Çift embriyoydu ama hala içim bi tuhafHHayırlı olsun canm Rabbim tamamına erdirsin. Çift embriyo muydu
Allah kolaylık versin cnm sanırım sıkıntı eşindeydi?çoğu erkek aynı cnm ya hç bşeyle ugrasmasınlar ama çocukta olsun zaten leylekler getiriyo yaCnm ben fazla degl 2 yıl ama ben bebeğimi beklerken eşimle le de çok uğraştım yani bebek 1 stres eşim 10 stres yaşattı bna sıkma canını sen bazn dyrm ki keşke tek derdm bebegm olsaydı da sade onla uğraşsaydm ben eşimle de çok savaş göstermek zornda kaldm cokkkkk eğer esm beni dinleseydi benm normal yolla hamile kalma şansm çokdu ama dinlemdi onun yüzünden devlette 2 aşılama oldm 8 ay süründm orda en son canıma tak etti özele gttm ona kalsa tüp bebeğeli de devlet te yapcktk ve 1 sne dha beklemk zorndydk 3 sne evli olmak şart çünkü devlette tüp bebek yapmaları için
Kaç çıktı değerlerin ki cnm
Öyle de deme canım. Dua niyetine geçer valla. Benim ailevi bir sıkıntım yok şükür. 1 yılda bebek istemedik. Ama hep derdim ki çocuk için her şeye katlanirim. Meğerse olmayacakmis. En çok katlandigim seyse yokluğu oldu. O yüzden Dua nin şekli de önemli inan.Evt haklsn kadnlar alttan almayi ogrenyo susmayı.ogrenyo katlanmayi ogrenyo sabırı ogrenyo ama erkekler hiç değişmiyor hicc hemde snra da noluyr bilyrmsn evlilik yoluna gryo ama kadının ne psikolojisi kalyo nde sağlığıaman bosver bebsm benle olsn başka bişey istemyrm Rabbim den
Hadi Hayırlısı cnm inş pozitif çıkıcakHadi hhayırlısı canm bizde verdik bekliyoruz
Yükselmedi dedin ya merak ettim cnmBenm mi cnm
Evt keşke bende olsaydı o kdr dua ettm ki bnde olsn dye olmadı napm kader ben onun basna hiç kakmadm ama o hic kabullenmedi bosver dm artk Rabbim bebgmi bna bağışlasn yetr bida onla uğraşmak zornda kalmimAllah kolaylık versin cnm sanırım sıkıntı eşindeydi?çoğu erkek aynı cnm ya hç bşeyle ugrasmasınlar ama çocukta olsun zaten leylekler getiriyo ya
He bak cnm 9.cu gün 42.61 11. gün 50.3 13.gün 67 ckti yarn bida vercmYükselmedi dedin ya merak ettim cnm
Canm o an öyle düşünyrsun işte psikolojik olark Rabbim inşallah en yakın zamnda sanda verrÖyle de deme canım. Dua niyetine geçer valla. Benim ailevi bir sıkıntım yok şükür. 1 yılda bebek istemedik. Ama hep derdim ki çocuk için her şeye katlanirim. Meğerse olmayacakmis. En çok katlandigim seyse yokluğu oldu. O yüzden Dua nin şekli de önemli inan.
Çok iyi Anlıyorum ama öyle deme kendininkini kabullenemicek bi anlayışı olan insan sorun sende olsaydı başınada kakardı bence benimde eşimde sorun hç ilgilenmedi tedavisiyle ben kendi kendime uğraşarak tüp bebeğe başladım transfer oldu ve eşim belki kötü Maksatlı demedi ama şöyle bşey dedi döllendi embriyo güzel hani tutmaması için sebep yok tutmazsa senin rahminden Kaynaklı olur heralde gbi bsey dedi ki bende hç bi sorun yok her değerim güzel içimden dedim ki ben bi kere onu suçlamadım ama demekki sorun bende olsa o söylermiş neyse bunları düşünüp canımızı sıkmanın alemi yok bebişlerimize güzel enerjilerimizi gönderelim ki iyi olsunlar inşEvt keşke bende olsaydı o kdr dua ettm ki bnde olsn dye olmadı napm kader ben onun basna hiç kakmadm ama o hic kabullenmedi bosver dm artk Rabbim bebgmi bna bağışlasn yetr bida onla uğraşmak zornda kalmim
13. Gun 471Kaç çıktı değerlerin ki cnm
İnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm yaÇok iyi Anlıyorum ama öyle deme kendininkini kabullenemicek bi anlayışı olan insan sorun sende olsaydı başınada kakardı bence benimde eşimde sorun hç ilgilenmedi tedavisiyle ben kendi kendime uğraşarak tüp bebeğe başladım transfer oldu ve eşim belki kötü Maksatlı demedi ama şöyle bşey dedi döllendi embriyo güzel hani tutmaması için sebep yok tutmazsa senin rahminden Kaynaklı olur heralde gbi bsey dedi ki bende hç bi sorun yok her değerim güzel içimden dedim ki ben bi kere onu suçlamadım ama demekki sorun bende olsa o söylermiş neyse bunları düşünüp canımızı sıkmanın alemi yok bebişlerimize güzel enerjilerimizi gönderelim ki iyi olsunlar inş
İnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm ya yoksa içim hiç rahat etmeyckÇok iyi Anlıyorum ama öyle deme kendininkini kabullenemicek bi anlayışı olan insan sorun sende olsaydı başınada kakardı bence benimde eşimde sorun hç ilgilenmedi tedavisiyle ben kendi kendime uğraşarak tüp bebeğe başladım transfer oldu ve eşim belki kötü Maksatlı demedi ama şöyle bşey dedi döllendi embriyo güzel hani tutmaması için sebep yok tutmazsa senin rahminden Kaynaklı olur heralde gbi bsey dedi ki bende hç bi sorun yok her değerim güzel içimden dedim ki ben bi kere onu suçlamadım ama demekki sorun bende olsa o söylermiş neyse bunları düşünüp canımızı sıkmanın alemi yok bebişlerimize güzel enerjilerimizi gönderelim ki iyi olsunlar inş
Hiç üzülme cnm başka topiklerde okumuştum böyle olan çok var inş toparlıcak dualarımız seninle bebiş hala orda sen inan onaHe bak cnm 9.cu gün 42.61 11. gün 50.3 13.gün 67 ckti yarn bida vercm
Bende bana sordun zannettimYükselmedi dedin ya merak ettim cnm
12.günden sonra 10 geçsin öyle gel Demişti bana Dr öyle göründü inş göreceksin cnm sabırİnşallah cnm benm evt haklsn emnm kakardi bsma bebslermz olsn bi an once ay ben kese yi ne zmn görcm ya yoksa içim hiç rahat etmeyck
Insallah yarin 200 u bile gececekHe bak cnm 9.cu gün 42.61 11. gün 50.3 13.gün 67 ckti yarn bida vercm
Bende çok.okdm inşallah saol tatlm ne yesem acba bilgi verrmsnz napsamda bebegm tutunsa bna sımsıkıHiç üzülme cnm başka topiklerde okumuştum böyle olan çok var inş toparlıcak dualarımız seninle bebiş hala orda sen inan ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?