• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

ne heyecan kaldi bende ne bisey canim yaa :) 19 aralik test gunum insallah
Ilk gün bende aynı hssettim heycanım gidikti sonra batmalar ve wc ihtycı artınca orda olduklarını düşünüp heycanlanıyorum umarım pozitifi görüp ikizlerimizin oluşunu kutlarız bzle kalıcaklar inş inanıyorum ben

ne heyecan kaldi bende ne bisey canim yaa :) 19 aralik test gunum insallah
ooo hayırlısı senı merak ettık canım hadı gunu sayalım ınsallah guzel sonucu alalım hepımız ıcın dıger arkadaslarıda merak edıyorum tum yumurta toplanmıs ve transfer olmus olacak arkdaslar sımdıden basarılar hayırlı olsun sonuclarımız ınsallahhh

Sadece Ananas ceviz badem dedi Dr bana ve Gazlı ve kafeinli şeylerden uzak dur dedi kimi yerlerde baharatlı çok tuzlu ekşi seylerde yazıyo sanırım Kabızlık ya da ishal durumumuz Olmamalı dye düşünüyorum doğal beslenmeye mevsiminde seyler yemeye Özen göstericez artık
wallahi ben ne yiyim ne yemiyim diye kafayi yicem en sonunda:KK47:

ooo hayırlısı senı merak ettık canım hadı gunu sayalım ınsallah guzel sonucu alalım hepımız ıcın dıger arkadaslarıda merak edıyorum tum yumurta toplanmıs ve transfer olmus olacak arkdaslar sımdıden basarılar hayırlı olsun sonuclarımız ınsallahhh
allah razi olsun canim.artik gun sayicaz gercekten.carsamba gunu tosun788 tosun788 de sira artik:)

kizlar bonibonlarimi alip geldim.:KK46::KK46:darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim:KK53: artik sira sizde insallah
canım hayırlı olsuun kurtuldun şimdi beklemede :) inşallah pozitif haberlerini de alırız mutluluğu paylaşırız burda stres yapma hiçbirşeyi takmamaya çalış yapabildiğin kadar

Kızlar Turşu yememde sakınca var mı szce çok cnm çekti :)

Hanımlar merhabalar bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bu konuda bazı sorularim var yardımcı olabilecek birileri var mi acaba ?

kizlar bonibonlarimi alip geldim.:KK46::KK46:darisi size insallah:) hicbisey anlamadim transfer sadece ekranda bak burda dediler.gule oynaya girdim gule oynaya ciktim:KK53: artik sira sizde insallah
hayırlısı hadi canım.yvas yavas sona dogru geliyosun.dualarım seninle.tabloya test gununu ekleyiverdim hemen

Son 1 günün kaldı dimi:) yumurtaların ne alemde aradılar mı seni merak ettm
aynen canım bende carsamba günü kavusuyorum bebişime.bugun cok bekledim arayan olmadı.elim hep telefona gitti ben arayım diye ama sonradanda bi aksilik olsa ararlardı diye düşündüm.tek merak ettiğim kaliteleri ne alemde.bakalım yarın ararlar insallah.

insallah canim bebislerimiz simsiki tutunur hepimizin.wallahi canim suan ayaklarimi uzattim tv ye bakiyorum.bu surecte ne yemeliyiz ne yememeliyiz.neler yapmaliyiz bu konuda yardimci olucak birileri varmi aramizda?
valla canım bana arkadasımın önerdiği bol bol ananas kabak cekirdeği fındık ceviz.ve en günde 3 lt su.kendisi tek transferle tek yumurta ikizlerine hamile:)

canım hayırlı olsuun kurtuldun şimdi beklemede :) inşallah pozitif haberlerini de alırız mutluluğu paylaşırız burda stres yapma hiçbirşeyi takmamaya çalış yapabildiğin kadar
canım bilgilerini yollarsan senide listeye ekleyim.tablomuz coğalsın biraz

Back