• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar cumartesi transferim olmuştu, şuanda acayip bir meme Ağrı'm hassasiyetim var nefes alırken bile cnm acıyor... Normal mı?

Kızlar opu dan sonraki ilk adetimi yaşıyorum. Müthiş sancı var. Parol bi işe yaramadı. Majezik alım mi sizce. Opu sancisinda kullanilmamasi gerektiğini duymuştum. Şimdi bi şey yapmaz demi?
Soğuk uygulama yap kasıklarına yapabilcek olsan vajinal yoldanda yap derdim

kızlar tedavinin üçüncü günümdeyim ama adetimde azalma yok ilk tedavimde erken bitmişti sizde nasıl oldu acaba ya bir sorun varmıdır ki

meraba arkadaslar bende bu ay başlıycaktım ertlendi muaneye gttm doktorum daha önceki aylar yumurtlar daha iyi oldugunu söyledi bidaki ay başlıyalıym dedi. bana kaliteyi artırmak için önericeniz kür veya başka bişey varmı daha önce okumuştum kremalicorek kremalicorek arkadasmz ısırgan tohumundan bahsetmş şuan bulamadım önceki yazdıklarını ne zamn ne kadr süre uyguladın yardımcı olursan çok sevınırım
canim hosgeldin.. kalite icin en cok tavsiye edilen benim de arastirdigim ve kullandigim saf bal corek otu tarcin karisimi. Sen de yaz nette arastir tatlim. Ben su an kullanmaya devam ediorm. Cok kisiden de duydum. 12 corba kasigi saf bal, 10 tatli kasigi taze cekilmis corekotu 10 cay kasigi tarcin. Iyice karistir macun olucak ztn. Sabah aksam bir corba kasigi ye. Normalde reglin 2. gunu badlanip 12 gun boyunca uygulaniyor. Ama bizim dur daha vetrefilli oldugu icin ben 1 aydir kullaniyorum. Sonucta fazla yunurta toplacak dolayisiyla ne kadar uzun lullansam kardir die dusundum

Kızlar erken gebelik testi aldım bu aksam yarın sabah onu yapcam işlh erken gebelik testini kullanan var mı?

Kizlaaaarrr bisi sorcammm yine:)) ben arkadan gelen comez olarak anneciklere ve annecik olma yolundunda benden onde giden anneciklere :)) Allahin izniyle cumartesi gunu opum olucam cok buyuk ihtimal ole dedi doktorum bugun. Bana tavsiye esiceniz bisi var miii? Korkuyorum ama hic ole bi enerji de yaymak istemiorm. Ne yapmaliyim ve ne yapmamaliyim sizce? Opudan once ve sonra. Yardimmmm

zaten en buyuk gucu ordan aliorz tatlim.. allahim sonrasinda da embroyolarimin bebiskolarimin olusmasini saglasin en buyuk duam o
OPUDA yapılıcak pek birşey yok güzelim o bakımdan dedim inşallah bir sürü sağlıklı sşihatlı yomosların olsun

Selam arkadaşlar bugün transferin 5. Günündeyim ama moralim çok bozuk.karnımdan adet olacakmışım gibi sesler ve gurultular geliyo.adetten öncede böyle olurdu sizede oldumu hiç.bir de ilaçlara rağmen erken adet olunuyormu ya da ne zaman oluyor.cevap verirseniz çok sevinicem

Kizlaaaarrr bisi sorcammm yine:)) ben arkadan gelen comez olarak anneciklere ve annecik olma yolundunda benden onde giden anneciklere :)) Allahin izniyle cumartesi gunu opum olucam cok buyuk ihtimal ole dedi doktorum bugun. Bana tavsiye esiceniz bisi var miii? Korkuyorum ama hic ole bi enerji de yaymak istemiorm. Ne yapmaliyim ve ne yapmamaliyim sizce? Opudan once ve sonra. Yardimmmm

