• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar selam,
Şimdi hastaneden geldim sonucum negatif. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
canım benim çok üzüldüm ama herşeyin sonu değil ... biliyorsun tüp bebek doktorları denemekten yılmayın diyorlar yani zamanı var demekki ,, yanındayım herzaman canım dertleşmek istersen yazabilirsin herzaman,, neden olmamış peki ne dedi doktorlar?

Dün kese için kontrol vardı kızlar. Tek kese göründü. Allahım sağlıkla devamını nasip eder inşallah.
Bu arada Anadolu yakasında iyi bir doktor tavsiyenize ihtiyacım var, yardımcı olabilir misiniz?

bugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmi
Canım 9. ve 10. gün görünmeyen var ben duydum. Ama en sağlıklısı gidip kan vermen. Böyle içini yemk ve harap etmek çok daha kötü.. Allah beraberind eolsun canım güzel haberlerle dönücen inşallah

bugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmi
Canim imkanın varsa hemen kantesti yaptır için rahatlasin. İdrarda 12. Gün bile çıkmayan bir sürü arkadaş var. Üzme kendini boşuna.

Dün kese için kontrol vardı kızlar. Tek kese göründü. Allahım sağlıkla devamını nasip eder inşallah.
Bu arada Anadolu yakasında iyi bir doktor tavsiyenize ihtiyacım var, yardımcı olabilir misiniz?
Gözün aydın canim. Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin insaallah :KK46:

Hayırlı olsun cnm bi tane olsun bzm olsun:)
Çok sağol, evet ya bi tane olsun bizim olsun dediğin gibi :)
Sen nereye gidiyorsun ultrasonlarına? Memnun musun doktorundan ve gittiğin hastaneden? Benim doktorum bundan sonraki takibe pek sıcak bakmıyor, yeni bir yer bulmam lazım, hatta diyorum ki kalp atışı için de yeni bulduğum yere gideyim :)

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama bitürlü yazamadım.. transferin 10. günü 210/12. gün 385/14. gün 476 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:S

Hayırlı olsun cnm bi tane olsun bzm olsun:)
Canım, bu arada ben niyeyse hep iki tane diye hissediyordum, ne transfer sonrası ne de o aradaki bekleme döneminde kanama vs. olmadı, baştan hiç tutmadı demek ki ama anlayamadım. Nasip kısmet Allahım hepimize devamını sağlıkla getirsin inşallah

9.gunum bu sabah test yaptım hemde erken gebelik testi %99 sonuc olanından sonuç negatif :( artık umudum kalmadı pek kan bile vermek gelmiyo icimden

9.gunum bu sabah test yaptım hemde erken gebelik testi %99 sonuc olanından sonuç negatif :KK43: artık umudum kalmadı pek kan bile vermek gelmiyo icimden
Bnmde en büyük korkum bu... Okadar hayal kur, tüm düzenin değişsin, yavaş hareketlerle yürü, iğneler ilaclar kullan ve tam umudunu topladığında tek çizgi gör....
Bu yazdıklarım kendime! Yüzleşmekten korkuyorum çok zor bi sınav gercekten...
İnşallah 12. Gün kan testin seni çok Mutlu eder, mucizene kavuşursun cnm bnmmmmm ;)

9.gunum bu sabah test yaptım hemde erken gebelik testi %99 sonuc olanından sonuç negatif :KK43: artık umudum kalmadı pek kan bile vermek gelmiyo icimden
Canım üzülme umudunu kaybetme bir forumda okumuştum %99 doğru sonuç veren testler için güvenilir değil diyorlardı.Zaten bazen %1 ihtimal %99 dan daha büyüktür sakın unutma arkadaşım olmazsa da hayırlısı değilmiş demek ki bizler için böyle düşün

Bnmde en büyük korkum bu... Okadar hayal kur, tüm düzenin değişsin, yavaş hareketlerle yürü, iğneler ilaclar kullan ve tam umudunu topladığında tek çizgi gör....
Bu yazdıklarım kendime! Yüzleşmekten korkuyorum çok zor bi sınav gercekten...
İnşallah 12. Gün kan testin seni çok Mutlu eder, mucizene kavuşursun cnm bnmmmmm :KK66:

Canım üzülme umudunu kaybetme bir forumda okumuştum %99 doğru sonuç veren testler için güvenilir değil diyorlardı.Zaten bazen %1 ihtimal %99 dan daha büyüktür sakın unutma arkadaşım olmazsa da hayırlısı değilmiş demek ki bizler için böyle düşün

Artık hiç birşey yapmamaya karar verdim perşembe günü 11.gün kan tahlili yaptırcam

Arkadaşlar merhaba. En son adetim. 2 aralık. Normalde adet döngüm 28. Bugün 34 gün oldu hala adet olmadım göğüs hassasiyeti kasık ağrısı faln hiç bişey yok geçen ay hormon değerim yüksek olduğu için embriyolarım donduruldu transferim bu aya kalmıştı. Gelmediği içinde tedaviye başlayamamak can sıkıcı. Korkuyorum kist falan olacak die. Benim gibi olan var mı. Yani adeti geç gelip bir sorunu olmayan :110:

Arkadaşlar merhaba. En son adetim. 2 aralık. Normalde adet döngüm 28. Bugün 34 gün oldu hala adet olmadım göğüs hassasiyeti kasık ağrısı faln hiç bişey yok geçen ay hormon değerim yüksek olduğu için embriyolarım donduruldu transferim bu aya kalmıştı. Gelmediği içinde tedaviye başlayamamak can sıkıcı. Korkuyorum kist falan olacak die. Benim gibi olan var mı. Yani adeti geç gelip bir sorunu olmayan :110:[/QU
Benimde tedaviye başlamadan stresten gecikmişti canım emin ol sıkıntıdan stresten oluyor

Arkadaşlar merhaba. En son adetim. 2 aralık. Normalde adet döngüm 28. Bugün 34 gün oldu hala adet olmadım göğüs hassasiyeti kasık ağrısı faln hiç bişey yok geçen ay hormon değerim yüksek olduğu için embriyolarım donduruldu transferim bu aya kalmıştı. Gelmediği içinde tedaviye başlayamamak can sıkıcı. Korkuyorum kist falan olacak die. Benim gibi olan var mı. Yani adeti geç gelip bir sorunu olmayan :110:

Ben varım canım bende senin gibi olmadım ama korma zaten kist olmasın yumurta olmasın büyümesin die lucrin depot vuruyorlar bildiğim kadarıyla...Bende senin gibi adet olmadım tarlusal kullandım gene olmadım...Doktora gittim ve olsanda olmasan başlıcaz dedi vücut böyle tepkiler verebilirmiş...10-11 aralık gibi transferim olacak bence doktorunla bu durumu görüş derim...

Canım 9. ve 10. gün görünmeyen var ben duydum. Ama en sağlıklısı gidip kan vermen. Böyle içini yemk ve harap etmek çok daha kötü.. Allah beraberind eolsun canım güzel haberlerle dönücen inşallah
erken gebelik testlerinden yaptım. eşimde 12. gün kan vermemi istiyor. bekliyorum

Canim imkanın varsa hemen kantesti yaptır için rahatlasin. İdrarda 12. Gün bile çıkmayan bir sürü arkadaş var. Üzme kendini boşuna.
eşin illaha 12.gün yaptır diyo. ara ara kasık ağrım var akıntım var.göğüslerim acıyor. birde erken gebelik testlerinden yaptım görünmüye bilirmi

Back