2015 Aralık tüp bebek

oncelikle cok gecmis olsun canim.anladigim kadariyla istanbulda yaptiracaksin.istanbul bu konularda ciddi anlamda yipratici bir boyutta maliyet cikartiyor.rapor isine gelince erkekte problem varsa 3 yil sarti aranmiyor. ama kadindaki problem ispatlandiginda da 3 yil sarti aranmiyor ama belirli istedikleri seyler var.mesela ben ankara baskentte yaptirdim 3900 hastaneye 1500 civari ilaclara odedim.ozel yaptiriyorum ben buarada.bence cok iyi arastir cunku bu konu gozu kapalilik affetmiyor

öyle tabi canım allahım vereyim dedikten sonra gerisi bos yani.bi arkadasım işte onada 35 yas altı olduğu için onada tek trasfer edildi ama o ikiye bölünmüş suan iki tane erkege gebe.inşallah bizede bu duyguları yasamayı nasip eder rabbim.test gününe kadarda bekleme sabrı versin rabbim:)))

Ben 25 yasındayım sperm prb bizde ben aslında 2 kere hamile kaldım ama kaybettim aynı seyleri yaşamak istemediğimizden en doğrusu tüp bebek dedi doktor inş aynı seyleri yaşamadan bir bebeğimiz olur

Anladım canım inşallah Rabbim nasip eder hepimize :) seninde yaşın gençmis hangi hastanede hangi doktora yaptiriyorsun?

Stres olma Cnm ya kendimi kötü hissettim hiçbir sey olmaz Allah'ın izniyle takılma kulaktan duyma bunlar eminin lahana yiyip çocuk doğuran çok fazla kişi vardır :)
Allah'a emanet ettim onları hayırlı kılıp bana nasip etsin inş hep dua ediyorum tabi sizin içinde ediyorum ay sonu herkesin hamile oldugunu öğrenim bi oh çekicem:)

Sorma walla günler geçmiyo

Allah'a emanet ettim onları hayırlı kılıp bana nasip etsin inş hep dua ediyorum tabi sizin içinde ediyorum ay sonu herkesin hamile oldugunu öğrenim bi oh çekicem:)
ben adak bile adadım saglılka hayırlı evlat alayım kucagıma kurban kesicem valla:))

Dusunmeye başladık canim ama hastane ve doktor konusunda çok kararsizim arastirdikca da kafam karışıyor

Aslında Ankarayi da dusunebilirim İstanbul da yaşamıyorum ben doğuda yaşıyorum memurun burada ama ailem İstanbul da diye İstanbul dedim ama ankarada olabilir iyi bir doktor bulabilirken

Dusunmeye başladık canim ama hastane ve doktor konusunda çok kararsizim arastirdikca da kafam karışıyor
malesef o cok sıkıntılı bi durum.özelliklede bizim gruptaki hastalar.yumurtaların gelimi ve kalitesi cok önemli.bazı doktorlar sadece işi ticarete dokmus durumda.cok iyi arastır canım.ama tabi istanbulda olman senin için avantaj.ben bursadayım.bizde raporu sadece üniversite hastanesi cıkarıyo koskoca sehirde cok yetersiz.ben bana sıra gelsin diye tam bir sene bekledim.umarım bu beklediğimede değer.birde sana tavsiyem polen ve arı sütü yemen.bana bunlar gercekten kalitede etkili oluyor

Anladım canım inşallah Rabbim nasip eder hepimize :) seninde yaşın gençmis hangi hastanede hangi doktora yaptiriyorsun?
Evet ya doktorum da Bu yaşta ne işin var tüp Bebek'le diyor bana ama çok istiyoruz birde kayıplar yaşayınca daha bir hevesleniyor insan Adana'da yaptırıyorum ben Ankada tüp bebek merkezi. araştırdık içinde en rahat ettiğimiz ilgili ve rahat ortam buradaydı ailem de burda rahat oldu benm için

Polen arı sütü ve bal i karışım olarak mi alayım ayrı ayrı mi alayım canım ? Sen ne karanlık gelişim ve kaç yaşındasin ?

Benim doktorum yumurtalarimi görünce kaç çocuğun var dedi derece kötü durumdalar sanırım

Benim doktorum yumurtalarimi görünce kaç çocuğun var dedi derece kötü durumdalar sanırım
Sıkma Canını ya eşlerin birinde sorun oluyor bazen ikisinde de sorun oluyor ama tıp o kadar gelişmiş ki çok şanslıyız tüp bebek umudumuz var ilerleyen yıllarda normal yolla gebelik diye birşey kalmayacakmış düşünsene umudumuzu kaybetmeyelim ve yola devam

Polen arı sütü ve bal i karışım olarak mi alayım ayrı ayrı mi alayım canım ? Sen ne karanlık gelişim ve kaç yaşındasin ?
canım ben 32 yasındayım.benim amh 0.2 cok düşük.tüp bebekte bile cok az sans verdi bana doktorum ama nasip kısmet artık.8 tane yumurtam toplandı suan 5 tanesi döllendi caarsamba transfer için beni bekliyorlar.doktorum bile sasırdı bukadar sayı beklemiyodum senden dedi.poleni ve arı sütünü ayrı ayrı aldım ben.polen sabah ac karnına bi tatlı kasığı arı sütünüde aksam yatarken yiyorum.halada yemeğe devam ediyorum.

Evet çok iyi yumurta toplanmis canim inşallah transfer sonrası bebislerin tutunur sana herşey çok güzel olur :) aslında bende amh yaptırmak çok istiyorum ama burada sadece özel hastanede yapıyorlar sanırım fiyatı yüksek o yüzden doktorum yaptırmaya gerek yok dedi. Zaten tüp bebek için gittiğimde ilk onu yapacaklar eminim :) arı sütü poleni internetten mi aldin canım hangi siteden aldin ?

tosun788 arkadasim sana bise sormak istiyorum bende fakültede yaptiracam ya yarin parayida yanimdami goturim napim bilemedim. Sen hangi evraklari goturdun rapor icin bi yazarmisin bana.
Ben birer tane resim
Kimlik fotokopileri
Evlilik cuzdani fotokobisi
Hizmet Dökümü
Vukaatli nufus kayıt örn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…