• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kızlar ya şu hamile kalınca hanım evladı gibi davranmayı kesin lütfen.o Bebek Oray'a pamuk ipliği ile bağlı değil ve siz kocanıza yemek yapıp evi temizlediniz diye yada çarşıda kavga edenleri gördünüz korktunuz diye düşmicek.Rabbim size onu nasip etmeyecekse eğer 9 ay yatsanda etmeyecek.sanki milletin evinde hizmetçisi varmış gibi davranmayın ben yemek yapmazsam kocam aç yedirmezsem oğlum aç temizlemezsem Evim pis.kimse hamileyken kalkıpta sırtında taş taşıyacak değil.
ve en önemlisi şu an hamile kalmaya çalışanlar için çok antipatik duruyo.
burda paylaşım yapmayı çok seviyorum ama lütfen sıkmadan
Burası topluluk ve bir grup saygı duymayacaksınız katılmayın arkadasım bana da senin bu söylediklerin antipatik geldi napalım tartışalım mı? Beğenmediğin muhabbete katılmazsın okur biter saygı lütfen saygı.

Istemeyen yazmaz kardeşim
herkesin görüşü kendine bana gore tedbir alip takdiri Allaha birakmaktir
sizin cocugunuz varmis rahatlik bundan oturu galiba herneyse
ben uyeligimi iptal edip baska isimde devam edicem burası cok sıktı bazilarinin mahalle karilari gibi konusmasini hazmedemiyorum haddini asiyorlar
herkese hayirli hamilelikler
hoşçakalin

Istemeyen yazmaz kardeşim
herkesin görüşü kendine bana gore tedbir alip takdiri Allaha birakmaktir
sizin cocugunuz varmis rahatlik bundan oturu galiba herneyse
ben uyeligimi iptal edip baska isimde devam edicem burası cok sıktı bazilarinin mahalle karilari gibi konusmasini hazmedemiyorum haddini asiyorlar
herkese hayirli hamilelikler
hoşçakalin
sakin arkadaşım sakin ismini değiştirecek bir durum yok.benimki ricaydı.çok abartılı davranışlar senide kasar.bugünleri daha rahat geçirmen lazım seninbu arada oğlumu kolay bulmadım Can'ım 8 yıl sonunda oldu çok şükür.

kızlar ya şu hamile kalınca hanım evladı gibi davranmayı kesin lütfen.o Bebek Oray'a pamuk ipliği ile bağlı değil ve siz kocanıza yemek yapıp evi temizlediniz diye yada çarşıda kavga edenleri gördünüz korktunuz diye düşmicek.Rabbim size onu nasip etmeyecekse eğer 9 ay yatsanda etmeyecek.sanki milletin evinde hizmetçisi varmış gibi davranmayın ben yemek yapmazsam kocam aç yedirmezsem oğlum aç temizlemezsem Evim pis.kimse hamileyken kalkıpta sırtında taş taşıyacak değil.
ve en önemlisi şu an hamile kalmaya çalışanlar için çok antipatik duruyo.
burda paylaşım yapmayı çok seviyorum ama lütfen sıkmadan
İnsanlar burada sıkıntılarını, sevinçlerini, hüzünlerini paylaşmak ve edinebilecekleri doğru bilgileri edinmek için varlar. Herkesin ayrı bir hikayesi var. Kim nasıl rahat ediyorsa, vicdanı ne şekilde hareket etmesine izin veriyorsa ya da doktoru ne şekilde öneriyorsa o şekilde davranır. Sizin endişelerinizin olmaması başkalarının da olmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela ben çok geniş davranıyorum, ama belki o da çok iyi değil, burada okuduğum, gördüğüm bir çok örnek bana biraz daha dikkatli olabileceğim konusunda ip uçları verdi. Siz de yazılanlardan almak istediğiniz kadarını alırsınız olur biter, kusura bakmayın ama hanım evladı sözü hoş durmuyor, herkesin üslubu farklı ama olumsuz tavırlar, yargılayıcı sözler ancak insanları kırar, kızdırır unutmayın lütfen.

kızlar günaydın 5. gün emriyosuydu bugun 10. günüm sabah idrar testi yaptım negatif dünyam başıma yıkıldı
Arkadaşım idrar testine sakın takılma idrarda negatif çıkıp kanda pozitif görenler oluyor sakın üzme bunun için kendini moralini yüksek tut lütfen

Kızlar moralim cok bozuk 8.gun kan testi yapmistim 179.8 çıkmıştı drm iyi guzel 12. Gun tekrar yap demisti. Bugun yapmaya gittim. Hemsire moralini bozmak istemem ama 8. Gun ilaclardan dolayi sonuc oyle de cikmis olabilir dedi cok uzuldum oyle olabilir mi sizce ? Ogleden sonra sonucum cikacak insallah yukselmistir:KK43:
Hemşire halt etmiş bence canım sıkma canını

Eşimin sperm kalitesi bozuktu morfoloji çok düşüktü bu sebep olabilmiş olabilirmi acaba ne yapmak lazım gelişim gösterememesinin sebebi morfoloji olabilirmi

Merhabalar canlarim. Sonucumu aldım bugün 12. Günüm ve degerim 295.5:KK49::KK46::anneadayı::KK200:
Kuzum bnmmmmm Nasıl sevindim anlatamam, maşallah cnm Bnm maşallah..
Tüm artışları hep gzl olur inşallah, ne Mutlu sana gzl anne ;) babaya söyledin mi? Süpriz bişe düşündün mü? Ayyy darısı tüm isteyenlere içinde Banada olsun :KK46:dualarını eksik etme olur mu kuzum :KK200:

İnsanlar burada sıkıntılarını, sevinçlerini, hüzünlerini paylaşmak ve edinebilecekleri doğru bilgileri edinmek için varlar. Herkesin ayrı bir hikayesi var. Kim nasıl rahat ediyorsa, vicdanı ne şekilde hareket etmesine izin veriyorsa ya da doktoru ne şekilde öneriyorsa o şekilde davranır. Sizin endişelerinizin olmaması başkalarının da olmayacağı anlamına gelmiyor. Mesela ben çok geniş davranıyorum, ama belki o da çok iyi değil, burada okuduğum, gördüğüm bir çok örnek bana biraz daha dikkatli olabileceğim konusunda ip uçları verdi. Siz de yazılanlardan almak istediğiniz kadarını alırsınız olur biter, kusura bakmayın ama hanım evladı sözü hoş durmuyor, herkesin üslubu farklı ama olumsuz tavırlar, yargılayıcı sözler ancak insanları kırar, kızdırır unutmayın lütfen.
hanım evladı derken çok aşırı narin davranılmasını kastetmiştim.ya smacım kimseyi kırmak değil elbetteki hamile kalınca dikkat edelim ama yatalak hasta gibi yatmak bana garip geliyo.neyse en güzeli nasılı doğru geliyorsa öyle davranmak

Kim
hanım evladı derken çok aşırı narin davranılmasını kastetmiştim.ya smacım kimseyi kırmak değil elbetteki hamile kalınca dikkat edelim ama yatalak hasta gibi yatmak bana garip geliyo.neyse en güzeli nasılı doğru geliyorsa öyle davranmak
Sanirim sizin tuzunuz kuruki bunlari solemissiniz kimse keyfinden haninligindan yatmaz bebek icin yillarini veewn kisiler var tabiki kendisi icin degil.koruna icgudusuyle boyke davraniyo.benim esim sagolsun hereseyi yapio yemek yapmayan eline bez almayan adam oyle bi istekle yapioki kimse istemez esi orda calisirken yatmayi

Back