Canim ben internetten degil bildik bi balcidan aldim.internettekilere guvenemiyorum.benim aldiklarim hepsi saf tadlari bayagi kotu hatta ama yinede katlaniyorum iste.Evet çok iyi yumurta toplanmis canim inşallah transfer sonrası bebislerin tutunur sana herşey çok güzel olur :) aslında bende amh yaptırmak çok istiyorum ama burada sadece özel hastanede yapıyorlar sanırım fiyatı yüksek o yüzden doktorum yaptırmaya gerek yok dedi. Zaten tüp bebek için gittiğimde ilk onu yapacaklar eminim :) arı sütü poleni internetten mi aldin canım hangi siteden aldin ?
Canim parayi yumurta toplama gunu aliyorlar.yani bizde oyle yaptilar devlete katki payi oldugu icin islem ucreti olarak aliyo.benim goturdugum evraklarda aynen bunlardi.bide bizden hepatit sonuclarimizi istemislerdi bukadar.hatta ben bunlari vereli bi sene olmus:) sira bana yeni geldigi icin gunleri dolmus gecen hafta yine goturdumtosun788 arkadasim sana bise sormak istiyorum bende fakültede yaptiracam ya yarin parayida yanimdami goturim napim bilemedim. Sen hangi evraklari goturdun rapor icin bi yazarmisin bana.
Ben birer tane resim
Kimlik fotokopileri
Evlilik cuzdani fotokobisi
Hizmet Dökümü
Vukaatli nufus kayıt örn.
Canim hayirli olsun tedavin.sorun neydi sendeHerkese merhaba,
Ben de 30 Kasım pazartesi günü iğnelerime başladım, İstanbul'dayım. Çarşamba günü toplama işlemi yapılacak. Bugün yapılan ultrasonda 5 adet kadar istenen boyutlara yakın yumurta tespit edildi, doktorum biraz memnuniyetsiz gibiydi bu durumdan, fazla zorlamanın anlamı yok dedi, bakalım çarşamba günü elde edilenler nasıl olacak. Bu arada 34 yaşımdayım ve ilk denemem. Açıkçası bu konu hakkındaki bir çok bilgiyi buradaki forumlarda sizlerin paylaştığı bilgilerden edindim ve ilk kez ben de yazmak ve paylaşmak istedim. Malum zaten çok kolay bir süreç değil, tüm bu hormonal değişiklikler işi daha da zorlaştırıyor bence, umarım hepimizin duaları kabul olur.
Bu arada herkes benim yaşadığım şişliği yaşadı mı çok merak ediyorum. Bugün geçen hafta giyebildiğim pantolonuma zor girdiğimi farkettim :)
Cok sagol canim ya panik oldum yine :) sanki ilk defa muayene olacam heyecan panik birbirine karistiCanim parayi yumurta toplama gunu aliyorlar.yani bizde oyle yaptilar devlete katki payi oldugu icin islem ucreti olarak aliyo.benim goturdugum evraklarda aynen bunlardi.bide bizden hepatit sonuclarimizi istemislerdi bukadar.hatta ben bunlari vereli bi sene olmus:) sira bana yeni geldigi icin gunleri dolmus gecen hafta yine goturdum
Hormonlardan dye dusunuyorum bende aynı şekilde Şiş durumdayım bol bol su iç ve tuzu azalt cnm belki braz rahatlarsn ve aramza hoşgeldin umarım hersey yolunda giderHerkese merhaba,
Ben de 30 Kasım pazartesi günü iğnelerime başladım, İstanbul'dayım. Çarşamba günü toplama işlemi yapılacak. Bugün yapılan ultrasonda 5 adet kadar istenen boyutlara yakın yumurta tespit edildi, doktorum biraz memnuniyetsiz gibiydi bu durumdan, fazla zorlamanın anlamı yok dedi, bakalım çarşamba günü elde edilenler nasıl olacak. Bu arada 34 yaşımdayım ve ilk denemem. Açıkçası bu konu hakkındaki bir çok bilgiyi buradaki forumlarda sizlerin paylaştığı bilgilerden edindim ve ilk kez ben de yazmak ve paylaşmak istedim. Malum zaten çok kolay bir süreç değil, tüm bu hormonal değişiklikler işi daha da zorlaştırıyor bence, umarım hepimizin duaları kabul olur.
