- 1 Kasım 2013
- 2.643
- 2.028
- 333
Tamam canım sağolasın.hücre canım hücre sağlıklı ılerlyenlerı dondurmuslar zaten can değil yani
İnşallah canım ya, hep dualarımdasınızAllahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Diğer arkadaşlar da söylüyor hep bak, pozitif düşünmek çok önemli yarın test yaptırıyorsun sanırım, değil mi?
Onlar istenilen hızda ve düzende büyüyememiş demektir ya da beklenilenden hızlı çoğalmış, beklenilen şekli alamamıştır. Neticede tıbbi olarak tanımlanan "sağlıklı embriyo" olamamışlar aslında. Takılma bu duruma, canlı ya da değil diye düşünmek maalesef ki bir şey kazandırmıyor, kafanı kurcaladığınla kalırsın canım ya. Benim de 4 tane döllenmişti. Uygun bulunan 2 tanesi transfer edildi ama kalan 2 tanesi dondurulacak duruma gelemedi maalesefArkadaslar bir şey sormak istiyorum. 9 embriyo şu an sağlıklı bir şekilde dondurulmuş. Devamında 7 tane daha vardı onların gelişimine bakıyorlardı dondurmayacaklarini söylediler gelisememisler. SoruM şu bu embriyolar canlı mi ya7 tane ye üzüldüm mesele sayıları değil, bi tuhaf oldum abartoyor muyum?
Tamam arkadaşım çok sağolun hormonların etkisi mi bilmiyorum insan çok ince dusunuyoOnlar istenilen hızda ve düzende büyüyememiş demektir ya da beklenilenden hızlı çoğalmış, beklenilen şekli alamamıştır. Neticede tıbbi olarak tanımlanan "sağlıklı embriyo" olamamışlar aslında. Takılma bu duruma, canlı ya da değil diye düşünmek maalesef ki bir şey kazandırmıyor, kafanı kurcaladığınla kalırsın canım ya. Benim de 4 tane döllenmişti. Uygun bulunan 2 tanesi transfer edildi ama kalan 2 tanesi dondurulacak duruma gelemedi maalesef
Tamam arkadaşım çok sağolun hormonların etkisi mi bilmiyorum insan çok ince dusunuyo
Hadi yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bu geceyi sakin sakin ve pozitif geçir senvericem kan canım Allahın izniyle ne olur dua edi,n bana.. senın kan değerin kaç çıkmıstı bıde kaçıncı gundun
Hadi yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bu geceyi sakin sakin ve pozitif geçir senBenim 10. gün 118, 12. gün 260, 15. gün 739 du. Ama kişiden kişiye değerler değişebiliyor biliyorsun, sen sadece pozitife odaklan
sevda sen ıdrar testı yapmısmıydın
Öyle tabi hormonlar farklı bir insan yapıyormuş ben de tecrübeyle öğrendimTamam arkadaşım çok sağolun hormonların etkisi mi bilmiyorum insan çok ince dusunuyo
İnşallah cnm aminnRabbim yar ve yardımcımız olsun sıyırdım ıyıce güzelim .. İnşallah Mucızem benımledır inşllah bırakıp gitmez 2016 anne olabilmek nasip olur canım.. Çok ağır imtihann.. Bu son göz yaşlarım olur
Hafifledi baya inan çok sağolun. Burda bizim gibi insanlar olmasa kafayı yeriz sanırımÖyle tabi hormonlar farklı bir insan yapıyormuş ben de tecrübeyle öğrendimama zaman içinde vücut ona da uyum sağlıyor, endişelerin hafifler umarım
Yok cnm cumartesi yapcam öncesinde yapmam yoksa bile geç üzüleyim umut etmekte güzel tadını çıkarıyorum :)
Arkadaşim ne güzel bir sayı üzülme. Benimkileein işlemi tamam 9 tanesi dondu ve tam yarı yarıya kalıyo genelde. O yüzden hazırlıklı ol 13-14 gibi bir sayıya ki bu çok güzelAramislar bana ulasamamislar ben aradim tekrar kizlar 21 tanesi devam ediyormus
Senin bundan önceki tutmamıştı demi sanki canımKizlaaarrrr 2 gun girmedim neler olmuss 50ye yakin sayfa dolmus) hamilelik haberi alan herkese tebriklerrrrrr :)))) saglikla gelsin bebiskolarrrr :)) ben de bugun basladik kizlar tedaviye..dualarinizi eksik etmeyin noooluurr.. ilk ignemi yaptik. Biraz agresif ilerlicez dedi doktorum. Merional 150lik kullanicam. Bugin ilkini cift doz yapti. 300luk yani.. sonra 150 devam. Cumartesi de kontrol.. heyecanliyim ve umutluyummm.
kremalicorek sakinnnn umutsuzluk yokkk hayirlisiylahaberlerini bekliyoruz yarin canimmm
Ben bir asilama yaptirdim tatlim tutmadi. Direk tupe gectim. Bu ilk tupum hayirlisiyla:)))Senin bundan önceki tutmamıştı demi sanki canım
en guzelı bıtanem bosver ben gıbı salaklık etgme koskoca tek cızgı
Arkadaşim ne güzel bir sayı üzülme. Benimkileein işlemi tamam 9 tanesi dondu ve tam yarı yarıya kalıyo genelde. O yüzden hazırlıklı ol 13-14 gibi bir sayıya ki bu çok güzel
Bugünde mi yaptın canm varsa eğer kaç gün öncesinden canını sıktın boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?