2015 Aralık tüp bebek

Az önce aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 4ü döllenmiş. Yarın arayıp 4ünün son durumu ve cumartesi transfer olup olmayacağını söyleyecekler

slm kızlar bende varım bu yolculukta bizdeki sebepsiz infertilite haziran ayında tüp yaptırdık tutmadı üç tane buz bebeğim var. kasım ayında histeroskopi oldum şu anda rahim kalınlaşsın diye ilaç kullanıyorum muhtemelen haftaya trasnfer olcak inşallah hayırlısıyla

hemşireler ilk tüp bebekte clexane i göbekten vurmamı söylemişlerdi öyle de yaptım

Canim ben hemsireyim.clexane daha kalin kastan vurulmasi gerekir.emilimi zordur onun yakar morarir.oyuzden gobekten vurulmasi onerilmez.size kim dedi onu gobekten vurun diye
canım doktorum dedi daha sonra ben kendim vuramıyorum iğnelrimi zaten sağlık ocağında hemşire göbeğimden vuruyor

ben bu sebepsiz olayina inanmiyorum artik.neyin sebepsizi arkadas.egerki sebep yoksa olmasi gerekmezmi.canim sakin yanlis anlama bizede doktorlar sebepsiz dediler ve benim ilk denemem icimde umutsuzluk var ve problem olmamasina ragmen olmadigini okuyunca geriliyorum.insallah bu denemende hayirlisiyla evladini kucagina alirsin

Herkese merhabalar cumartesi gunu Bi aksilik cikmazsa inslh yumurtalarim toplanacak dua edin banada kaliteli olsunlarda inslh sonuc alayim daha once 3.gune zor ulasmisti inslh bu sefer kaliteli olur
insallah canim hepsi kaliteli olsunlar.bu denemende evladini veya evlatlarini kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…