listede adınız varmı canım yoksa 1 sayfada lıste vartünaydın hanımlar.
hamile haberleri gelmeye başlamış.
umarım bu topik uğurlu gelir herkese.
transferi gerçekleşenlere hayırlı olsun çift çizgi gördüğünüz günü de yaşarız burda inş.
ben de cumartesi rahim içi kalınlaştırmak için ilaca başladım.
15 i kontrol sonrası transfer herşey yolunda giderse
Evet canım ben de baya bir endişelendim, öbür aya kalacak diye... Ama allahtan çözüm bullduk, çok şükür... Ben de iğnelere cumartesi başladım, senin peşinden geliyorum. Yarın sabah ben de e2 test yapıp 13.30da doktoruma gideceğim. Hem muayene edecek, hem de iğnelerimin dozajını sonucuma göre ayarlayacakmış. Bakalım hayırlısı canım benim.... Sen iğnelerini kendin yapabiliryor mmusun?canım sevındım tedavıye baslamana benım bu aksam 4 ıgnelerım olucak yarın hastane cagırdı sabah 8 de gel dedıler cetrodi olan ılacı getır dedıler sanırım e2 tahlınıne ve usg bakacaklar senı cok merak ettım adet oldum dedın ondan sonra goremedım acaba obur ayamı sarktı dıye uzulmustum sende benım peısımden gelıyorsun demek ben cuma basladım ılk ıgnelerıme bakalım canım allahım yuzumuze gulsun
vallaha yapamadım ıgenemı acıkcası ınsılun gıbı olan takılıyor bır kere deneyım dedım anneme vurduruyorum bırı kalcadan dıgerı gobekten demek 1 gun var aramızda sevındım e2 kac cıkması lazımkı acaba onuda merak edıyorum bılen varsa soyleyebılırmı ılk kez ıgnelerden sonra e2 bakılacak ve usg yumurtalar boyutu ne olması lazım 4 gunde acabaEvet canım ben de baya bir endişelendim, öbür aya kalacak diye... Ama allahtan çözüm bullduk, çok şükür... Ben de iğnelere cumartesi başladım, senin peşinden geliyorum. Yarın sabah ben de e2 test yapıp 13.30da doktoruma gideceğim. Hem muayene edecek, hem de iğnelerimin dozajını sonucuma göre ayarlayacakmış. Bakalım hayırlısı canım benim.... Sen iğnelerini kendin yapabiliryor mmusun?
vallaha yapamadım ıgenemı acıkcası ınsılun gıbı olan takılıyor bır kere deneyım dedım anneme vurduruyorum bırı kalcadan dıgerı gobekten demek 1 gun var aramızda sevındım e2 kac cıkması lazımkı acaba onuda merak edıyorum bılen varsa soyleyebılırmı ılk kez ıgnelerden sonra e2 bakılacak ve usg yumurtalar boyutu ne olması lazım 4 gunde acaba[
Ben de yapamadım canım, ilk gün doktor yapmıştı, dün eşim yaptı, bugün sağlık ocağına gideceğim. Bir de üç iğnem var benim aynı yerden yapıyorum.
ederim mutlaka, sen de haber et, merak ediyorum ben dekendim gibi burada olan herkesi... Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, bebişlerimizi alalım kucağımıza...canım bende bır kere esıme yaptırdım bakalım neler beklıyor bızı ben yarın gıdecem artık e2 ne cıkcak merak edıyorum umarım ıyı gıdıyordur yumurtalar ve kan degerlerımız bukadar ıgeneye ıyı olur umarım :) haberdar et benı bende yarın bı gıdeyım bakalım ne olucak
Teşekkürler canm. Bakalım bende çok kasmamak istiyorumilk gün sadece dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim.doktorum normal şartlarda hamile kalanlar ilişkiden sonra 9 ay yatıyolar mı ki sen de yatacaksın demişti. rahme yerleştikten sonrası her hamile nasılsa sende o şekilde davran hasta değilsin diye rahatlatmıştı beni .yani normal uzanın başka bişeye gerek olmuyor
bende butun burdakı arkdaslarımı merak edıyorum rıca edıyorum herkez asamalarını yasadıklarını anlatsın bırbırımze guc destek olalım cunku bırbırımız cok ıyı anlıyabılırz hepımızın dılegı ıstegı emelı aynıederim mutlaka, sen de haber et, merak ediyorum ben dekendim gibi burada olan herkesi... Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, bebişlerimizi alalım kucağımıza...
