2015 Aralık tüp bebek

günaydın kızlar ay sonuç bekleyenler ne heyecanlıdır şimdi bende yarın kontrole gidicem bakalım acaba ne zaman buz bebeğimi koyarlar sabırsızlanıyorum...

canim paylastigin tablo icin tesekkurler.benim bonibonlar bugunlerde yerlesti yerlesti desene:) artik oturup beklicez
vallahi bilmem artık.... tüp bebek hakkında herşey diye bir topik vardı... hatta kapalı bir topikti ama silinmiş mi nedir bulamadım ben ilk günler link atacaktım sizlere. bizim bi egunalımız vardı. 10 yıldır süren hasreti geçen günlerde son buldu beren bebek annesinin kucağında artık... her sorumuza yanıt bulacağımız bir bölüm hazırlamıştı işte... bi çok şeyi ondan öğrendim :)

İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız aynen bende 14.de yani 9.gün bir tahlil yaptırıcam hakkımızda hayırlısı canim bana 2 embriyo transfer edildi medipol de yaptırdım ya sen
Banada 2 transfer edildi emsey de yaptırdım bende

Günaydınn ben de dün kontrole gelmiştim çok sınırdaymış yumurtaların büyüklüğü bugün tekrar görecek doktor muhtemelen çatlatma iğnesi verecek her aşamada heyecan artıyor günler çabuk geçsin herkes bebeğine kavuşsun inşallah

Çok güzel paylaştığın için tskler demek ki son güne kadar bekletmeleri mantıklı ama ynede 10. Gün bi yaptırim ben :)

Insallah canim.zaten 15. Gune sabrim yok beklemeye valla.bir an once gecseydi su gunler.

ebru_ko canim naptin aklim sende kaldi.bugjn kontrole gidicektin galiba.ne durumdasin.olumsuz bisey olsa bile uzme sakin sikma canini.her gelen allahtan kabullenmekten baska sansimiz yok.

BeraSaolasin ikimizede

Tesekkürler cnm cok heyecanliyim ben inslh rabbim yardim eder neyse beraber sayilir surecimiz artik paylarisiriz
İnşallah ya evet yakın Zaman'lar kaç embriyo kocayacak doktor söyledi mi birşey ben 2 istiyordum tamam hallederiz dedi çok mutluyum inşallah şartlar da uyar bakalım hayırlısı :))

Az önce haber verdiler, 4 tane yumurta toplanmıştı, 4ü de döllenmiş ve hepsi 1. kalite dediler :)
2 tanesi 4e, 1 tanesi 6'ya, 1 tanesi de 7'ye bölünmüş kızlar, yarın transfer için çağırdılar, 3. gün transferi olacak.
Bölünme durumları fena değil sanırım değil mi?
Umarım diğer toplama aşamasındaki arkadaşlardan da iyi haberler alırız
Sonra sıra gelecek bekleme aşamasına.... Yer açın bayanlar bekleyenler kervanına ben de katılıyorum inşallah

Bana da doktorum en son kontrolde istenen sayı ve boyutların altında demişti, pek bi umutsuz bakışı vardı ama şimdi 4 tane döllenmiş haberini aldım, gelişimleri de iyiymiş. Diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah iyi haberler alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…