Bu arada herkes benim yaşadığım şişliği yaşadı mı çok merak ediyorum. Bugün geçen hafta giyebildiğim pantolonuma zor girdiğimi farkettim :)
Canim ben internetten degil bildik bi balcidan aldim.internettekilere guvenemiyorum.benim aldiklarim hepsi saf tadlari bayagi kotu hatta ama yinede katlaniyorum iste.
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :) umarım hepimiz için herşey yolunda gider. Zaten çok çok az tuz tüketen biriyim, dediğin gibi suya yüklenmek en iyisi olacakHormonlardan dye dusunuyorum bende aynı şekilde Şiş durumdayım bol bol su iç ve tuzu azalt cnm belki braz rahatlarsn ve aramza hoşgeldin umarım hersey yolunda gider
Canim benim denemedigim sey kalmadi valla.sogan kuru incir kuru corek otu kuru 41 meryem suresi okunmus hurma.umreden getirilmis hurma tozu:) elime ne gectiyse yedim durdum valla 4 sene.sonra hepsini biraktim.sadece.polene ve ari sutune deva ettim.bide adet olmadan bikac gun once zetinyaginda iki inciri 24 saat beklettim hergun bir hafta boyunca onu yedim.nasip kismet canim bu isler sende dene sifanin nerden gelcegi belli olmazTamam canım çok sağol ben bu ay çörekotu bal tarçın karışımıni yiyorum sabah akşam yemeklerden yarım saat once. Sen senedin mi bunu daha önce ?
Canim hic kasma kendini o gunler goz acip kapatincaya kadar geciyo.obur muayene gelsin diye dort gozle bekliyosun.ben sanki daha dun ignele baslamistim.nasil vurincam diye dusunuyodum sonra aman hertarafim morardi diye sikayet ediyodum bak transfer asamasina bile geldim.rabbim bu gunlerimizi aratmasin bidahaCok sagol canim ya panik oldum yine :) sanki ilk defa muayene olacam heyecan panik birbirine karisti
Bu arada test gününü bekliyorsun sanırım. Umarım olumlu sonuçlanır. Tahlili transferden kaç gün sonra yapman söylendi? Testi herhangi bir yerde yaptırabiliyoruz değil mi, illa tedavi olduğumuz hastanede olması gerekli midir bir bilgin var mı bu konuda? Bir de pozitif bir sonuç göstergesi için referans değerler hakkında bilgin var mıdır?Hormonlardan dye dusunuyorum bende aynı şekilde Şiş durumdayım bol bol su iç ve tuzu azalt cnm belki braz rahatlarsn ve aramza hoşgeldin umarım hersey yolunda gider
3.gün transferi benimki 12 gün sonra söylendi herhangi bi yerdede betahcg bakılabilirsin tabiki 5in üzeri hamilelik demek ama bu Sayı 2 günde bir katlayarak ilerlemeli iki katı kadarBu arada test gününü bekliyorsun sanırım. Umarım olumlu sonuçlanır. Tahlili transferden kaç gün sonra yapman söylendi? Testi herhangi bir yerde yaptırabiliyoruz değil mi, illa tedavi olduğumuz hastanede olması gerekli midir bir bilgin var mı bu konuda? Bir de pozitif bir sonuç göstergesi için referans değerler hakkında bilgin var mıdır?
