• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

merhabalar sayfaları tek tek:) okudum sizinle sevindim sizinle üzüldüm... ocak ayında bende başlıyorum inşallah bugün ialçlarım kargoyla yola çıktı. bu 2.denemem olacak ilkinde 7.gün silik çizgi çıktı 3. gün embriyosuydu 9. gün 26 çıktı sevindik 11.gün 18 e düştü yani negatif çıktı. ilk 2 gün yattım arada kalktım sadece. sonra hafif ce normalişler yaptım. acaba yanlış neredeydı? siz neler yaptınız paylaşırmısınız?

merhba bende bu ay 2. denememe başlıcam nelere dikkat ettin acaba bu süreçte? hemen ayaklandın mı mesela?
Canim 13 gun yattim sadece tuvalete kalktim esim yemek getirdi yatakta yedim arada yurudum oda icibde sindirim olsun diye
otele kaldikta evde olsaydim belki farkli olurdu

merhba bende bu ay 2. denememe başlıcam nelere dikkat ettin acaba bu süreçte? hemen ayaklandın mı mesela?
valla canım ilk gün yatıp dinlendim ondan sonra normal yemeğimi yapıp uzandım tuvalee gittim gene uzandım gene uzandım ilk denemem pozitif Allah'a şükür ikinci Bebek için şimdi gene aynı şekilde yapıyorum bugün ikinci günüm dinlenerek ufak tefek işlerimi yapıyorum taktir Allah'ın

valla canım ilk gün yatıp dinlendim ondan sonra normal yemeğimi yapıp uzandım tuvalee gittim gene uzandım gene uzandım ilk denemem pozitif Allah'a şükür ikinci Bebek için şimdi gene aynı şekilde yapıyorum bugün ikinci günüm dinlenerek ufak tefek işlerimi yapıyorum taktir Allah'ın
Cnm ilk denemen başarılı olmuş 5.gün transferi midi şimdide dondurulanlardan mi deniyorsun?

Cnm ilk denemen başarılı olmuş 5.gün transferi midi şimdide dondurulanlardan mi deniyorsun?
Can'ım ilk denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler ikisi de tuttu ama biri gelişmedi oğlum doğdu 2 yaşında şu anda 2.bebek için tekrar tüp bebek yaptık Can'ım bunlarda 3.gün embriyosu 2 tane dün transferim oldu nasipte varsa sağlıklı sıhhatli tutarlar inşallah.

Can'ım ilk denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler ikisi de tuttu ama biri gelişmedi oğlum doğdu 2 yaşında şu anda 2.bebek için tekrar tüp bebek yaptık Can'ım bunlarda 3.gün embriyosu 2 tane dün transferim oldu nasipte varsa sağlıklı sıhhatli tutarlar inşallah.
Amin cnm işlh bunlarda tutunur bu sefer ikiz olur belki hem:KK19: hakkımda hayırlısı

Canım ben o islemlerimi hallettim 9 bebeğim beni dolapta bekliyor. Bazı Aksilikler çıktı o yüzden transfer ertelendi. Surecimiz zamanlama aynı olur. Sadece ben iğne kullanmicam. Sorununuz neydi anlatsana biraz
Canım benim yasin 26 eşimin sperm sayisi aşırı az tane ile çıkışı canim ama hareketli çıkan spermler ins nasip olur canım senin neydi sebeb Rabbimin izniyle ins senin transferinde aksiliksiz olumlu sonuçlanır

Canım benim yasin 26 eşimin sperm sayisi aşırı az tane ile çıkışı canim ama hareketli çıkan spermler ins nasip olur canım senin neydi sebeb Rabbimin izniyle ins senin transferinde aksiliksiz olumlu sonuçlanır
Ne kadar ilginç ya sayı az hareket var. Canım bizde de tam tersi sayı iyi sayılır ( sizinkine nazaran ) hareket 0. Bende de pko var her şey güzel olsun inşallah

Ne kadar ilginç ya sayı az hareket var. Canım bizde de tam tersi sayı iyi sayılır ( sizinkine nazaran ) hareket 0. Bende de pko var her şey güzel olsun inşallah
Canım sayısı tane ile hareketli ve hareketsiz var az tanı canim bende bir sıkıntı yok hersey normal canim Rabbim bilir seninde bebeğin gobisine konuşun sağlıklı besliyorum eşimi suan keçiboynuzu özü yapıyorum bakalım cnm Nerede tedavi oldunuz

Back