- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Karıştırdım o zaman niyeyse bir tutmadı diye izuldugunu hatırlıyorum. CanıM hayırlı olsun tedavin guzellikle sonuclansinBen bir asilama yaptirdim tatlim tutmadi. Direk tupe gectim. Bu ilk tupum hayirlisiyla:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karıştırdım o zaman niyeyse bir tutmadı diye izuldugunu hatırlıyorum. CanıM hayırlı olsun tedavin guzellikle sonuclansinBen bir asilama yaptirdim tatlim tutmadi. Direk tupe gectim. Bu ilk tupum hayirlisiyla:)))
Cnm sen opu pazartesi olmuştun dimi? Bugün 2. Gününde yanı embriyolarınınAman kalsin saglikli olsun tutunacak olsun da ona da raziyim.ama bi garip oldum
İlk denememdı ve böyle bir sikintinin çıkacağını tahmin edemedi doktor. Ilk kaybimin ardindan ya genetik ya da pihtilasma dedi. Genetik testi temiz cikinca pihtilasma demekki sebep dedi. bu denemede baştan beri pihtilasma ignesi kullanıyorum. İnsaallah Rabbim nasip eder yavrumuNedeni neymis kan sulandirici kullanmismiydin
Rabbim devamını getirsin arkadaşım inan kendim gibi seviniyorum. Sizi okudukça umudum katlaniyo heyecanlaniyorum.Can'ım sebebsız kısırlık benımkı ıkı mızdede sorun yok uc aşılama sonuç negatıf ılk tüp bebek demememdı allahım yüzümü guldurdu
Evet canimCnm sen opu pazartesi olmuştun dimi? Bugün 2. Gününde yanı embriyolarının
Iyi yapmışsın cnm hadi Hayırlısıelffth3 dayanamadım takvimi yaptım bende canım :) kese görmeyi bekleyeyim diyordum ama bekleyemedim :) :)
Olur canim insallah olurİlk denememdı ve böyle bir sikintinin çıkacağını tahmin edemedi doktor. Ilk kaybimin ardindan ya genetik ya da pihtilasma dedi. Genetik testi temiz cikinca pihtilasma demekki sebep dedi. bu denemede baştan beri pihtilasma ignesi kullanıyorum. İnsaallah Rabbim nasip eder yavrumu
Olur canim insallah olur
Ben gebelik tarihini yanlismi yaptimbende canım 0,8 clenax + coraspin kullanıyorum
Ben gebelik tarihini yanlismi yaptim
Ben bugun tam 4 haftalik oldum sen benden sonra oldu transferin ayniyiz anlamadim
muhtemel dogum tarihiniz yaziyodu netten son adet tarihimi yazinca muhtemel dogum terihimi yazinca buraya yazdim dogrumu
ayrıca aynı değiliz hafta olarak 4 haftalıgızdır ama bırımız 3+5 birimiz 4+2 falanzıdırBen gebelik tarihini yanlismi yaptim
Ben bugun tam 4 haftalik oldum sen benden sonra oldu transferin ayniyiz anlamadim
muhtemel dogum tarihiniz yaziyodu netten son adet tarihimi yazinca muhtemel dogum terihimi yazinca buraya yazdim dogrumu
Amaann bosver
aman 2 gun once dogurcan die dertmı edıyım zeynom benım
aman 2 gun once dogurcan die dertmı edıyım zeynom benım
3+5 e 4 üncü hafta diyo bu program 4+2 ye 5. Ci hafta diyo ikinizde 3+ bişey olmalısınızayrıca aynı değiliz hafta olarak 4 haftalıgızdır ama bırımız 3+5 birimiz 4+2 falanzıdır
3+5 e 4 üncü hafta diyo bu program 4+2 ye 5. Ci hafta diyo ikinizde 3+ bişey olmalısınız
Neden yanma var mantardan dolayı mı yoksa başka sebeple mi bz onları mantar için yazmıştıkKizlar bisey sorcam yaaa cok afedersiniz vajinamda yanma var tuvalete gittikce falan oluyor hastanede falan mikrop kapmis olabilirmiyim aceba. Cok dikkat ediyorlardi ama bilmiyorum. Netten baktim sirke demisler karbonat demsler hic yasayan varmi zarari olurmu ki