2015 Aralık tüp bebek

Allah kolaylık versin cnm sanırım sıkıntı eşindeydi?çoğu erkek aynı cnm ya hç bşeyle ugrasmasınlar ama çocukta olsun zaten leylekler getiriyo ya

Öyle de deme canım. Dua niyetine geçer valla. Benim ailevi bir sıkıntım yok şükür. 1 yılda bebek istemedik. Ama hep derdim ki çocuk için her şeye katlanirim. Meğerse olmayacakmis. En çok katlandigim seyse yokluğu oldu. O yüzden Dua nin şekli de önemli inan.

Allah kolaylık versin cnm sanırım sıkıntı eşindeydi?çoğu erkek aynı cnm ya hç bşeyle ugrasmasınlar ama çocukta olsun zaten leylekler getiriyo ya
Evt keşke bende olsaydı o kdr dua ettm ki bnde olsn dye olmadı napm kader ben onun basna hiç kakmadm ama o hic kabullenmedi bosver dm artk Rabbim bebgmi bna bağışlasn yetr bida onla uğraşmak zornda kalmim

Canm o an öyle düşünyrsun işte psikolojik olark Rabbim inşallah en yakın zamnda sanda verr

Evt keşke bende olsaydı o kdr dua ettm ki bnde olsn dye olmadı napm kader ben onun basna hiç kakmadm ama o hic kabullenmedi bosver dm artk Rabbim bebgmi bna bağışlasn yetr bida onla uğraşmak zornda kalmim
Çok iyi Anlıyorum ama öyle deme kendininkini kabullenemicek bi anlayışı olan insan sorun sende olsaydı başınada kakardı bence benimde eşimde sorun hç ilgilenmedi tedavisiyle ben kendi kendime uğraşarak tüp bebeğe başladım transfer oldu ve eşim belki kötü Maksatlı demedi ama şöyle bşey dedi döllendi embriyo güzel hani tutmaması için sebep yok tutmazsa senin rahminden Kaynaklı olur heralde gbi bsey dedi ki bende hç bi sorun yok her değerim güzel içimden dedim ki ben bi kere onu suçlamadım ama demekki sorun bende olsa o söylermiş neyse bunları düşünüp canımızı sıkmanın alemi yok bebişlerimize güzel enerjilerimizi gönderelim ki iyi olsunlar inş

Bu arada şu çocuklarını döven kadınları izliyorum. Birde konya daki oz anné çocuğunu yumrukluyor. Kızlar bu kadar mucizevi ve kutsal bir varlık olduğunu bilseler o çocukların yine yaparlar mı ki? Rabbim biz dört gözle bekliyoruz onlar 4 ayakla dövüyor. Imtihana bakın kizlar bi yerde minicik yavruların bir yerde bizim

İnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm ya

İnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm ya yoksa içim hiç rahat etmeyck

İnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm ya yoksa içim hiç rahat etmeyck
12.günden sonra 10 geçsin öyle gel Demişti bana Dr öyle göründü inş göreceksin cnm sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…