Hakkinda hayirlisi canmKizlar kan yestim cikti sonuc malesef negatif ilk denemede direk boyle olmasi butun umutlarimi bitirdi
Ag
agladimmi kiziyolar bunda ne var diye uzuntumu bile yasayamiyorum esim bana bakip iyice kotu olcak diye korkuyorum basim catliyor yaa ne zaman atlatacam acaba kac gun surcek biran once unutuyum istiyorum bi surede
Transfer in yapıldı mi canım. Opu dan ne kadar süre geçti ve kaç yumurta toplandı? E2 en son kaçtı? Bunların yüksekliği varsa ondan sebep yasiyor olabilirsin bu durumu. Siskinligin ve mide bulantısı yoksa korkma derimIki gundur girmedim neler olmus sevda ve zeynep bal arkadaslar cok uzuldum ins kisa surede atlatir hayirlisiyla tekrar tedavinize baslarsiniz.kizlar benim 4 gundur ishalim var agrim falan yok ama korkuyorum bisey olmasindan benim durumumda olan varmi
Ne biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor
Canimmmmseni cok cok iyi anliyorum ben o negatifi ne kadar cok gordum biliyomusun ama inan herseyin vakti saati var Allah en kisa zamanda nasip etsin
Ne biliyim canim iste yutkunamiyorum bile annemler esim uzulmesin diye sadece bir damla indirebildim gozumden geri yuttum ne yaiyim ne ediyim bilmiyorum duvarlar ustume geliyor
Allah yolunu açık etsin canımKızlar ben artık yola mayısta devam edecem kpss sınavına girecem bu iş için 20 gundur ders te calisamadim gripti bu işti derken o işi savsakladim. Bu negatif kafayı en iyi orda dagitirim derse gaz vercem bari o olsun sınavdan önce ikinci bir negatifi kaldiramam 4 ay kaldı zaten.pek buralara da giremem hepinizden Allah razı olsun dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık öpüyorum hepinizi Rabbim muratlarimiza hayirlisiyla kavustursun inşallah
Hakkında Hayırlısı olsun cnm haklısın Hayatımızda bi çok şeyi beklemeye aldık hakkaten çalış arkadaşım destekliyorum umarım kazanırsınKızlar ben artık yola mayısta devam edecem kpss sınavına girecem bu iş için 20 gundur ders te calisamadim gripti bu işti derken o işi savsakladim. Bu negatif kafayı en iyi orda dagitirim derse gaz vercem bari o olsun sınavdan önce ikinci bir negatifi kaldiramam 4 ay kaldı zaten.pek buralara da giremem hepinizden Allah razı olsun dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık öpüyorum hepinizi Rabbim muratlarimiza hayirlisiyla kavustursun inşallah
Kızlar ben artık yola mayısta devam edecem kpss sınavına girecem bu iş için 20 gundur ders te calisamadim gripti bu işti derken o işi savsakladim. Bu negatif kafayı en iyi orda dagitirim derse gaz vercem bari o olsun sınavdan önce ikinci bir negatifi kaldiramam 4 ay kaldı zaten.pek buralara da giremem hepinizden Allah razı olsun dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık öpüyorum hepinizi Rabbim muratlarimiza hayirlisiyla kavustursun inşallah
Kızlar bugün kontrolüm vrdı benimde. Çok şükür ki çok hafif atlattım ohss 'yi. Şuan sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum. 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk. Doktoruma neden 4.gün diye sordum çünkü biz 4.gün embriyolarının tutunma şansının yüksekliğine inanıyoruz dedi bişeler anlattı mantıklı geldi. Zaten Ali İhsan Bey'e çok güveniyorum. Rabbimin izni ile o bizi bebişimize kavuşturmada vesile olacak inşallah. Şimdi adet olmayı bekliyorum :) Y yaasemintt canım adet oldun mu ?
Degrm düştü kzlar 33 e smdi bebegmn düşmesini beklycm keşke hiç tutmasaydi
hadi hayırlısı canım inşallah hersey yolund agıdıcekk hısseıdyorummmm
Yok canım. Her zaman erken gelen gelmedi bu kez ben bekliyorum ya; ) senin de mi ilk adetle yapacaklar transferini yoksa?Kızlar bugün kontrolüm vrdı benimde. Çok şükür ki çok hafif atlattım ohss 'yi. Şuan sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum. 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk. Doktoruma neden 4.gün diye sordum çünkü biz 4.gün embriyolarının tutunma şansının yüksekliğine inanıyoruz dedi bişeler anlattı mantıklı geldi. Zaten Ali İhsan Bey'e çok güveniyorum. Rabbimin izni ile o bizi bebişimize kavuşturmada vesile olacak inşallah. Şimdi adet olmayı bekliyorum :) Y yaasemintt canım adet oldun mu ?
Allah yolunu açık etsin canım.. Doğru zaman gelecek ve burda güzel haberlerini paylaşıyor olucan inşallah.. Hepimizi güzel günler bekliyor. Sabredicez ve kavuşucaz..Kızlar ben artık yola mayısta devam edecem kpss sınavına girecem bu iş için 20 gundur ders te calisamadim gripti bu işti derken o işi savsakladim. Bu negatif kafayı en iyi orda dagitirim derse gaz vercem bari o olsun sınavdan önce ikinci bir negatifi kaldiramam 4 ay kaldı zaten.pek buralara da giremem hepinizden Allah razı olsun dertlerimizi sevinclerimizi paylaştık öpüyorum hepinizi Rabbim muratlarimiza hayirlisiyla kavustursun inşallah
Hayırlı olsun tatlım:))) Heyecanla transfer gününü bekleme vakti geldi:))Kızlar bugün kontrolüm vrdı benimde. Çok şükür ki çok hafif atlattım ohss 'yi. Şuan sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum. 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk. Doktoruma neden 4.gün diye sordum çünkü biz 4.gün embriyolarının tutunma şansının yüksekliğine inanıyoruz dedi bişeler anlattı mantıklı geldi. Zaten Ali İhsan Bey'e çok güveniyorum. Rabbimin izni ile o bizi bebişimize kavuşturmada vesile olacak inşallah. Şimdi adet olmayı bekliyorum :) Y yaasemintt canım adet oldun mu ?
Yok canım. Her zaman erken gelen gelmedi bu kez ben bekliyorum ya; ) senin de mi ilk adetle yapacaklar transferini yoksa?
Hayırlı olsun tatlım:))) Heyecanla transfer gününü bekleme vakti geldi:))
Onu bende merak ediyorum. Su an opu yapıldığı için bir şey olmaz bence de. O ayı merak ediyorum. Gidince sorucam bende.ayy nerdeee :) 2.adetimden sonra ki nerden baksan şubat sonu olacak zaten adetlerim düzensiz.. ya kızlar bişe sorucam transferi ertelenenler için doktor korunun vs bişe dedi mi?
Cnm benim transferimde 4.gün embriyosu.. Bugün oldum dinleniyorum şimdi, Bnmde aklıma hep takıldı senden duymakta ilaç gibi geldi...Kızlar bugün kontrolüm vrdı benimde. Çok şükür ki çok hafif atlattım ohss 'yi. Şuan sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum. 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk. Doktoruma neden 4.gün diye sordum çünkü biz 4.gün embriyolarının tutunma şansının yüksekliğine inanıyoruz dedi bişeler anlattı mantıklı geldi. Zaten Ali İhsan Bey'e çok güveniyorum. Rabbimin izni ile o bizi bebişimize kavuşturmada vesile olacak inşallah. Şimdi adet olmayı bekliyorum :) Y yaasemintt canım adet oldun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?