canım hayırlısı olsunBenm de 4 iğne bitti şimdi kontrole gidiyorum 3te randevum tekrar iğne verecektir muhtemelen bakalım ne durumda yumurtalar
Evet canim yarin baslicam inşallah bi aksilik cikmazsa.. nasil mutluyum anlatamam bide hamile oldugumu ogrensem ne olur kim bilir :))canım gozun aydın yarınmı gıdecen doktora sımdıden hayırlı olsun adet olamaya bıle nekadar sevınıyoruz
evet bende hamılelıgı dusunemıyorum bır kere yasadım o duyguyu kendılıgınden hamıle kalmıstım herkese soledım sevınmıstım tabı ne bılım olmuyordu dıye oluncada paylastım sonra 5 haftalık düşük yaptım sonra uzerınden 2 yıl gectı bırdahada olmadı hayırlısını dılemek lazım ınsallah allah bıze hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın saglıklı sıhhatliEvet canim yarin baslicam inşallah bi aksilik cikmazsa.. nasil mutluyum anlatamam bide hamile oldugumu ogrensem ne olur kim bilir :))
Amin canim inşallah. . Benim suan tup bebek yaptircagimi kimse bilmiyo cunku ben biraz hassas bi insanim hemen uzulebiliyorum insanlarin soyledigi seylere ve inan boyle cok rahatim beni anlamayan insanlarin ne oldu ne yaptin sorulari yok :)evet bende hamılelıgı dusunemıyorum bır kere yasadım o duyguyu kendılıgınden hamıle kalmıstım herkese soledım sevınmıstım tabı ne bılım olmuyordu dıye oluncada paylastım sonra 5 haftalık düşük yaptım sonra uzerınden 2 yıl gectı bırdahada olmadı hayırlısını dılemek lazım ınsallah allah bıze hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın saglıklı sıhhatli
Teşekkürler Can'ım büyüme güzel dedi doktorum puregon kullanıyordum dozunu düşürdü onun. Yanına 2 iğne daha ekledi biri yine karından diğeri kalçadan toz su karışımı olacakmış. Perşembe yine kontrol olacak bakalım herkese sağlıklı tedaviler diliyorummcanım hayırlısı olsun
çok sevindim canım, hadi bakalım bol yumurtalar inşallahTeşekkürler Can'ım büyüme güzel dedi doktorum puregon kullanıyordum dozunu düşürdü onun. Yanına 2 iğne daha ekledi biri yine karından diğeri kalçadan toz su karışımı olacakmış. Perşembe yine kontrol olacak bakalım herkese sağlıklı tedaviler diliyorumm
iyi maşallah canım bende yarın gıdecem e2 baktırdınmı kan tahlılı ve kac cıktı ben yarın o tahlılı verecem bırde usg bakacaklar heycanlanıyor ınsan baska arkdaslarında sevınclerını paylasıyorum heycanlarını hısedıyoruz hadı hepımız yenı yıla bebıslerle gırerız ınsallahTeşekkürler Can'ım büyüme güzel dedi doktorum puregon kullanıyordum dozunu düşürdü onun. Yanına 2 iğne daha ekledi biri yine karından diğeri kalçadan toz su karışımı olacakmış. Perşembe yine kontrol olacak bakalım herkese sağlıklı tedaviler diliyorumm
en gzelı arkadasım kımseye soylememen bu arada ısım neydı senın anca bız bırbırımız anlayabılırz hepımız ortak yanı bebıs ıstememız hepımıze saglık evlatlar gelsın ınsallahAmin canim inşallah. . Benim suan tup bebek yaptircagimi kimse bilmiyo cunku ben biraz hassas bi insanim hemen uzulebiliyorum insanlarin soyledigi seylere ve inan boyle cok rahatim beni anlamayan insanlarin ne oldu ne yaptin sorulari yok :)
Eger hamile kalirsam da hemen söylemeyi dusunmuyorum belki dayanamaz soylerim.. cok zor sureclerden gectik kim seni anliyorum desede yasamadigi icin tam anlamiyla anlamiyo aslinda
Amin canim... Neslihanen gzelı arkadasım kımseye soylememen bu arada ısım neydı senın anca bız bırbırımız anlayabılırz hepımız ortak yanı bebıs ıstememız hepımıze saglık evlatlar gelsın ınsallah
Ben anlıyorum Can'ım seni ben de 2 kayıp yaşadım ama artık kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yaşamayan anlamazevet bende hamılelıgı dusunemıyorum bır kere yasadım o duyguyu kendılıgınden hamıle kalmıstım herkese soledım sevınmıstım tabı ne bılım olmuyordu dıye oluncada paylastım sonra 5 haftalık düşük yaptım sonra uzerınden 2 yıl gectı bırdahada olmadı hayırlısını dılemek lazım ınsallah allah bıze hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın saglıklı sıhhatli
benden test istemediler ama perşembe günü erken gel test alabiliriz dediler sanırım o Zaman vercm e2 :) bende kimseyle paylaşmadım burda sizlerle paylaşıyorum herşeyi ve çok rahatlıyorum herkesin sevincine seviniyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız hayırlısıylaiyi maşallah canım bende yarın gıdecem e2 baktırdınmı kan tahlılı ve kac cıktı ben yarın o tahlılı verecem bırde usg bakacaklar heycanlanıyor ınsan baska arkdaslarında sevınclerını paylasıyorum heycanlarını hısedıyoruz hadı hepımız yenı yıla bebıslerle gırerız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?