2015 Aralık tüp bebek

kızlar menegon ve cetrodite olan ıgenelerı 25 derece dıyor ya altında saklayın buzdolabında 4 derece oldugu ıcın sıkıntı olurmu saklasam orda
canım ben dolapta saklamıyorum. Isıtıcı olmayan bir odada saklıyorum

Amin canim allah razi olsun.umarim allahim hepimizin yuzunu guldurur.buay topicte az kisiyiz ama bukadsr kisi birbirimize.yetiyoruz bence.umarim hepimiz yeni yila yeni mutluluklarla gireriz

evet bu konuda yardımcı olacak biri varmıdır acaba
ilk gün sadece dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim.doktorum normal şartlarda hamile kalanlar ilişkiden sonra 9 ay yatıyolar mı ki sen de yatacaksın demişti. rahme yerleştikten sonrası her hamile nasılsa sende o şekilde davran hasta değilsin diye rahatlatmıştı beni .yani normal uzanın başka bişeye gerek olmuyor

tünaydın hanımlar.
hamile haberleri gelmeye başlamış.
umarım bu topik uğurlu gelir herkese.
transferi gerçekleşenlere hayırlı olsun çift çizgi gördüğünüz günü de yaşarız burda inş.
ben de cumartesi rahim içi kalınlaştırmak için ilaca başladım.
15 i kontrol sonrası transfer herşey yolunda giderse

canım sevındım tedavıye baslamana benım bu aksam 4 ıgnelerım olucak yarın hastane cagırdı sabah 8 de gel dedıler cetrodi olan ılacı getır dedıler sanırım e2 tahlınıne ve usg bakacaklar senı cok merak ettım adet oldum dedın ondan sonra goremedım acaba obur ayamı sarktı dıye uzulmustum sende benım peısımden gelıyorsun demek ben cuma basladım ılk ıgnelerıme bakalım canım allahım yuzumuze gulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…