• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Valla zaman geçmek bilmiyor bir türlü transferden sonra :) ben 3.gunumdeyim evde geçiriyorum istırahatla normalde kursa gidiyorum ben 8.günden sonra devam etsem mi acaba kızlar ? Dolmuşa binip gidicegim icin tereddutteyim çok sarsarak gidiyor taşıtlar
ilk tüp bebeğimde evde 6 gün dinlendim ama yatalak hasta gibi değil yani kalktım yemeğimi yedim çayımı içtim arada uyudum ağır hiç bir iş yapmadım 7. gün servise bindim işime başladım çok şükür 12.gün pozitifi gördüm.bu sefer gene evde 6 gün dinleneceğim daha sonra fazla abartmadan normal hayatıma devam Etcem Sonuçlarımız güzel olur inşallah fazla Sitres yapıp kasmaya gerek yok.olacağı varsa nasipse olacak inşallah

Kremalicorek .!.:
Kızlar adet sancılarım başladıı ben takvimimi siliyorum :KK57::KK57:

Bebegim aksamlari bende de oyle agri oluyor rahat ol belki belirtidir.dovecem seni ay sisirdin beni varya

Kizlar ya simdi napicam ben dr ister calis ister calisma dedi siz ne yapiosunz ben rapor alsammi acaba iki ay falan korkuyorum duser die ben biraz sakarim işte bişey olurmu işimde ağir biraz koca koca dosyalarla falan uğrasiorum

Amin inşallah canım. Darısı başınıza. Yine moralleri bozmuşsun bir ara gözümden kaçmadı değil :) ben de regl olacakmışım gibi hissettim teste yaklaştıkça, merak etme, içini ferah tut :KK66:

Rabbim yar ve yardımcımız olsun sıyırdım ıyıce güzelim .. İnşallah Mucızem benımledır inşllah bırakıp gitmez 2016 anne olabilmek nasip olur canım.. Çok ağır imtihann.. Bu son göz yaşlarım olur

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum. 9 embriyo şu an sağlıklı bir şekilde dondurulmuş. Devamında 7 tane daha vardı onların gelişimine bakıyorlardı dondurmayacaklarini söylediler gelisememisler. SoruM şu bu embriyolar canlı mi ya:( 7 tane ye üzüldüm mesele sayıları değil, bi tuhaf oldum abartoyor muyum?

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum. 9 embriyo şu an sağlıklı bir şekilde dondurulmuş. Devamında 7 tane daha vardı onların gelişimine bakıyorlardı dondurmayacaklarini söylediler gelisememisler. SoruM şu bu embriyolar canlı mi ya:KK43: 7 tane ye üzüldüm mesele sayıları değil, bi tuhaf oldum abartoyor muyum?

abartıyorsun canım şükretmen için 9 tane bebegın var halı hazırda.... hücre embrıo

Rabbim yar ve yardımcımız olsun sıyırdım ıyıce güzelim .. İnşallah Mucızem benımledır inşllah bırakıp gitmez 2016 anne olabilmek nasip olur canım.. Çok ağır imtihann.. Bu son göz yaşlarım olur
İnşallah canım ya, hep dualarımdasınız ;) Allahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Diğer arkadaşlar da söylüyor hep bak, pozitif düşünmek çok önemli ;) yarın test yaptırıyorsun sanırım, değil mi?

Back