canim cok var bu teste ya.zaman nasil gecicek?öyle tabi canım allahım vereyim dedikten sonra gerisi bos yani.bi arkadasım işte onada 35 yas altı olduğu için onada tek trasfer edildi ama o ikiye bölünmüş suan iki tane erkege gebe.inşallah bizede bu duyguları yasamayı nasip eder rabbim.test gününe kadarda bekleme sabrı versin rabbim:)))
kuzum miniklerimiz bizimle allahin izniyle.hayirlisiyla hamile oldugumuzu ogrenmek degil sadece saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin rabbim hepimize. yuzumuzu guldursun rabbim artik..Allah'a emanet ettim onları hayırlı kılıp bana nasip etsin inş hep dua ediyorum tabi sizin içinde ediyorum ay sonu herkesin hamile oldugunu öğrenim bi oh çekicem:)
canim bu benim dusuncem sonucta yine karar senin ama ilk once sorunun ne oldugunu ogren.bunu da dr un vajinal muayenede soyledigi icin kabul etme.testini yaptir.devletin tup bebek bolumune gidebilirsin orda bircok tahlil uygun fiyata geliyor.sonrasinda sorun her neyse ona gore merkez ara.soruna gore bu alanda basarili olmus drlar ve merkezlerine bak.belkide hucbi problem yoktur.bak mesela bizim sebepsiz inferlite hersey normal ama olmuyo.dedigim gibi karar yine de senin ama tek tavsiyem gozunu kapatip girme bu yola.Dusunmeye başladık canim ama hastane ve doktor konusunda çok kararsizim arastirdikca da kafam karışıyor
ilk oncelik tedavin hayirli olsun canim.hayirlisiyla evladini kucaguna alirsin insallah.yumurta sayisina sakin takilma.bak benim dun transferim yapildi 2 tane cok sukur.9 yumurtanin 5 i dollenmisti ama 2 tanesi 1.kalite dedi geri kalanlari dondurmadim. siskinlige gelince cok fena bir siskinlik yapiyor ilaclar ve igneler.vucut odem topluyor.ben bol bol su iciyorum ve inan bana cok faydasini gordum.Herkese merhaba,
Ben de 30 Kasım pazartesi günü iğnelerime başladım, İstanbul'dayım. Çarşamba günü toplama işlemi yapılacak. Bugün yapılan ultrasonda 5 adet kadar istenen boyutlara yakın yumurta tespit edildi, doktorum biraz memnuniyetsiz gibiydi bu durumdan, fazla zorlamanın anlamı yok dedi, bakalım çarşamba günü elde edilenler nasıl olacak. Bu arada 34 yaşımdayım ve ilk denemem. Açıkçası bu konu hakkındaki bir çok bilgiyi buradaki forumlarda sizlerin paylaştığı bilgilerden edindim ve ilk kez ben de yazmak ve paylaşmak istedim. Malum zaten çok kolay bir süreç değil, tüm bu hormonal değişiklikler işi daha da zorlaştırıyor bence, umarım hepimizin duaları kabul olur.
Bu arada herkes benim yaşadığım şişliği yaşadı mı çok merak ediyorum. Bugün geçen hafta giyebildiğim pantolonuma zor girdiğimi farkettim :)
teşekkürler cnm eklemiş tosun saolsun :))listede adınız varmı canım yoksa 1 sayfada lıste vartosun788 eklesın sızıde sımdıden hayırlı olsun ve ıyı sonuclar alamn dılegıyle
hadi gözün aydınkizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
sabah uyanınca :insallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?
