• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

arkadaşlar 35 yaş şartı dışında ne gibi durumlarda 2 tane transfer ediliyor bilginiz var mı

Geçmiş olsun canım prednol un acisini yan etkisini kilosunu iyi bilirim. Fakat ben işitme kaybı için kullanmıştım neden tüp bebekte veriyorlar ki acaba? Dondurulmuş varsa başla hemen. Yoks:KK46:a başla hemencek. Durmak yok o bebisler gelicek :KK46:
Dondurulmusum yok canim malesef.son iki tane kalmisti.onuda transfer ettik zaten.ben devlette yaptiriyorum ve burasi cok yogun.doktorum en az 7- 8 ayi bulur sana siranin gelmesi dedi.okadar beklermiyim bilmiyorum.bu ara psikolojimde vudumda iyice bozuldu.3- 5 ay ara vermiyi dusunuyorum simdilik

Dondurulmusum yok canim malesef.son iki tane kalmisti.onuda transfer ettik zaten.ben devlette yaptiriyorum ve burasi cok yogun.doktorum en az 7- 8 ayi bulur sana siranin gelmesi dedi.okadar beklermiyim bilmiyorum.bu ara psikolojimde vudumda iyice bozuldu.3- 5 ay ara vermiyi dusunuyorum simdilik
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hepimizin yüzünü guldur ur ınsaallah canim.

doğru diyorsun sorun olsa ona yönelik olurdu ama olsun daha ümidin bitmesi 2 gün var testine peki bişiler hissediyormusunnn?
Hislerim karmakarışık,umutsuzum. kasık ağrım var, akıntım var belki ilaçlardan dolayıdır. göğüslerime ara ara sanki bıçak saplıyorlar. başka bir şeyim yok. sende durumlar nasıl

Canim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim
Merhaba canim ben hamileyim prednol kullaniyorum
Sakincasimi varki sen gunde kac tane iciyordun

Hislerim karmakarışık,umutsuzum. kasık ağrım var, akıntım var belki ilaçlardan dolayıdır. göğüslerime ara ara sanki bıçak saplıyorlar. başka bir şeyim yok. sende durumlar nasıl
valla Can'ım hiç birşey hissetmiyorum yani ilk 4 gün sancım vardı sonra pat diye kesildi inan transfer olduğumu bile unutuyorum hafif bel ve göğüs Ağrı'sı başladı fazlada bişi yok çok şükür umutsuz değilim Rabbim hayırlısı ise oldursun inşallah.benimde 3.gün 2 tane transfer edildi 5.gün daha iyiymiş ama fazla yumurtam olmadığı için riske atmadılar sanırım.sen yarında kan versen sonuç çıkar canım

valla Can'ım hiç birşey hissetmiyorum yani ilk 4 gün sancım vardı sonra pat diye kesildi inan transfer olduğumu bile unutuyorum hafif bel ve göğüs Ağrı'sı başladı fazlada bişi yok çok şükür umutsuz değilim Rabbim hayırlısı ise oldursun inşallah.benimde 3.gün 2 tane transfer edildi 5.gün daha iyiymiş ama fazla yumurtam olmadığı için riske atmadılar sanırım.sen yarında kan versen sonuç çıkar canım
yarın verisem perşembe tekrar vermem gerekecek. zaten geçen ay 10 gün kollarım morarmış şekilde gezdim. yine üst üste verip kötü olmayayım. o yüzden 1 gün daha sabredeceğim. bende umutluydum test yapana kadar :( gerçi bugün doktor bana her zaman doğru sonuç vermiyor dedi.

tuttu mu sizin peki birde ne kadara yaptırdınız acaba
Tahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordu

Tahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordu
bende raporla özel tüp bebek merkezine yaptırdım. 2470 hastaneye verdim. 500tl ilaçlar tutdu. bir şey soracaktım bu negatif olursa ikinci tapor için aynı evraklar gereklimi

Canim ben tesekkur ediyorum hepinize.malesef negatif aldim ve sonrasinda basima gelmeyen kalmadi.prednol kullaniyordum.negatif sonrasi bana birak dediler.oysa yavas yavas kesilmesi gerekiyomus.kusma bulanti kas agrilari kasilmalar basladi.bir hafta hastanede yattim.daha yeni yeni toparlaniyorum canim
Ay kıyamam, çok geçmiş olsun :( yine tam bilgilendirmeme sanırım :(

bende raporla özel tüp bebek merkezine yaptırdım. 2470 hastaneye verdim. 500tl ilaçlar tutdu. bir şey soracaktım bu negatif olursa ikinci tapor için aynı evraklar gereklimi
Ben raporu alırken sormuştum hastaneye aldığımız raporlar 6 ay geçerliymiş tüp bebek yaptırdığınız hastaneden yazı alıp getirirseniz direk heyete sokuyorlarmış 10 gün içinde yeni raporu alırsınız demişlerdi

Selam.benimde tahlil günüm 9 ocak endiswliyim biraz sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum.sende bir belirti varmı test yaptinmi hiç

Selam.benimde tahlil günüm 9 ocak endiswliyim biraz sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum.sende bir belirti varmı test yaptinmi hiç
Hayırlı olsun canım bende çok endişeliyim bazen sol kasığımda hafif bir ağrı oluyor şimdiye kadar memnundum bu ağrıdan ama yarın benim adet günüm şimdi kasığım ağrıdığında acaba adet mi olucam diye aklımdan geçiyor kafam çok karışık duygularımda öyle tabii

Arkadaşlar merhaba transfer sonrası 10.Gün 210 12. Gün 385 çıktı 14. Gün başka bir merkezde test yaptırdım 476 çıktı 35.Gün tek embriyo transfer edildi ama artış biraz garip değil mi lütfen cevap
mrb cnm yükselmenin en az %60 olması gerekiyormus 2 gün arayla yani 2 katı olmak zorunda degil. o şekilde hesapla inş sıkıntı yoktur

Merhaba canim ben hamileyim prednol kullaniyorum
Sakincasimi varki sen gunde kac tane iciyordun
Canim 16 mg sabah aksam kullandim.ama sana tavsiyem doktorun birak dediginde kesinlikle birden birakma.benim vucudum soka girmis birden kestigim icin.16 aliyosan 8 e dus sonra 4 e falan yavas yavas kes.

Back