canım ben dolapta saklamıyorum. Isıtıcı olmayan bir odada saklıyorumkızlar menegon ve cetrodite olan ıgenelerı 25 derece dıyor ya altında saklayın buzdolabında 4 derece oldugu ıcın sıkıntı olurmu saklasam orda
arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninlegunaydin canim. bonibonlarimi o lanet laboratuvardan alip geleyim haberleri vericem:))
ohh ohh hadi bakalim :) tedavi incesi adet olunca hic sevinmedigim kadar sevinmistim ben :)Kizlaaaarrr dayanamadım adet oluverdim
Yarin bana da hastahane yolu gözüktü canlar
gözünaydın canım, hayırlısı olsunKizlaaaarrr dayanamadım adet oluverdim
Evet yaa gobek atacam nerdeyse :)ohh ohh hadi bakalim :) tedavi incesi adet olunca hic sevinmedigim kadar sevinmistim ben :)
Sagol canim, adet olunca bu kadar sevinecegimi dusunmemistim :)gözünaydın canım, hayırlısı olsun
cok tesekkur ederim canim.artik son dakikalarimarkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle
yok canim evdeyim daha 1 gibi hastanede olucam.Evet yaa gobek atacam nerdeyse :)
Sen ne yaptin bakim hastahanedemisin
İnşallah bebislerimize kavusmamiz icin attigimiz son adim olsun. Onlarin mis kokusuna cennet kokusuna bizde kavusalim.. oyy oyy yerim onlarin totosunu ben :))yok canim evdeyim daha 1 gibi hastanede olucam.
Hadi gozun aydin aydin canim.bak korktugun gibi olmadi.hadi herkes ya as yavas basliyor tedavilereKizlaaaarrr dayanamadım adet oluverdim
Hadi bakalim belkide tek kisi oldugun son dakikalardir:)yok canim evdeyim daha 1 gibi hastanede olucam.
Kalanlarini dondurmayi dusunuyomusun canimgunaydin canim. bonibonlarimi o lanet laboratuvardan alip geleyim haberleri vericem:))
Sagol canim, adet oldum da rahatladim valla :)Hadi gozun aydin aydin canim.bak korktugun gibi olmadi.hadi herkes ya as yavas basliyor tedavilere
Amin canim allah razi olsun.umarim allahim hepimizin yuzunu guldurur.buay topicte az kisiyiz ama bukadsr kisi birbirimize.yetiyoruz bence.umarim hepimiz yeni yila yeni mutluluklarla girerizfunda carsambada gözlerimiz dualarımız senınle olucak hadı senınde az kaldı ınsalalh hayırlı sonuclar olur bu ugraslarımız bos cıkmaz umarım tabloda herrkes hamile olsa ne guzel olur alalhım hayırlısını ver bana ve arkadaslarıma
Oyle oyle oluyo zaten bir an once adet olup baslamak istiyosun sonra sonuc almak istiyosunSagol canim, adet oldum da rahatladim valla :)
evet bu konuda yardımcı olacak biri varmıdır acaba
ilk gün sadece dinlendim sonrasında normal hayatıma devam ettim.doktorum normal şartlarda hamile kalanlar ilişkiden sonra 9 ay yatıyolar mı ki sen de yatacaksın demişti. rahme yerleştikten sonrası her hamile nasılsa sende o şekilde davran hasta değilsin diye rahatlatmıştı beni .yani normal uzanın başka bişeye gerek olmuyorarkadaşlar bende şunu merak ediyorum. transfer olduktan sonra hastanede dinlenirken yatış pozisyonunuz nasıl oldu. ayaklarınızın altına yastık mı koydunuz, sol tarafınıza dönüp de mi yattınız, düz mü yattınız. ve sonrası içinde geçerli neler yaptınız bilgisi olan :)
canım sevındım tedavıye baslamana benım bu aksam 4 ıgnelerım olucak yarın hastane cagırdı sabah 8 de gel dedıler cetrodi olan ılacı getır dedıler sanırım e2 tahlınıne ve usg bakacaklar senı cok merak ettım adet oldum dedın ondan sonra goremedım acaba obur ayamı sarktı dıye uzulmustum sende benım peısımden gelıyorsun demek ben cuma basladım ılk ıgnelerıme bakalım canım allahım yuzumuze gulsuncanım nete giremedim iki gündür, cuma adet oldum cumartesi sabah özel hastanede tahlil yaptırdım, öğlene sonuçlarım çıktı. Doktoruma gittik cumartesi 15:00 te. İğnelere başladık. Bu sabah genetik test verdim. Şimdi yorumları okuyorum. Baya ilerleme olmuş ben yokken. Sen ne durumdasın, iğneler nasıl gidiyor?
canım gozun aydın yarınmı gıdecen doktora sımdıden hayırlı olsun adet olamaya bıle nekadar sevınıyoruzSagol canim, adet oldum da rahatladim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?