canım umudunu kaybettme benim de hormonlarım çok yüksek çıkmıştı yumurta toplamayı iptal edeceklerdi.Kızlar merhaba moralin çok bozuk bugün iğnelerin 4 günü USG çağırmışlardır ne sağda ne solda yumurta varmış e2 tahsilini bekliyoruz öğlen 14 de çıkıyor hemşire ne olacağımı söyleyecek sanırım iptal ederler bilmiyorum 4 günde hiç yumurta yok yikildim
çok sevindim canım benim,kizlar bonibonlarimi alip geldim.darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim artik sira sizde insallah
canım moralini bozma, test sonucun bir çıksın bakalım... Doktorun belki ilaçların dozajını değiştirerek devam eder. Dualarım seninle, güzel haberler inşallahKızlar merhaba moralin çok bozuk bugün iğnelerin 4 günü USG çağırmışlardır ne sağda ne solda yumurta varmış e2 tahsilini bekliyoruz öğlen 14 de çıkıyor hemşire ne olacağımı söyleyecek sanırım iptal ederler bilmiyorum 4 günde hiç yumurta yok yikildim
İnşallah 14 de çıkacak e2 bakalımçok sevindim canım benim,
canım moralini bozma, test sonucun bir çıksın bakalım... Doktorun belki ilaçların dozajını değiştirerek devam eder. Dualarım seninle, güzel haberler inşallah
Sıkma canını Can'ım ya hayırlısı olsun herşeyin. Adet günü yumurta var mıydı kontroldeKızlar merhaba moralin çok bozuk bugün iğnelerin 4 günü USG çağırmışlardır ne sağda ne solda yumurta varmış e2 tahsilini bekliyoruz öğlen 14 de çıkıyor hemşire ne olacağımı söyleyecek sanırım iptal ederler bilmiyorum 4 günde hiç yumurta yok yikildim
Canım ben sabah tahlil yaptırdım e2 437 çıktı. Ama ne anlama geliyor bilmiyorumİnşallah 14 de çıkacak e2 bakalım
insallah canim.cok tesekkur ederim.hadi gözün aydın
inşallah çift çizgi sonrası sağlıkla dünya geldikleri günleri de paylaşırsın burdan
ahh canim allah razi olsun.oturup yazicam ve dikkat edicem bu listeye.zaten ilaclardan sistim.bari bu donemde dikkat edeyim.insallah sonucumda pozitif olurda bu diyeti devam ettiririm :)sabah uyanınca :
1 bardak süt
1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık
2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem
2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir
2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
bu benim hamilelik diyetimdi diyetisyene gidiyordum.
eski mesajlarda buldum şimdi.
muz,badem ve özellikle protein bebeği çok güzel besliyor göbüşte
bak simdi canimcim oncelikle ne olursa olsun yikilmak yok.biliyorum demesi cok kolay ama tedavide moral onemli.bir kan degerlerin ciksin bakalim belki de ilac dozunu arttiracaklar.haa yok onu yapmayip iptal ederlerse vardir bi hayir diyecegiz hep hakkimizda hayirlisi demiyomuyuz zaten. bak ben adetin 2.gunu baslamam gerekirken 4.gunu basladim tedirgin oldum ama allahim vardir bi hayir dedim hep.haa zannediyomusun transfer olunca garantisi var maalesefki hamile kalacagimin garantisi yok.ama uzulerek kendini yipratarak mahvetme.olumsuz diye dusundugun sey aslinda hayirli olandir.Kızlar merhaba moralin çok bozuk bugün iğnelerin 4 günü USG çağırmışlardır ne sağda ne solda yumurta varmış e2 tahsilini bekliyoruz öğlen 14 de çıkıyor hemşire ne olacağımı söyleyecek sanırım iptal ederler bilmiyorum 4 günde hiç yumurta yok yikildim
En az 300 fln olması gerekiyormuş galibaCanım ben sabah tahlil yaptırdım e2 437 çıktı. Ama ne anlama geliyor bilmiyorum
Teşekkür ederim canımEn az 300 fln olması gerekiyormuş galiba
Rica ederim.ahh canim allah razi olsun.oturup yazicam ve dikkat edicem bu listeye.zaten ilaclardan sistim.bari bu donemde dikkat edeyim.insallah sonucumda pozitif olurda bu diyeti devam ettiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?