembe test yaptircam.

elffth3 kanima girmeee:)) persembeden carsambaya kaymiyim:))[/QUOTE]
Çarşamba hamile olduğunun haberini almazsam çatlarım :) yaptır Kurtul merak içini kurt gbi kemirsin mi yazık

Çarşamba hamile olduğunun haberini almazsam çatlarım :) yaptır Kurtul merak içini kurt gbi kemirsin mi yazık[/QUOTE]
agzin bal yesin emi senin:) persembeye cok sartlamistim kendimi eger ki bi cesaret gelirse carsamba yaptiririm.insallah sonucumda senjn gibi pozitif cikar da hep birlikte seviniriz:)

Çarşamba hamile olduğunun haberini almazsam çatlarım :) yaptır Kurtul merak içini kurt gbi kemirsin mi yazık[/QUOTE]
Hamilemisin canim tebrik ederim masallah

Çarşamba hamile olduğunun haberini almazsam çatlarım :) yaptır Kurtul merak içini kurt gbi kemirsin mi yazık
Hamilemisin canim tebrik ederim masallah[/QUOTE]
ayy allah mi soyletti diyim ne diyim canim yaa.yazini okuyunca nasil mutlu oldum anlatamam vallahi.hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ama test tarihim normalde 19 aralik ama ben persembe veya cesaret bulursam carsamba yaptircam.ozaman belli olcak

agzin bal yesin emi senin:) persembeye cok sartlamistim kendimi eger ki bi cesaret gelirse carsamba yaptiririm.insallah sonucumda senjn gibi pozitif cikar da hep birlikte seviniriz:)[/QUOTE]
Çok sevinicem hepiniz için o resimdeki güzel bi Kızın bi de yakışıklı oğlun olsun inş :)

Hamilemisin canim tebrik ederim masallah
ayy allah mi soyletti diyim ne diyim canim yaa.yazini okuyunca nasil mutlu oldum anlatamam vallahi.hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ama test tarihim normalde 19 aralik ama ben persembe veya cesaret bulursam carsamba yaptircam.ozaman belli olcak[/QUOTE]
Ayyy ben hamile zanbettim innnsssssaaaalllaaahhhhh hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…