Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsun en iyisi doktor bilmeden hic bse yapmamak doktorun ne derse onu yapBilmiyorum ki ilk defa oldu yarin bana doktor yolu gorunuyor
merhba bende bu ay 2. denememe başlıcam nelere dikkat ettin acaba bu süreçte? hemen ayaklandın mı mesela?Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinn
benim ilk denemem 24 yaşında oldu 2 transferdi sadce belgede 1 yazıyorduYasakmis yas kucuk oldugu icin (27)ama bunda soyleyecem
Canim 13 gun yattim sadece tuvalete kalktim esim yemek getirdi yatakta yedim arada yurudum oda icibde sindirim olsun diyemerhba bende bu ay 2. denememe başlıcam nelere dikkat ettin acaba bu süreçte? hemen ayaklandın mı mesela?
valla canım ilk gün yatıp dinlendim ondan sonra normal yemeğimi yapıp uzandım tuvalee gittim gene uzandım gene uzandım ilk denemem pozitif Allah'a şükür ikinci Bebek için şimdi gene aynı şekilde yapıyorum bugün ikinci günüm dinlenerek ufak tefek işlerimi yapıyorum taktir Allah'ınmerhba bende bu ay 2. denememe başlıcam nelere dikkat ettin acaba bu süreçte? hemen ayaklandın mı mesela?
Cnm ilk denemen başarılı olmuş 5.gün transferi midi şimdide dondurulanlardan mi deniyorsun?valla canım ilk gün yatıp dinlendim ondan sonra normal yemeğimi yapıp uzandım tuvalee gittim gene uzandım gene uzandım ilk denemem pozitif Allah'a şükür ikinci Bebek için şimdi gene aynı şekilde yapıyorum bugün ikinci günüm dinlenerek ufak tefek işlerimi yapıyorum taktir Allah'ın
Can'ım ilk denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler ikisi de tuttu ama biri gelişmedi oğlum doğdu 2 yaşında şu anda 2.bebek için tekrar tüp bebek yaptık Can'ım bunlarda 3.gün embriyosu 2 tane dün transferim oldu nasipte varsa sağlıklı sıhhatli tutarlar inşallah.Cnm ilk denemen başarılı olmuş 5.gün transferi midi şimdide dondurulanlardan mi deniyorsun?
Amin cnm işlh bunlarda tutunur bu sefer ikiz olur belki hem hakkımda hayırlısıCan'ım ilk denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler ikisi de tuttu ama biri gelişmedi oğlum doğdu 2 yaşında şu anda 2.bebek için tekrar tüp bebek yaptık Can'ım bunlarda 3.gün embriyosu 2 tane dün transferim oldu nasipte varsa sağlıklı sıhhatli tutarlar inşallah.
Canım hayırlı olsun benim de 1 haftaya transfer islemlerim başlayacakKizlar hepinize iyi gecler bizde bir haftaya tuo bebege başlıyoruz Rabbim hepimizin tedavisini hayırlı kalsın ins
Canım ben o islemlerimi hallettim 9 bebeğim beni dolapta bekliyor. Bazı Aksilikler çıktı o yüzden transfer ertelendi. Surecimiz zamanlama aynı olur. Sadece ben iğne kullanmicam. Sorununuz neydi anlatsana birazSaol canim yok bu adetim le iğnelerin başlayacak ins canim senin ?
Aaaamin canim hepimizi guzellikler ve bebiskolarimiz bulsun insallahhhh :)))) Y yaaseminttKarıştırdım o zaman niyeyse bir tutmadı diye izuldugunu hatırlıyorum. CanıM hayırlı olsun tedavin guzellikle sonuclansin
hayirli olsun canim. Saglik tedavin tamamlansin ve Guzelliklerle sonuclansinn :)) ben de bugun basladim ilk ignemi yaptimKizlar hepinize iyi gecler bizde bir haftaya tuo bebege başlıyoruz Rabbim hepimizin tedavisini hayırlı kalsın ins
Canım benim yasin 26 eşimin sperm sayisi aşırı az tane ile çıkışı canim ama hareketli çıkan spermler ins nasip olur canım senin neydi sebeb Rabbimin izniyle ins senin transferinde aksiliksiz olumlu sonuçlanırCanım ben o islemlerimi hallettim 9 bebeğim beni dolapta bekliyor. Bazı Aksilikler çıktı o yüzden transfer ertelendi. Surecimiz zamanlama aynı olur. Sadece ben iğne kullanmicam. Sorununuz neydi anlatsana biraz
Sizinde hayırlı olsun ins guzell haberler alırsın canim bu uğurda herkesin yüzü gülsün inshayirli olsun canim. Saglik tedavin tamamlansin ve Guzelliklerle sonuclansinn :)) ben de bugun basladim ilk ignemi yaptim
Ne kadar ilginç ya sayı az hareket var. Canım bizde de tam tersi sayı iyi sayılır ( sizinkine nazaran ) hareket 0. Bende de pko var her şey güzel olsun inşallahCanım benim yasin 26 eşimin sperm sayisi aşırı az tane ile çıkışı canim ama hareketli çıkan spermler ins nasip olur canım senin neydi sebeb Rabbimin izniyle ins senin transferinde aksiliksiz olumlu sonuçlanır
Canım sayısı tane ile hareketli ve hareketsiz var az tanı canim bende bir sıkıntı yok hersey normal canim Rabbim bilir seninde bebeğin gobisine konuşun sağlıklı besliyorum eşimi suan keçiboynuzu özü yapıyorum bakalım cnm Nerede tedavi oldunuzNe kadar ilginç ya sayı az hareket var. Canım bizde de tam tersi sayı iyi sayılır ( sizinkine nazaran ) hareket 0. Bende de pko var her şey güzel olsun inşallah