opu'dan korkma canım bende tam 1 hafta önce opu oldum :) zaten yürüyerek girfim masaya alıyor konuşuyosun sonra bi açıyosun gözlerini yatağındasın. ben uyanınca ağlamışım neden bilmem :) zaten gidince sana amelıyat kıyafeti gibi bişe veriyolar lavoboya gidiyosun sonra içeri gidiyosun. çıkınca eğer çok yumoş alınmışsa onlar ağrı kesici yapıyolar. benden 36 toplanmıştı hem anesteziden sonra çıkmadan orda yapmışar ağrı kesici hem çıkınca kalçadan hem de serumla verdiler. 2 saat dinlendim evime geldim. sana tek tavsiyem opudan sonra bol bol sıvı tüket ve idrara çık kabız olma çünkü bende hem hafif ohss hem de kabız oldum :(

opu'dan korkma canım bende tam 1 hafta önce opu oldum :) zaten yürüyerek girfim masaya alıyor konuşuyosun sonra bi açıyosun gözlerini yatağındasın. ben uyanınca ağlamışım neden bilmem :) zaten gidince sana amelıyat kıyafeti gibi bişe veriyolar lavoboya gidiyosun sonra içeri gidiyosun. çıkınca eğer çok yumoş alınmışsa onlar ağrı kesici yapıyolar. benden 36 toplanmıştı hem anesteziden sonra çıkmadan orda yapmışar ağrı kesici hem çıkınca kalçadan hem de serumla verdiler. 2 saat dinlendim evime geldim. sana tek tavsiyem opudan sonra bol bol sıvı tüket ve idrara çık kabız olma çünkü bende hem hafif ohss hem de kabız oldum :KK43:
Ayyy canimmm cok tesekkurler:) evt bol bol sivi tuketmek gerekiormus. Ohssyi nasil atlattin sen? Hafif duzeyde olunca sikinti olmuyo sanirim dimi? Opudan sonra cabuk toparladin mi? Benim dr 2 gun istirahat verebilirim belki dedi

Yaa bi de sacma gelicek kizlar belki ama benim uykum cooook hafiftir ve surekli uyanirim geceleri. Anestezi tutmazsa ve uyanirsam die endise ediorm. Uykusu hafif olnalar da var mi bole bi risk hic duydunuz mu? Carsamba gunu kontrolde sorucam doktoruma amaaa valla sizden duyduklarim daha onemli benim icin :)

Selam arkadaşlar bugün transferin 5. Günündeyim ama moralim çok bozuk.karnımdan adet olacakmışım gibi sesler ve gurultular geliyo.adetten öncede böyle olurdu sizede oldumu hiç.bir de ilaçlara rağmen erken adet olunuyormu ya da ne zaman oluyor.cevap verirseniz çok sevinicem
Canim ben henuz transfer olmadim ama burdaki tum arkadaslar neredeyse senle yani seyleri yasamislar. Hep okuduklarim bu yonde. Herkes adet sancini bire bir yasiyor gibi. Bilenler daha iyi cvp verir ama genel durum bole..

Ayyy canimmm cok tesekkurler:) evt bol bol sivi tuketmek gerekiormus. Ohssyi nasil atlattin sen? Hafif duzeyde olunca sikinti olmuyo sanirim dimi? Opudan sonra cabuk toparladin mi? Benim dr 2 gun istirahat verebilirim belki dedi
çok ağrım olmadı ama 3 gün sanki 5 aylık hamile gibi gezdim herkes tebrik filan etti niye sakladın dedi :anneadayı::-) çok su içtim sürekl idrarla attım bide dktorum kan sulandırıcı iğne verdi canım. ya bana da 2 gün verdi ama ben ertesi gün gittim okula çünkü benim öğrencilerim zihinsel engelli,öz evlatlarımı düşünürken kuzularımı 1 gün ihmal edemezdim.:KK37:

Yaa bi de sacma gelicek kizlar belki ama benim uykum cooook hafiftir ve surekli uyanirim geceleri. Anestezi tutmazsa ve uyanirsam die endise ediorm. Uykusu hafif olnalar da var mi bole bi risk hic duydunuz mu? Carsamba gunu kontrolde sorucam doktoruma amaaa valla sizden duyduklarim daha onemli benim icin :)

hahahha aynı şeyi ben hep kendime sordum,valla öyle uyudum ki hatta uyandıramamışlar bi 5 dakika filan :-)

Back