• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Selam arkadaşlar bugün transferin 5. Günündeyim ama moralim çok bozuk.karnımdan adet olacakmışım gibi sesler ve gurultular geliyo.adetten öncede böyle olurdu sizede oldumu hiç.bir de ilaçlara rağmen erken adet olunuyormu ya da ne zaman oluyor.cevap verirseniz çok sevinicem
Benimde bugün transferimin 5.günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende merek ediyorum sorunun cevabını çünkü çarşamba regl günüm cumarteside test günüm gerçi herhangi bir regl belirtisi yok şuan ama bakalım inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için

çok ağrım olmadı ama 3 gün sanki 5 aylık hamile gibi gezdim herkes tebrik filan etti niye sakladın dedi :anneadayı::-) çok su içtim sürekl idrarla attım bide dktorum kan sulandırıcı iğne verdi canım. ya bana da 2 gün verdi ama ben ertesi gün gittim okula çünkü benim öğrencilerim zihinsel engelli,öz evlatlarımı düşünürken kuzularımı 1 gün ihmal edemezdim.:KK37:
Ayyy cok tatlisin ama sen.. guzel yurekli vicdanli olmak ole bisi iste.. ben de calistim engellilerle rehab. merkezinde.. bambaska bi dunya bambaska bir gerceklik. Ve hayatin ta kendisi. En gercek hali.. Allhim yardimci olsun hepsine..

Ayyy cok tatlisin ama sen.. guzel yurekli vicdanli olmak ole bisi iste.. ben de calistim engellilerle rehab. merkezinde.. bambaska bi dunya bambaska bir gerceklik. Ve hayatin ta kendisi. En gercek hali.. Allhim yardimci olsun hepsine..

aynen öyle canım :) bebeğin olursa bizi bırakma diyolar dedim bırakır mıyım hiç nasıl mutlu oluyolar ya canlarımm

aynen öyle canım :) bebeğin olursa bizi bırakma diyolar dedim bırakır mıyım hiç nasıl mutlu oluyolar ya canlarımm
Ahh bilmez miyim.. agzinin icine bakiyorlar tek bi guzel sey duymak icin.. hele ki o cocuklarin en ufak ilerlemesi bir tek sayiyi bile soyleyebilmesi bir ses cikartabilnesi en buyuk odul.. oyuzden ben engellilerle calismaya bir is olarak bakmiyorum canim.. sizler mucize yaratanlarsiniz her biri icin..vicdanin en onemli sermaye oldugu ibsanlik adina bir hizmet bu.. Allhim da seni ve herkesi bebekleriyle odullendirsin insallahhh..
senin kac tane embriyo donduruldu tatlim? Kac tanesi devam etti ve transfer oldu?

Kizlar 12. Gunum 1484 cikti cok sukur yaa. O hemsireye de simdi bise diyecem ama neyse :KK71:
merhaba ufuk çizgisi öncelikle allahım sağlıklı olarak çocuğunu kucağına almayı nasip eder inşallah bnde samsunda oturuyorum doktorun kimdi fakültede ne gibi tedavilerden geçtin birde tüp bebek tedavisi kaç gün sürdü ve fakültede tüp bebek için ne kadar ücret ödeniyor bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim benim doktorum idris koçak rezerv azlığı dedi hocam bana

Canim ben henuz transfer olmadim ama burdaki tum arkadaslar neredeyse senle yani seyleri yasamislar. Hep okuduklarim bu yonde. Herkes adet sancini bire bir yasiyor gibi. Bilenler daha iyi cvp verir ama genel durum bole..
Teşekkürederim canım.hayirlisi olsun inşallah hepimiz için

Benimde bugün transferimin 5.günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende merek ediyorum sorunun cevabını çünkü çarşamba regl günüm cumarteside test günüm gerçi herhangi bir regl belirtisi yok şuan ama bakalım inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için
Benimde cumartesi test günüm regli günümde cumartesi.çok zormuş beklemek.benimki 5.gün embriyosu 2 tane.senin?

merhaba ufuk çizgisi öncelikle allahım sağlıklı olarak çocuğunu kucağına almayı nasip eder inşallah bnde samsunda oturuyorum doktorun kimdi fakültede ne gibi tedavilerden geçtin birde tüp bebek tedavisi kaç gün sürdü ve fakültede tüp bebek için ne kadar ücret ödeniyor bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim benim doktorum idris koçak rezerv azlığı dedi hocam bana
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Yaa bi de sacma gelicek kizlar belki ama benim uykum cooook hafiftir ve surekli uyanirim geceleri. Anestezi tutmazsa ve uyanirsam die endise ediorm. Uykusu hafif olnalar da var mi bole bi risk hic duydunuz mu? Carsamba gunu kontrolde sorucam doktoruma amaaa valla sizden duyduklarim daha onemli benim icin :)
Ayni şeyi bnde düşünmüştüm ama uyumaman imkansız saniyesinde gözlerin kapanıyor yatağinda uyaniyorsun.böyle bi risk neredeyse yok yani meraketme..

Benimde cumartesi test günüm regli günümde cumartesi.çok zormuş beklemek.benimki 5.gün embriyosu 2 tane.senin?
Evet şimdi eşimle aynı şeyi konuşuyorduk beklemek en zor kısmı işin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün benimde 4. gün embriyosu 2 tane canım 30 aralıkta transfer edildi

Slm kızlar burdan sizi takip ediyorum sürekli çok tatlısınız rabbim hepinizi bebeklerine kavuştursun pozitif alan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyen arkadaşlar da inşallah hayırlısı ile pozitifi görürler bizlere moral oluyorsunuz sizlerin yazdığını okuyunca çok hevesleniyorum bir an önce yaptırmak istiyorum hergün eşimin kafasının etini yiyorum yaptiralim diye :KK4::-)ama onu artık ikna edemiyorum takmış 2 sene sonraya:KK34:rabbim hepinize pozitif sonuçlar almayi nasip etsin inşaAllah 2 yıla kadar sizlerin pozitif sonuçlarına sevinecez inşallah Rabbim bebeklerinizi kucağıniza almayi nasip etsin :KK71:

Kızlar crinone jel kullanıp kahverengi akıntı yaşayan oldu mu az önce tuvalete gittim çamaşırımda yok ama silince peçeteye geliyor dr arasam mı acaba bişey olur mu

Ahh bilmez miyim.. agzinin icine bakiyorlar tek bi guzel sey duymak icin.. hele ki o cocuklarin en ufak ilerlemesi bir tek sayiyi bile soyleyebilmesi bir ses cikartabilnesi en buyuk odul.. oyuzden ben engellilerle calismaya bir is olarak bakmiyorum canim.. sizler mucize yaratanlarsiniz her biri icin..vicdanin en onemli sermaye oldugu ibsanlik adina bir hizmet bu.. Allhim da seni ve herkesi bebekleriyle odullendirsin insallahhh..
senin kac tane embriyo donduruldu tatlim? Kac tanesi devam etti ve transfer oldu?

Amin canim inşallah. Kuzularim onlar benim can tanelerim sukur sebeplerim.
36 tane toplandi iste 8 tane donduruldu transfer ertelendi canim

Bence iyi bir sey ama ilaçların da etkisi olabilir tabi ama bende cok oldu yürürken bile agrı oluyordu azaldı simdi inşallah olumlu haberler getirir
bugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmi

Back