Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya12.günden sonra 10 geçsin öyle gel Demişti bana Dr öyle göründü inş göreceksin cnm sabır
Yok cnm dger Zeyneb'e dedim senin 5. Gün embryosuydu dmi cnmBende bana sordun zannettim
Iki zeynep olunca
Insallah yarin 200 u bile gececek
Zeynep ler karsti bnm 3.gün embryosudu taze Embryo dondurulms dglYok cnm dger Zeyneb'e dedim senin 5. Gün embryosuydu dmi cnm
Canım belki tek embriyo tutunmustur ondandir. Kriterler farklı olabiliyor daha önce yapturmadiysan sabırla ertesi günü bekle ve ikiye katlanmasi için dua et. Değeri önemli değil bence katlansin yeterKızlar ya 13.2 çıktı
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(
Cnm bence farklı bi merkez varsa yakınında başka bi yerde daha yaptırabilirsin cihazdan Kaynaklı olabilir üzülme hem öyle ya da böyle pozitif değerinKızlar ya 13.2 çıktı
Ama idrarda 25 un altını ölçmuyo diye biliyordum niye böyle çıktı ay çok üzüldüm 10. Gün daha fazla cikmaliydi bence :..(
Kızlar ya 13.2 çıktı
Evet iki tane cgh yapildi 7 embriyomdan iki tanesi saglikli ciktiYok cnm dger Zeyneb'e dedim senin 5. Gün embryosuydu dmi cnm
Kızlar ya 13.2 çıktı
Ben sana mı yazdım onu pardon dgerine sormuştum:) hatlar karıştı sen kaçıncı günündesinZeynep ler karsti bnm 3.gün embryosudu taze Embryo dondurulms dgl
Onlarda sıkı sıkı tutundular annesi üzülme işte onlarada yazık zaten büyümek için uğraşıyorlar canlarını Sıkma çocukların:)Evet iki tane cgh yapildi 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikti
Kim kacibci gunde kisss valla karstiBen sana mı yazdım onu pardon dgerine sormuştum:) hatlar karıştı sen kaçıncı günündesin
O kadar oldu mu ya :) 5 gün sonra kese görmeye gidebilirsin annesiKim kacibci gunde kisss valla karsti
bana diyosan benim transferim 15 aralikta oldu yaniii 17 gun olmus
Kremalıçörek gittin mi kan vermeye gerçi daha eşin cumadan dönmemiştir sanırım
Hmm peki heycanlandım bak:) kendi sonucumu alıcakmış gibiyim hepiniz için seviniyorum keşki hepimiz pozitif Görmüş olsaydık daha bi sevinirdimdönmedi canım beklıyorum gelsın gıtmem yarım saat 2 satte sonuc cıkıyor en ge c4 gibi yazıcam sıze
Hmm peki heycanlandım bak:) kendi sonucumu alıcakmış gibiyim hepiniz için seviniyorum keşki hepimiz pozitif Görmüş olsaydık daha bi sevinirdim
Brazdan sende katılmış olucaksın Aramıza inş :) bereketli bi ay oldu gercektenkız neredeyse topıktekı herke shamışşş bi ben kaldımmm