• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar ya 13.2 çıktı :(
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(

Kızlar ya 13.2 çıktı :KK43:
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(
Canım belki tek embriyo tutunmustur ondandir. Kriterler farklı olabiliyor daha önce yapturmadiysan sabırla ertesi günü bekle ve ikiye katlanmasi için dua et. Değeri önemli değil bence katlansin yeter

Cnm bence farklı bi merkez varsa yakınında başka bi yerde daha yaptırabilirsin cihazdan Kaynaklı olabilir üzülme hem öyle ya da böyle pozitif değerin

canım üzülcek hir birşey yokk sakin ol... herkesın degerı yuksek cıkıcak sdie bırsey yok bakl dıger topıklere cok kucuk degerlerle baslayanalr var onemlı olan ıkı gun sonra 2 ye katlanması sakın moralını bozma.. 5 ın ustunde olması geç tutunmus oldugunu gosterır senı tesellı etmek ıcın solemıyorum cıddıyım

Kremalıçörek gittin mi kan vermeye gerçi daha eşin cumadan dönmemiştir sanırım

dönmedi canım beklıyorum gelsın gıtmem yarım saat 2 satte sonuc cıkıyor en ge c4 gibi yazıcam sıze
Hmm peki heycanlandım bak:) kendi sonucumu alıcakmış gibiyim hepiniz için seviniyorum keşki hepimiz pozitif Görmüş olsaydık daha bi sevinirdim

Back