2015 Aralık tüp bebek

kızlar 4 gundur 187.ml gonalf kullanıyorum yarın kontrolüm var başka iğne kullanacakmıyız

kızlar 4 gundur 187.ml gonalf kullanıyorum yarın kontrolüm var başka iğne kullanacakmıyız
canım kontrolden sonra yumurtaların bir kısmı olgun bir kısmı küçük kalıyor. Cetrotide diye göbek iğnesi veriyor olgunlaşmış yumurtaların büyümesini durduruyor küçüklere etki etmiyor tıp neler bulmuş :KK70:

canım kontrolden sonra yumurtaların bir kısmı olgun bir kısmı küçük kalıyor. Cetrotide diye göbek iğnesi veriyor olgunlaşmış yumurtaların büyümesini durduruyor küçüklere etki etmiyor tıp neler bulmuş :KK70:
vay beee D: :D acıtıyormu peki gonalften memnunum :D

kızlar bebeği olmayan bi bayan üçüncü tüp denemesinden önce bir tane bebek kıyafeti almış moral olsun diye al tavsiye ederim demişti saçma gelmişti ilk denememde almadım ama bu denememde heveslendim geçen gittim iki tane tulum aldım :D gerçekten işe yarıyor baktıkça umudum artıyor

kızlar bebeği olmayan bi bayan üçüncü tüp denemesinden önce bir tane bebek kıyafeti almış moral olsun diye al tavsiye ederim demişti saçma gelmişti ilk denememde almadım ama bu denememde heveslendim geçen gittim iki tane tulum aldım :KK70: gerçekten işe yarıyor baktıkça umudum artıyor
sen hangi aşamadasın canım

vay beee D: :KK70: acıtıyormu peki gonalften memnunum :KK70:
yok ya vız gelir tırıs gider bize:D ama ben iğne özürlüsü bi insanım :D toz ve sıvı ayrı onda karıştırıp enjektöre çekiyosun buraya kadar herşey normal ve kolay vuracakken birde havasını alma zıkkımı var işte onu hiç beceremiyordum çok fışkırır dışarı diye hatta fışkırdı da bi keresinde korkudan ölmüştüm araya gitti işe yaramicak falan diye ama bir defadan birşey olmuyomuş öğrendik :D

sen hangi aşamadasın canım
biz ilk tüp denememizi haziranda yaptırdık canım tutmadı. o zaman üç tanede dondurduk şuan rahim kalınlaşsın diye ilaçlar alıyorum bu ayın 22 sinde buz bebişim trasnfer edilecek inşallah

biz ilk tüp denememizi haziranda yaptırdık canım tutmadı. o zaman üç tanede dondurduk şuan rahim kalınlaşsın diye ilaçlar alıyorum bu ayın 22 sinde buz bebişim trasnfer edilecek inşallah
inş. bu sefer tutar bence tutacak ilk içimden öyle geçti :)

inş. bu sefer tutar bence tutacak ilk içimden öyle geçti :)
ay inşallah canım ağzından bal damlıyor : ) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
sürekli pozitif düşünüyorum hayaller kuruyorum tutmuş annemlere müjde veriyomuşum eşimle uçuşuyoruz ağlaşıyoruz hayaller :) Gelecek ay bu zamana kadar tüm grup hamileymişiz inşallah.
negatif olursa zaten üzülecez kahrolcaz ağlamaktan gözlerimiz şişecek ve sonunda Kader, Rabbim, hayırlısı diyip başka sefere yelkenler açacaz o yüzden şimdi hayalde olsa dibine kadar sevinci yaşayalım bence :)

kizlar bugun ozel bir laboratuvari aradim hamilelik testini ogreneyim diye 78 tl dediler.yok artik dedim.bu kadar pahalimi ya hamilelik testi yaptirmak?

en azından sızın ıyı kotu alternatıfınız var benım baska alternatıfım yok bugun gıttım e2 40 dan 88 cıkmıs sagdakı yumurta 10mm den 12,8 mm olmus bugun ıgnenın 11 gunuydu bakalım carsamba cagırdılar pek umudum yok bakalım hayırlı olur ınsallah herkez hepımız ıcın senınde ınsallah ıyı olur arkdasım ve olumlu sonuclar alman dıleyle
Amin canim.. allah buyuktur hepimizi mucizeleriyle sevindirsin inşallah

Back