vallahi bilmem artık.... tüp bebek hakkında herşey diye bir topik vardı... hatta kapalı bir topikti ama silinmiş mi nedir bulamadım ben ilk günler link atacaktım sizlere. bizim bi egunalımız vardı. 10 yıldır süren hasreti geçen günlerde son buldu beren bebek annesinin kucağında artık... her sorumuza yanıt bulacağımız bir bölüm hazırlamıştı işte... bi çok şeyi ondan öğrendim :)canim paylastigin tablo icin tesekkurler.benim bonibonlar bugunlerde yerlesti yerlesti desene:) artik oturup beklicez
Banada 2 transfer edildi emsey de yaptırdım bendeİnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız aynen bende 14.de yani 9.gün bir tahlil yaptırıcam hakkımızda hayırlısı canim bana 2 embriyo transfer edildi medipol de yaptırdım ya sen
Çok güzel paylaştığın için tskler demek ki son güne kadar bekletmeleri mantıklı ama ynede 10. Gün bi yaptırim ben :)Gunaydin kizlaaarrr... Ekte 3. Gun transferinin gelisimini gosteren bi tablo var. 5. Gun transfer yaptiranlarda tablodaki 3.gunu ilk gun sayarak gelisimi takip edebilirler.
tosun788 tatlim fakulte 15 gun istiyo cunku zatrn deger varsa cok yuksek cikacak ve bi daha tahlil yapmak gerekmeyecek. Ben 10. Gun test yaptirmistim 0.1 degerini alinca aradim degerim bu cikti ben ilaclari birakiyorum dedim. Onlarda aynini yaptirdilar zaten... İnsallah sende deger cikar da 10.- 12.-15. Gunlerde verirsin yine kan artisini izleriz...
Belirtilere aldirmayin nolur...
Yakınlarda birilerinin olduğunu duymak çok güzel. Umarım iyi haberler alırız da hep beraber kutlama yaparız :)ben varım cnm kadiköy şifa da tedavim
canim simdiden hayirli olsun.
Bnm de pazar toplanacak inşallah
Gunaydin kizlaaarrr... Ekte 3. Gun transferinin gelisimini gosteren bi tablo var. 5. Gun transfer yaptiranlarda tablodaki 3.gunu ilk gun sayarak gelisimi takip edebilirler.
tosun788 tatlim fakulte 15 gun istiyo cunku zatrn deger varsa cok yuksek cikacak ve bi daha tahlil yapmak gerekmeyecek. Ben 10. Gun test yaptirmistim 0.1 degerini alinca aradim degerim bu cikti ben ilaclari birakiyorum dedim. Onlarda aynini yaptirdilar zaten... İnsallah sende deger cikar da 10.- 12.-15. Gunlerde verirsin yine kan artisini izleriz...
Insallah canim.zaten 15. Gune sabrim yok beklemeye valla.bir an once gecseydi su gunler.Gunaydin kizlaaarrr... Ekte 3. Gun transferinin gelisimini gosteren bi tablo var. 5. Gun transfer yaptiranlarda tablodaki 3.gunu ilk gun sayarak gelisimi takip edebilirler.
BeraSaolasin ikimizedeBnm de pazar toplanacak inşallahhayırlı olsun şimdiden cnm
Tesekkürler cnm cok heyecanliyim ben inslh rabbim yardim eder neyse beraber sayilir surecimiz artik paylarisirizBnm de pazar toplanacak inşallahhayırlı olsun şimdiden cnm
A canim hayirli olur insallh bende sali gunu toplanacak yumurtalar
İnşallah ya evet yakın Zaman'lar kaç embriyo kocayacak doktor söyledi mi birşey ben 2 istiyordum tamam hallederiz dedi çok mutluyum inşallah şartlar da uyar bakalım hayırlısı :))BeraSaolasin ikimizede
Tesekkürler cnm cok heyecanliyim ben inslh rabbim yardim eder neyse beraber sayilir surecimiz artik paylarisiriz
Bana da doktorum en son kontrolde istenen sayı ve boyutların altında demişti, pek bi umutsuz bakışı vardı ama şimdi 4 tane döllenmiş haberini aldım, gelişimleri de iyiymiş. Diyeceğim o ki hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah iyi haberler alacaksınGünaydınn ben de dün kontrole gelmiştim çok sınırdaymış yumurtaların büyüklüğü bugün tekrar görecek doktor muhtemelen çatlatma iğnesi verecek her aşamada heyecan artıyor günler çabuk geçsin herkes bebeğine kavuşsun inşallah
Yok hic konusmadik ama ben 3istiyorumİnşallah ya evet yakın Zaman'lar kaç embriyo kocayacak doktor söyledi mi birşey ben 2 istiyordum tamam hallederiz dedi çok mutluyum inşallah şartlar da uyar bakalım hayırlısı :))
superrr sshya hadi hayirlisi gelismeleri yazalimA
A canim hayirli olur insallh bende sali gunu toplanacak yumurtalar
Ne demek canim guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?