merhaba cnm. öncelikle yumurta sayısına sakın takılma. bak benim 26 adet toplandı 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. ama sonuç 4 adet 1. kalite embriyo donduruldu. doktoruma normal mi dediğim de 10 tane olsa hepsini kullanamıycaz ki zaten dedi :) doğruda. 5 olsun iyi kalite olsun. inşallah hepsi döllenir 1. kalite olur. şişlik derken öyle böyle değildi benim. düşün 26 yumurta. resmen hamile gibi yumurta taşıyodum :) toplandıktan sonra geçiyor merak etmeHerkese merhaba,
Merhaba, çok teşekkürler bilgiler için, burada paylaşılanlardan da baktım sonradan, 1 adet yumurtadan bile olabiliyor, nasip kısmetmerhaba cnm. öncelikle yumurta sayısına sakın takılma. bak benim 26 adet toplandı 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. ama sonuç 4 adet 1. kalite embriyo donduruldu. doktoruma normal mi dediğim de 10 tane olsa hepsini kullanamıycaz ki zaten dedi :) doğruda. 5 olsun iyi kalite olsun. inşallah hepsi döllenir 1. kalite olur. şişlik derken öyle böyle değildi benim. düşün 26 yumurta. resmen hamile gibi yumurta taşıyodum :) toplandıktan sonra geçiyor merak etme
:) benim yumurtalarım dediğim gibi fazla olduğundan 4 adet donduruldu geçen ay. rahme fazla yüklenmeyelim dedi doktor. rahatla biraz dedi. zaten az daha zorlasalar hastanelik olabilirdim :) çok şükür 3 gün sonra normal halime döndüm. önümüzdeki hafta nasipse transferim olacak cnm.Merhaba, çok teşekkürler bilgiler için, burada paylaşılanlardan da baktım sonradan, 1 adet yumurtadan bile olabiliyor, nasip kısmetsen hangi aşamadasın bu arada? ben çok şiştim de demeyeceğim gerçekten seni düşününce :) :)
Hayırlısı inşallah transferin başarılı geçer:) benim yumurtalarım dediğim gibi fazla olduğundan 4 adet donduruldu geçen ay. rahme fazla yüklenmeyelim dedi doktor. rahatla biraz dedi. zaten az daha zorlasalar hastanelik olabilirdim :) çok şükür 3 gün sonra normal halime döndüm. önümüzdeki hafta nasipse transferim olacak cnm.
teşekkürler cnm. seninde tüm aşamaların başarılı geçsin inşallah. transfer günün tez zamanda gelsin.Hayırlısı inşallah transferin başarılı geçer
arkadasim gunaydin.drlar cok daha iyi bilir ama bu noktada vajinal muayene ile her kadin dogumcu bunu yorumlayacak bilgiye sahip degil bence ve hatta yumurta rezervi testi yapilmadan bunu soyleyemez. banada kucuk bi ilde gittigim dr senin bu yumurtalar 2 sene goturmez dedi.ama hic alakasi yokmus.evet sonum tup bebek ama sorunum o degil.bence ilk once nedir ne degildir onu bi arastir.hsg cektir tuplerin tikalimi diye.yumurta takibine git. ama bu noktada ilk once problemi ogren.Tesekkur ederim :) ben 26 yaşındayım ve FSH degerim 12 kusur çıktı adetin 3. günü cumartesi gunu vajinal muayene ile yumurta sayımın ve kalitemin az oldugunu ogrendimdoktorum vakit kaybetmeden tüp bebek dedi bende araştırmaya basladim. Oncelikle ben 1 yıllık evliyim devlet desteği alamayacagim. Fakat üniversite has yaptırma şansım varmı ? Bide ilaç raporu için de 3 yıl şartı isteniyor mu ? Çok kafam karisik şubatta istanbula gidince bir kaç doktora daha görünmeyi düşünüyorum hepsi aynı şeyi söylerse tüp bebek yaptiricaz. Maddi olarak her kadar paranın olması lazım mesela ? Esimde hiç bir sorun yok....
8-9. gun mu? :)) hmm bunu bi degerlendireyim benNeden Olmasın Allah'ım ol desin yeterki erken test yaptırmasak mı moralimiz bozulmasın hç ama araştırmalarıma göre 5.gün transferlerin 7-8 gün 3.gün transferlerin 8-9 gün ve sonrası belli oluyomuş hemen hemen tabi son güne kadar belli olmayanlarda var moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?