- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Kayseri canım. Amaan biz ameliyat olduk ( varikosel) bir sürü pahalı vitaminkerden aldık. Bi işe yaramadı harcanan paralarla 3 tüp bebek yapılırdı. Uzulmuyorum tabi ama maddi açıdan yiprayiyo. Sayı az derken kaç sperm çıkıyor.Canım sayısı tane ile hareketli ve hareketsiz var az tanı canim bende bir sıkıntı yok hersey normal canim Rabbim bilir seninde bebeğin gobisine konuşun sağlıklı besliyorum eşimi suan keçiboynuzu özü yapıyorum bakalım cnm Nerede tedavi oldunuz
Canım aslinda benim hikayem uzun yıkama öncesi bir iki heretli sperm yıkama sonrası 30 tane hareketli son test variskosel den önce sayı bile yoktu bir yıl sayısız gezdik biz ameliyat olduk variskosel snra spermler çıktı sukur elhamdullah canim artar dedi doktor ama bir yıla kadar bekleyelim dedi doktor eşim istemedi çıkanlarla yapmak istedik esimde tıkanıklık varmış canim istanbuldayım Marmara univeristesinde bir tane deniycez olmasa Bahçeci Fulya canimKayseri canım. Amaan biz ameliyat olduk ( varikosel) bir sürü pahalı vitaminkerden aldık. Bi işe yaramadı harcanan paralarla 3 tüp bebek yapılırdı. Uzulmuyorum tabi ama maddi açıdan yiprayiyo. Sayı az derken kaç sperm çıkıyor.
Sizdemi variskosel oldunuz canim sayı kaç sizinKayseri canım. Amaan biz ameliyat olduk ( varikosel) bir sürü pahalı vitaminkerden aldık. Bi işe yaramadı harcanan paralarla 3 tüp bebek yapılırdı. Uzulmuyorum tabi ama maddi açıdan yiprayiyo. Sayı az derken kaç sperm çıkıyor.
Ameliyat olali ne kadar oldu anlamadım orayı?Canım aslinda benim hikayem uzun yıkama öncesi bir iki heretli sperm yıkama sonrası 30 tane hareketli son test variskosel den önce sayı bile yoktu bir yıl sayısız gezdik biz ameliyat olduk variskosel snra spermler çıktı sukur elhamdullah canim artar dedi doktor ama bir yıla kadar bekleyelim dedi doktor eşim istemedi çıkanlarla yapmak istedik esimde tıkanıklık varmış canim istanbuldayım Marmara univeristesinde bir tane deniycez olmasa Bahçeci Fulya canim
Altı ay geçti(bekleme suresi) canim yani süreyi atlatık bekleme süresinden snra test verdik suan on ay oldu ameliyat olali eşim canimAmeliyat olali ne kadar oldu anlamadım orayı?
