- 4 Ocak 2016
- 188
- 116
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr ile konuşmana bağlı canım o iş benim yaş 32 ilk deneme 2 transfer yapıldıarkadaşlar 35 yaş şartı dışında ne gibi durumlarda 2 tane transfer ediliyor bilginiz var mı
Dondurulmusum yok canim malesef.son iki tane kalmisti.onuda transfer ettik zaten.ben devlette yaptiriyorum ve burasi cok yogun.doktorum en az 7- 8 ayi bulur sana siranin gelmesi dedi.okadar beklermiyim bilmiyorum.bu ara psikolojimde vudumda iyice bozuldu.3- 5 ay ara vermiyi dusunuyorum simdilikGeçmiş olsun canım prednol un acisini yan etkisini kilosunu iyi bilirim. Fakat ben işitme kaybı için kullanmıştım neden tüp bebekte veriyorlar ki acaba? Dondurulmuş varsa başla hemen. Yoksa başla hemencek. Durmak yok o bebisler gelicek
Sagolasin caanim.valla cok yiprandim buara 3-5 ay ara vermeyi dusuyorum simdilikoooo
çok geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı olsun ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun Can'ım tedaviye
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimizin yüzünü guldur ur ınsaallah canim.Dondurulmusum yok canim malesef.son iki tane kalmisti.onuda transfer ettik zaten.ben devlette yaptiriyorum ve burasi cok yogun.doktorum en az 7- 8 ayi bulur sana siranin gelmesi dedi.okadar beklermiyim bilmiyorum.bu ara psikolojimde vudumda iyice bozuldu.3- 5 ay ara vermiyi dusunuyorum simdilik
Hislerim karmakarışık,umutsuzum. kasık ağrım var, akıntım var belki ilaçlardan dolayıdır. göğüslerime ara ara sanki bıçak saplıyorlar. başka bir şeyim yok. sende durumlar nasıldoğru diyorsun sorun olsa ona yönelik olurdu ama olsun daha ümidin bitmesi 2 gün var testine peki bişiler hissediyormusunnn?
tuttu mu sizin peki birde ne kadara yaptırdınız acabaDr ile konuşmana bağlı canım o iş benim yaş 32 ilk deneme 2 transfer yapıldı
Merhaba canim ben hamileyim prednol kullaniyorumCanim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim
valla Can'ım hiç birşey hissetmiyorum yani ilk 4 gün sancım vardı sonra pat diye kesildi inan transfer olduğumu bile unutuyorum hafif bel ve göğüs Ağrı'sı başladı fazlada bişi yok çok şükür umutsuz değilim Rabbim hayırlısı ise oldursun inşallah.benimde 3.gün 2 tane transfer edildi 5.gün daha iyiymiş ama fazla yumurtam olmadığı için riske atmadılar sanırım.sen yarında kan versen sonuç çıkar canımHislerim karmakarışık,umutsuzum. kasık ağrım var, akıntım var belki ilaçlardan dolayıdır. göğüslerime ara ara sanki bıçak saplıyorlar. başka bir şeyim yok. sende durumlar nasıl
Can'ım sen Uludağ ümüversitesinde yaptırdın dimi?bende jinemedde denemişdim.inşallah herşey gönlünce olur.Sagolasin caanim.valla cok yiprandim buara 3-5 ay ara vermeyi dusuyorum simdilik
yarın verisem perşembe tekrar vermem gerekecek. zaten geçen ay 10 gün kollarım morarmış şekilde gezdim. yine üst üste verip kötü olmayayım. o yüzden 1 gün daha sabredeceğim. bende umutluydum test yapana kadar gerçi bugün doktor bana her zaman doğru sonuç vermiyor dedi.valla Can'ım hiç birşey hissetmiyorum yani ilk 4 gün sancım vardı sonra pat diye kesildi inan transfer olduğumu bile unutuyorum hafif bel ve göğüs Ağrı'sı başladı fazlada bişi yok çok şükür umutsuz değilim Rabbim hayırlısı ise oldursun inşallah.benimde 3.gün 2 tane transfer edildi 5.gün daha iyiymiş ama fazla yumurtam olmadığı için riske atmadılar sanırım.sen yarında kan versen sonuç çıkar canım
Tahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordututtu mu sizin peki birde ne kadara yaptırdınız acaba
Hoş geldin :) merak ettik seni, nasılsın, neler yaptın bizsiz :)Kizlar ben geldimm.neler olmus burda neler.nerden baslayip okuyacagimi bilemedim valla.
bende raporla özel tüp bebek merkezine yaptırdım. 2470 hastaneye verdim. 500tl ilaçlar tutdu. bir şey soracaktım bu negatif olursa ikinci tapor için aynı evraklar gereklimiTahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordu
Ay kıyamam, çok geçmiş olsun yine tam bilgilendirmeme sanırımCanim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim
Ben raporu alırken sormuştum hastaneye aldığımız raporlar 6 ay geçerliymiş tüp bebek yaptırdığınız hastaneden yazı alıp getirirseniz direk heyete sokuyorlarmış 10 gün içinde yeni raporu alırsınız demişlerdibende raporla özel tüp bebek merkezine yaptırdım. 2470 hastaneye verdim. 500tl ilaçlar tutdu. bir şey soracaktım bu negatif olursa ikinci tapor için aynı evraklar gereklimi
Selam.benimde tahlil günüm 9 ocak endiswliyim biraz sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum.sende bir belirti varmı test yaptinmi hiçTahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordu
Hayırlı olsun canım bende çok endişeliyim bazen sol kasığımda hafif bir ağrı oluyor şimdiye kadar memnundum bu ağrıdan ama yarın benim adet günüm şimdi kasığım ağrıdığında acaba adet mi olucam diye aklımdan geçiyor kafam çok karışık duygularımda öyle tabiiSelam.benimde tahlil günüm 9 ocak endiswliyim biraz sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum.sende bir belirti varmı test yaptinmi hiç
mrb cnm yükselmenin en az %60 olması gerekiyormus 2 gün arayla yani 2 katı olmak zorunda degil. o şekilde hesapla inş sıkıntı yokturArkadaşlar merhaba transfer sonrası 10.Gün 210 12. Gün 385 çıktı 14. Gün başka bir merkezde test yaptırdım 476 çıktı 35.Gün tek embriyo transfer edildi ama artış biraz garip değil mi lütfen cevap
Canim 16 mg sabah aksam kullandim.ama sana tavsiyem doktorun birak dediginde kesinlikle birden birakma.benim vucudum soka girmis birden kestigim icin.16 aliyosan 8 e dus sonra 4 e falan yavas yavas kes.Merhaba canim ben hamileyim prednol kullaniyorum
Sakincasimi varki sen gunde kac tane iciyordun