ne oldu sevdam
Bugünde yapıp moralini bozmussun cnm
Be nde dün akşam tutturdum bir ağlama eşimin yanında negatif görmek istemiyorum diye ay aslında moralli olmak için çabalıyoruz ama birşeyler hep bastiriliyor.
Duygu patlaması oldu çocuk yok diye bizi eksik görenler laf sokanlar hepsi aklıma bir bir geldicok
çok aagladim drduk yere
Henuz kan testi yaptırmadim ama çift çizgi belirgin olarak çıkıyor canlar.
Eee moral olsun diye hamilelik takvimini de yapmak lazım tabi
Rabbim hepimize 9 ay boyunca bu takvimlerden bebisimizi takip edip sevinmeyi nasip etsin inşaallah.
Günaydın canim transfer mi yapılacak yoksa? Ben transfer yapıldığı ay kullanicam onları. Bebislerden Naber?Günaydın karli bir istanbul sabahindan... doktorumu aradim clexsan 0.4 kullan dedi
ay canım çok sevindim darısı biz sonuç günü bekleyenlere inşallah.anlat kız anlat transferden sonra neler yaptın neler hissettin kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyosuHenuz kan testi yaptırmadim ama çift çizgi belirgin olarak çıkıyor canlar.
Rabbim hepimize 9 ay boyunca bu takvimlerden bebisimizi takip edip sevinmeyi nasip etsin inşaallah.
bugun yapmadım kı canım test yok evde olsa yapardım. bugun kan verıcektım ama öyle kar var kı ve yakın değil hasta bana sağlık ocagıda almıyormus bugun
Hayırlı olsun cnm çok sevndm :)Henuz kan testi yaptırmadim ama çift çizgi belirgin olarak çıkıyor canlar.
Ne yani bugün kan veremicek misin meraktan bu seferde bz çatlıcaz:)günaydın canpareler ;
pelit86 neden almıyormus sağlık ocakları bende orayay verıcektım cunku hemen cıkaran ozel hastane yakın değil ve cook kar var uffff... işedim evdekı gebelik testlerıne evdede yok benım bugun 9 günüm .
Cnm böyle seylere inan hepimiz maruz kalıyoruzdur takmamaya çalış boşver kırdıkları kalbin Hesabını mutlaka vericek o insanlar inan geçen bebek mevlüdüne gttm yne bi ton laf işittim hamile olmama rağmen demedim belki düşer bu seferde bunun için laf ederler dye :s sabır inş Allah'ım onları utandırırBugünde yapıp moralini bozmussun cnm
Be nde dün akşam tutturdum bir ağlama eşimin yanında negatif görmek istemiyorum diye ay aslında moralli olmak için çabalıyoruz ama birşeyler hep bastiriliyor.
Duygu patlaması oldu çocuk yok diye bizi eksik görenler laf sokanlar hepsi aklıma bir bir geldicok
çok aagladim drduk yere
İstanbul'da nerde tedavi oluyosunGünaydın karli bir istanbul sabahindan... doktorumu aradim clexsan 0.4 kullan dedi
Sebe bini bilmiyorum canim kan almıyoruz dediler. Hastaneye yonlendirdiler. Ona da ben gitmedim. Zaten pazartesi verecem tüp merkezinde.günaydın canpareler ;
pelit86 neden almıyormus sağlık ocakları bende orayay verıcektım cunku hemen cıkaran ozel hastane yakın değil ve cook kar var uffff... işedim evdekı gebelik testlerıne evdede yok benım bugun 9 günüm .
Allah razi olun canim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah. Transferden sonraki ilk üç gün hiç kalkmadan yattım. Sonra evde tabi çok çok dikkat ederek günlük işlemi yapıp ara ara uzandim. Günlük iki lt su içtim. Normal beslendim ama mutlaka protein aldım bir ogun (doktorum bastırarak soylemisti)ay canım çok sevindim darısı biz sonuç günü bekleyenlere inşallah.anlat kız anlat transferden sonra neler yaptın neler hissettin kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyosu
Allah razi olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah hayirlisiylaHayırlı olsun cnm çok sevndm :)
Yok canım yumurta rezervim çok olmadığından donduramadık.SevgiliEsrRam dondurulmuş var mıydı? Hiç üzülme ve pes etmeden devam et
Amin canım cümlemizi inşallahÇok üzüldüm inanama her işte bir hayır vardır. Allahım en kısa zamanda yüzünüzü güldürür umarım.
Ay bna da anltn nasl yapcz bu takvmiulenn hamile olmasanız çift çizgi cıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hala suphe edıyonuz benım tek cızgı de takvim yaptım yapın gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?