Yok yok canım benim sakin öyle düşünme şükür halimime benim sayı olmadığında psikolojim sifirdi evet canim hersey normal eşimin ama kucukken havale geçirmiş kuzum ondan kaynaklı die dusunuom şükür sperm var kuzumm tabiki ben eşi azo olan sitede hep yazıyorum bakıyorum arkadaşlar belki keşke bizdede bir bile olsa sayı olsa die dusunuo lar dir canim şükür her halimize Allah büyük kuzu bana dua et olurmu ins bizimde çıkan spermler ise yarar insBizimde 9 ay oldu canım. Ameliyata girerken sayı 7 milyondu. Hareket 0. Morfoloji 1. Bu son tüp bebek testinde sayı 30 milyon olmuştu morfoloji 8. Hareketlilik se sadece yıkama sonrası yüzde beş olmuştu. Ama hareket olmayınca hiç bir ise yaramıyor sayı. Şükür yumurtalarimiz güzel dollendi umarım sizinki de öyle olur. Ama bence sizi tek etkileyen şey varikosel değil varikosel en masum bi sebep böyle olaylarda. Sizin ki sayıyla olunca ben değerlerimizi söylemeye utandım valla. Herkesin bir şükür sebebi var. Benim bir tanıdığım varonlarda tese yapıldığında bile sperm bulunamıyor sende bunları görüp şükret. Bak ne güzel tüp yaptiriyosunuz onu da yaptiramayan arkadaşlarımız var
Çıkar canım bence bunda yıkama sonrası daha çok olacak. Çünkü ben bizdeki yüzde beşlik yıkama değerini morale bağladım. Çünkü tedaviye başlarken insan hamileymis gibi kafası rahat oluyor. Tabi karşılıklı duaymis makbul olan. Birbirimize bütün arkadaslara dua edelim inşallahYok yok canım benim sakin öyle düşünme şükür halimime benim sayı olmadığında psikolojim sifirdi evet canim hersey normal eşimin ama kucukken havale geçirmiş kuzum ondan kaynaklı die dusunuom şükür sperm var kuzumm tabiki ben eşi azo olan sitede hep yazıyorum bakıyorum arkadaşlar belki keşke bizdede bir bile olsa sayı olsa die dusunuo lar dir canim şükür her halimize Allah büyük kuzu bana dua et olurmu ins bizimde çıkan spermler ise yarar ins
San bana isteyen herkese nasip olsun canım dua ile ins ❤Çıkar canım bence bunda yıkama sonrası daha çok olacak. Çünkü ben bizdeki yüzde beşlik yıkama değerini morale bağladım. Çünkü tedaviye başlarken insan hamileymis gibi kafası rahat oluyor. Tabi karşılıklı duaymis makbul olan. Birbirimize bütün arkadaslara dua edelim inşallah
Eşimin morali yüksek sayılar çıkınca çok şükür bende inanıyorum yüksek çıkacağına ins yanılmam canim Rabbim bilir elbet canim ins hayırlı haberler sevinçler konuşuruzÇıkar canım bence bunda yıkama sonrası daha çok olacak. Çünkü ben bizdeki yüzde beşlik yıkama değerini morale bağladım. Çünkü tedaviye başlarken insan hamileymis gibi kafası rahat oluyor. Tabi karşılıklı duaymis makbul olan. Birbirimize bütün arkadaslara dua edelim inşallah
İnşallah canım haberdar et muhakkak cevap vermesem de okuyorum arkadaşları sürekli. Destan da yazsalar; )Eşimin morali yüksek sayılar çıkınca çok şükür bende inanıyorum yüksek çıkacağına ins yanılmam canim Rabbim bilir elbet canim ins hayırlı haberler sevinçler konuşuruz
Çok saol Can'ım allahım en kısa zamanda sanada verdinRabbim devamını getirsin arkadaşım inan kendim gibi seviniyorum. Sizi okudukça umudum katlaniyo heyecanlaniyorum.
Hadi yaaaa cok guzel kacinci gununHenuz kan testi yaptırmadim ama çift çizgi belirgin olarak çıkıyor canlar.
Eee moral olsun diye hamilelik takvimini de yapmak lazım tabi
Rabbim hepimize 9 ay boyunca bu takvimlerden bebisimizi takip edip sevinmeyi nasip etsin inşaallah.
Bugün transfer dahil 8. Günüm canimHadi yaaaa cok guzel kacinci gunun
Günaydın canim bugün sağlık ocağı kan almiyormus. Zaten pazartesi de test günüm. Bu kadar gördüm ya dayanirim artikGünaydın kızlarpelit86 kan versene ne duruyorsun.
Bugünkremalicorek de kan vercekhadi güzel haberler verin bize
günaydın canpareler ;
pelit86 neden almıyormus sağlık ocakları bende orayay verıcektım cunku hemen cıkaran ozel hastane yakın değil ve cook kar var uffff... işedim evdekı gebelik testlerıne evdede yok benım bugun 9 günüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?