amann masallah diyelim kuzum.:))Dogru diyosun canim benim dr. Sadece bitanecik igne verdi hatta ben baska yokmu bu kadarmi dedim :) burda en az ben ilac kallaniyorum galiba herkes masallah her telden var :))
çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah :)Az önce aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 4ü döllenmiş. Yarın arayıp 4ünün son durumu ve cumartesi transfer olup olmayacağını söyleyecekler
hadi hayirli olsun canim. insallah hepsi 1.kalite olur:)Az önce aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 4ü döllenmiş. Yarın arayıp 4ünün son durumu ve cumartesi transfer olup olmayacağını söyleyecekler
Hayırlısı olsun canim mutlu haberler getir inşallah:)Az önce aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 4ü döllenmiş. Yarın arayıp 4ünün son durumu ve cumartesi transfer olup olmayacağını söyleyecekler
Canim clexane gobeginden vurma.o koldan vurulurben lucrin gonal f ve merional kullaniyodum
ben göbeğimden vuruyorum canım, birşey olur muCanim clexane gobeginden vurma.o koldan vurulur
Canim ben hemsireyim.clexane daha kalin kastan vurulmasi gerekir.emilimi zordur onun yakar morarir.oyuzden gobekten vurulmasi onerilmez.size kim dedi onu gobekten vurun diyeben göbeğimden vuruyorum canım, birşey olur mu
canım doktorum dedi daha sonra ben kendim vuramıyorum iğnelrimi zaten sağlık ocağında hemşire göbeğimden vuruyorCanim ben hemsireyim.clexane daha kalin kastan vurulmasi gerekir.emilimi zordur onun yakar morarir.oyuzden gobekten vurulmasi onerilmez.size kim dedi onu gobekten vurun diye
Allah allah cok garip.bence sen koluna don canim.hic simdiye kadar gobekten vuruldugunu gormedimcanım doktorum dedi daha sonra ben kendim vuramıyorum iğnelrimi zaten sağlık ocağında hemşire göbeğimden vuruyor
ben bu sebepsiz olayina inanmiyorum artik.neyin sebepsizi arkadas.egerki sebep yoksa olmasi gerekmezmi.canim sakin yanlis anlama bizede doktorlar sebepsiz dediler ve benim ilk denemem icimde umutsuzluk var ve problem olmamasina ragmen olmadigini okuyunca geriliyorum.insallah bu denemende hayirlisiyla evladini kucagina alirsinslm kızlar bende varım bu yolculuktabizdeki sebepsiz infertilite haziran ayında tüp yaptırdık tutmadı üç tane buz bebeğim var. kasım ayında histeroskopi oldum şu anda rahim kalınlaşsın diye ilaç kullanıyorum muhtemelen haftaya trasnfer olcak inşallah hayırlısıyla
insallah canim hepsi kaliteli olsunlar.bu denemende evladini veya evlatlarini kucagina alirsin.Herkese merhabalar cumartesi gunu Bi aksilik cikmazsa inslh yumurtalarim toplanacak dua edin banada kaliteli olsunlarda inslh sonuc alayim daha once 3.gune zor ulasmisti inslh bu sefer kaliteli olur
Olabilir canim bendede ara ara ayni etkiyi yapmisti.tansiyonumu dusuruyodu.biraz tuzlu ayran ic toparlarsin.doktorum normal oldugunu soylemisti stres yapma hicAy kizlar benim cok basim dönüyo ignelerden mi acaba cok kötüyüm
İnşallah canıminsallah canim hepsi kaliteli olsunlar.bu denemende evladini veya evlatlarini kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?