2015 Aralık tüp bebek

Nedeni neymis kan sulandirici kullanmismiydin
İlk denememdı ve böyle bir sikintinin çıkacağını tahmin edemedi doktor. Ilk kaybimin ardindan ya genetik ya da pihtilasma dedi. Genetik testi temiz cikinca pihtilasma demekki sebep dedi. bu denemede baştan beri pihtilasma ignesi kullanıyorum. İnsaallah Rabbim nasip eder yavrumu

Olur canim insallah olur

bende canım 0,8 clenax + coraspin kullanıyorum
Ben gebelik tarihini yanlismi yaptim
Ben bugun tam 4 haftalik oldum sen benden sonra oldu transferin ayniyiz anlamadim
muhtemel dogum tarihiniz yaziyodu netten son adet tarihimi yazinca muhtemel dogum terihimi yazinca buraya yazdim dogrumu

Ben bugun tam 4 haftalik oldum sen benden sonra oldu transferin ayniyiz anlamadim
muhtemel dogum tarihiniz yaziyodu netten son adet tarihimi yazinca muhtemel dogum terihimi yazinca buraya yazdim dogrumu

canım jinekolojivegebelik.com mu ne var ya google yaz cıkar tüp bebek ile gebelik hesaplama die orda embrıo trasnferınmı 5.gün blaskosıtmı dıe secenek var benım 22 aralık amma 5.gün embrıosu oldugu ıcın 11i çıkıyor

ayrıca aynı değiliz hafta olarak 4 haftalıgızdır ama bırımız 3+5 birimiz 4+2 falanzıdır

3+5 e 4 üncü hafta diyo bu program 4+2 ye 5. Ci hafta diyo ikinizde 3+ bişey olmalısınız

misal verdim yavrum yanı arada gun farkı vardır ama 4 haftalıgızdır zaten acıkalamamlarda farklı zeynep önde gelısım olarak takvımde gun gun yazıyor

Kizlar bisey sorcam yaaa cok afedersiniz vajinamda yanma var tuvalete gittikce falan oluyor hastanede falan mikrop kapmis olabilirmiyim aceba. Cok dikkat ediyorlardi ama bilmiyorum. Netten baktim sirke demisler karbonat demsler hic yasayan varmi zarari olurmu ki

Neden yanma var mantardan dolayı mı yoksa başka sebeple mi bz onları mantar için yazmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…