• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ben varım canım bende senin gibi olmadım ama korma zaten kist olmasın yumurta olmasın büyümesin die lucrin depot vuruyorlar bildiğim kadarıyla...Bende senin gibi adet olmadım tarlusal kullandım gene olmadım...Doktora gittim ve olsanda olmasan başlıcaz dedi vücut böyle tepkiler verebilirmiş...10-11 aralık gibi transferim olacak bence doktorunla bu durumu görüş derim...
birkaç gün daha bekliyim diyorum. senin olmamasına karşılık kist falan yoktu dimi ultrasonda falan çıktı mı yada hormonların normalmiymiş. geçen ay transferim ertelendiği için üzülmüştüm birde uçak yolcuğu yaptım 2 defa hava değişimi mi etkiledi bilmiyorum :KK64:

birkaç gün daha bekliyim diyorum. senin olmamasına karşılık kist falan yoktu dimi ultrasonda falan çıktı mı yada hormonların normalmiymiş. geçen ay transferim ertelendiği için üzülmüştüm birde uçak yolcuğu yaptım 2 defa hava değişimi mi etkiledi bilmiyorum :KK64:

Yok canım bir sıkıntı yok e2 progesteron testi yaptıdım birde rahim kalılığına baktı o şekilde...

canim hosgeldin.. kalite icin en cok tavsiye edilen benim de arastirdigim ve kullandigim saf bal corek otu tarcin karisimi. Sen de yaz nette arastir tatlim. Ben su an kullanmaya devam ediorm. Cok kisiden de duydum. 12 corba kasigi saf bal, 10 tatli kasigi taze cekilmis corekotu 10 cay kasigi tarcin. Iyice karistir macun olucak ztn. Sabah aksam bir corba kasigi ye. Normalde reglin 2. gunu badlanip 12 gun boyunca uygulaniyor. Ama bizim dur daha vetrefilli oldugu icin ben 1 aydir kullaniyorum. Sonucta fazla yunurta toplacak dolayisiyla ne kadar uzun lullansam kardir die dusundum
cok tesekkürler hemen başlıyım bnde inşallah faydasını görürüz canım hepimiz

eşin illaha 12.gün yaptır diyo. ara ara kasık ağrım var akıntım var.göğüslerim acıyor. birde erken gebelik testlerinden yaptım görünmüye bilirmi

Aynen cnm kasık ağrım benimde devam ediyor ve eskiden sevinirken ağrılarıma şimdi üzülüyorum senin kaçın gün embriyosu ne zman vereceksin kan?

Aynen cnm kasık ağrım benimde devam ediyor ve eskiden sevinirken ağrılarıma şimdi üzülüyorum senin kaçın gün embriyosu ne zman vereceksin kan?
3. gün embriyosu canım. perşembe günü verecem. erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı canım

Çok sağol, evet ya bi tane olsun bizim olsun dediğin gibi :)
Sen nereye gidiyorsun ultrasonlarına? Memnun musun doktorundan ve gittiğin hastaneden? Benim doktorum bundan sonraki takibe pek sıcak bakmıyor, yeni bir yer bulmam lazım, hatta diyorum ki kalp atışı için de yeni bulduğum yere gideyim :)
ben emsey hastnsnde takipe devm ediyorum henüz kadın doğuma geçiş yapmadım ama yapıncada emseyde devam edicem

inşal
3. gün embriyosu canım. perşembe günü verecem. erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı canım
inşallah kanda sonucunuz değişir ve pozitif olur.2 tane mi transfer ettiler Can'ım?sorun neydi sizde?

inşal

inşallah kanda sonucunuz değişir ve pozitif olur.2 tane mi transfer ettiler Can'ım?sorun neydi sizde?
inşallallah canım. rabbim hepimize nasip etsin. evet 2 tane 1. kalitede transfer edildi. . hiç bir sorun yok belirsiz yani. bu daha üzücü :(

Kizlar ben geldimm.neler olmus burda neler.nerden baslayip okuyacagimi bilemedim valla.
Sayfayı kuran arkadaşım teşekkür ederiz sana. Eline sağlık. Ne kadar aktif bir topik oldu. Umut verenlerin sayısı uzuldugumuz arkadaşlardan çok şükür ki, ama ben seni merak ediyorum. Senin sürecin nedir ve şu an ne asamadasın?

Sayfayı kuran arkadaşım teşekkür ederiz sana. Eline sağlık. Ne kadar aktif bir topik oldu. Umut verenlerin sayısı uzuldugumuz arkadaşlardan çok şükür ki, ama ben seni merak ediyorum. Senin sürecin nedir ve şu an ne asamadasın?
Canim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim

oooo
Canim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim
çok geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı olsun ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun Can'ım tedaviye

inşallallah canım. rabbim hepimize nasip etsin. evet 2 tane 1. kalitede transfer edildi. . hiç bir sorun yok belirsiz yani. bu daha üzücü :KK43:
doğru diyorsun sorun olsa ona yönelik olurdu ama olsun daha ümidin bitmesi 2 gün var testine peki bişiler hissediyormusunnn?

Geçmiş olsun canım prednol un acisini yan etkisini kilosunu iyi bilirim. Fakat ben işitme kaybı için kullanmıştım neden tüp bebekte veriyorlar ki acaba? Dondurulmuş varsa başla hemen. Yoks:KK46:a başla hemencek. Durmak yok o bebisler gelicek :KK46:

Arkadaşlar merhaba transfer sonrası 10.Gün 210 12. Gün 385 çıktı 14. Gün başka bir merkezde test yaptırdım 476 çıktı 35.Gün tek embriyo transfer edildi ama artış biraz garip değil mi lütfen cevap

Back