- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
kızlar eşim cumaya gidip gelınce kan vermeye gıdıcez ınsallah dualarını eksık etmeyın bendensu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetınee
Tamam canimkremalicorek dgru söylüyor benn degrlrm yükslmiyo ben napim ya peki 67 kaldı yarn yne cagrdi dr artk korkularıni bi köşeye bırak bebgm benle beni birakmycak de ben kendimi öyle teselli edyrm çünkü boşuna kuruntu yapma nedn mutluluğunu yaşamaya devam etmyrsun da kendini sürekli dinleyip mutsuz edyorsn ben dün gece adet oldm dye wc gittim öyle şiddetli belim agrdi ama şükür rabbime bişey yok yani arkdsm sevncni yasa nolr korkularıni at bi köşeye
Cnm ben fazla degl 2 yıl ama ben bebeğimi beklerken eşimle le de çok uğraştım yani bebek 1 stres eşim 10 stres yaşattı bna sıkma canını sen bazn dyrm ki keşke tek derdm bebegm olsaydı da sade onla uğraşsaydm ben eşimle de çok savaş göstermek zornda kaldm cokkkkk eğer esm beni dinleseydi benm normal yolla hamile kalma şansm çokdu ama dinlemdi onun yüzünden devlette 2 aşılama oldm 8 ay süründm orda en son canıma tak etti özele gttm ona kalsa tüp bebeğeli de devlet te yapcktk ve 1 sne dha beklemk zorndydk 3 sne evli olmak şart çünkü devlette tüp bebek yapmaları içinTamam canim
Insallah yukselir degerin
sen kac yil bekledin
Allah kolaylik versin canimCnm ben fazla degl 2 yıl ama ben bebeğimi beklerken eşimle le de çok uğraştım yani bebek 1 stres eşim 10 stres yaşattı bna sıkma canını sen bazn dyrm ki keşke tek derdm bebegm olsaydı da sade onla uğraşsaydm ben eşimle de çok savaş göstermek zornda kaldm cokkkkk eğer esm beni dinleseydi benm normal yolla hamile kalma şansm çokdu ama dinlemdi onun yüzünden devlette 2 aşılama oldm 8 ay süründm orda en son canıma tak etti özele gttm ona kalsa tüp bebeğeli de devlet te yapcktk ve 1 sne dha beklemk zorndydk 3 sne evli olmak şart çünkü devlette tüp bebek yapmaları için
kızlar sımdı dertlerı bırakın ya benım negatıf olursa nasıl tesellı edıceksınız benı
Allah sabir vekolaylik versin canim herkesin ayri ayri imtihani varCnm ben fazla degl 2 yıl ama ben bebeğimi beklerken eşimle le de çok uğraştım yani bebek 1 stres eşim 10 stres yaşattı bna sıkma canını sen bazn dyrm ki keşke tek derdm bebegm olsaydı da sade onla uğraşsaydm ben eşimle de çok savaş göstermek zornda kaldm cokkkkk eğer esm beni dinleseydi benm normal yolla hamile kalma şansm çokdu ama dinlemdi onun yüzünden devlette 2 aşılama oldm 8 ay süründm orda en son canıma tak etti özele gttm ona kalsa tüp bebeğeli de devlet te yapcktk ve 1 sne dha beklemk zorndydk 3 sne evli olmak şart çünkü devlette tüp bebek yapmaları için
Dokuz yildan sonra bulunca korkuyorum iste
Saol cnm benm geçti gitti hepsi unutmadm ama bebegm bna tutunsn dye düşünmemye calsyrm hiçbişeyiAllah kolaylik versin canim
Allah hakkinda hayirli olani gonlune razi etsin canimmmkızlar sımdı dertlerı bırakın ya benım negatıf olursa nasıl tesellı edıceksınız benı
Amn verdi de zatn eski zeynep olsa kapıyı çarpar giderdi kendme hayret edym nasl dayndm dyeAllah sabir vekolaylik versin canim herkesin ayri ayri imtihani var
kızlar eşim cumaya gidip gelınce kan vermeye gıdıcez ınsallah dualarını eksık etmeyın bendensu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetınee
Hadi hhayırlısı canm bizde verdik bekliyoruz
Canim evliliklerin en zor yilaridir olk bes yil bende cok sikinti yasadim ama atlatiliyo inan bana bes yildan sonra oturuyo artik biseylerAmn verdi de zatn eski zeynep olsa kapıyı çarpar giderdi kendme hayret edym nasl dayndm dye
Hadi hayirlisiHadi hhayırlısı canm bizde verdik bekliyoruz
Kaç çıktı değerlerin ki cnmkremalicorek dgru söylüyor benn degrlrm yükslmiyo ben napim ya peki 67 kaldı yarn yne cagrdi dr artk korkularıni bi köşeye bırak bebgm benle beni birakmycak de ben kendimi öyle teselli edyrm çünkü boşuna kuruntu yapma nedn mutluluğunu yaşamaya devam etmyrsun da kendini sürekli dinleyip mutsuz edyorsn ben dün gece adet oldm dye wc gittim öyle şiddetli belim agrdi ama şükür rabbime bişey yok yani arkdsm sevncni yasa nolr korkularıni at bi köşeye
kızlar sımdı dertlerı bırakın ya benım negatıf olursa nasıl tesellı edıceksınız benı
Evt haklsn kadnlar alttan almayi ogrenyo susmayı.ogrenyo katlanmayi ogrenyo sabırı ogrenyo ama erkekler hiç değişmiyor hicc hemde snra da noluyr bilyrmsn evlilik yoluna gryo ama kadının ne psikolojisi kalyo nde sağlığıCanim evliliklerin en zor yilaridir olk bes yil bende cok sikinti yasadim ama atlatiliyo inan bana bes yildan sonra oturuyo artik biseyler
aaa verdın mı sevdam kaderdaşım benımm senın pozıtıf nasılsa bana dua et dualarımdasın sen hep cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?