2015 Aralık tüp bebek

Bugünde yapıp moralini bozmussun cnm
Be nde dün akşam tutturdum bir ağlama eşimin yanında negatif görmek istemiyorum diye ay aslında moralli olmak için çabalıyoruz ama birşeyler hep bastiriliyor.
Duygu patlaması oldu çocuk yok diye bizi eksik görenler laf sokanlar hepsi aklıma bir bir geldicok
çok aagladim drduk yere

Günaydın karli bir istanbul sabahindan... doktorumu aradim clexsan 0.4 kullan dedi

bugun yapmadım kı canım test yok evde olsa yapardım. bugun kan verıcektım ama öyle kar var kı ve yakın değil hasta bana sağlık ocagıda almıyormus bugun

ulenn hamile olmasanız çift çizgi cıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hala suphe edıyonuz benım tek cızgı de takvim yaptım yapın gariii

ay canım çok sevindim darısı biz sonuç günü bekleyenlere inşallah.anlat kız anlat transferden sonra neler yaptın neler hissettin kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyosu

Hayırlı olsun cnm çok sevndm :)

Ne yani bugün kan veremicek misin meraktan bu seferde bz çatlıcaz:)

Cnm böyle seylere inan hepimiz maruz kalıyoruzdur takmamaya çalış boşver kırdıkları kalbin Hesabını mutlaka vericek o insanlar inan geçen bebek mevlüdüne gttm yne bi ton laf işittim hamile olmama rağmen demedim belki düşer bu seferde bunun için laf ederler dye :s sabır inş Allah'ım onları utandırır

Kizlaaarrr karli bir istanbul sabahindan gunaydinnn ) ben kara ve kisa asik biri olarakkk bana kar hep huzur ve umut veririiirrr.. burda bir arkadasimz demisti hatirlamiorum kim ama hep caliorum ladini artikk. Buz bebislerimizi getirsin kar bizeeeee:)))) yeni yilda once saglihimiz yerinde olsu ve bebiskolarimiz bize simsimi tutunup kucagimiza gelsinnn :)) yeni haber alanlara da tebrikkkkk cokbereketliyiz cookkkk maasallahhhh:)) sen de sakin uzme tatli canini, kotu niyetli insankar hep var ve varolacak.. ne yazik ki kotulukten beslenecekler. Sen iyiliginke ve guzellihinle dimdik dur karsilarinda. Yoksay alay et. En buyuk cevap ve cildirtma yontemidir bu onlari ) Sevda_S

Sebe bini bilmiyorum canim kan almıyoruz dediler. Hastaneye yonlendirdiler. Ona da ben gitmedim. Zaten pazartesi verecem tüp merkezinde.

ay canım çok sevindim darısı biz sonuç günü bekleyenlere inşallah.anlat kız anlat transferden sonra neler yaptın neler hissettin kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyosu
Allah razi olun canim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah. Transferden sonraki ilk üç gün hiç kalkmadan yattım. Sonra evde tabi çok çok dikkat ederek günlük işlemi yapıp ara ara uzandim. Günlük iki lt su içtim. Normal beslendim ama mutlaka protein aldım bir ogun (doktorum bastırarak soylemisti)
5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
Transferin 5. Gününden bu yana idrar testi yapıyorum. İlk silik olarak çıkmıştı. Şu an transferin 8. Günü belirgin olarak çıkıyor.
Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah bebislerimizi kucaklamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…