• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ben 7 yıllık evliyim baştan beri korunmuyoruz benim basimdan ck tahlihsizlk geçti ve geçiyor kısaca vaskulit,fmf ve ankilozon spondilt hastasym 2 yıldır 2 kez gebelk geçirdim ilki 3.5 aylk agustostaki 6haftalik suan 11aralıkta tup bebek yaptrdm hamileym ama buda düşecek gibibilgisi olanlar nolur bana akıl versin bebism benle nasıl kalır soylesinnnn hadi nolurbende kucağıma alayım...
Arkadaşim Merhaba öncelikle geçmiş olsun inan hastalıkların adını teker teker google dan aradım. Şimdi öncelikle benim hiç gebelik tecrubem olmadı. Doktor un tavsiyesine eyvallah diyorsundur sen zaten ama ananas bu süreçte bize çok faydalı bir gida6mis. Birde yer gök dua lütfen allah lafzini ve kuran biliyorsan okumayı unutma.

Ben 7 yıllık evliyim baştan beri korunmuyoruz benim basimdan ck tahlihsizlk geçti ve geçiyor kısaca vaskulit,fmf ve ankilozon spondilt hastasym 2 yıldır 2 kez gebelk geçirdim ilki 3.5 aylk agustostaki 6haftalik suan 11aralıkta tup bebek yaptrdm hamileym ama buda düşecek gibibilgisi olanlar nolur bana akıl versin bebism benle nasıl kalır soylesinnnn hadi nolurbende kucağıma alayım...
Hayırlı olsun cnm benm de 2 kaybım var ama hic bu da düşecek demedim bence senin öncelikle pozitif olman lazım senin psikolojin aenin her sürecini etkiliyor hastalığın Hakkı'nda bi fikrim yok ama ben doktorumun verdiği ilaçları düzenli kullanıyorım tavsiyelere uyuyorum ve elim karnımda heeeep dua ediyorum takdir Allah'ın ;)

Arkadaşim Merhaba öncelikle geçmiş olsun inan hastalıkların adını teker teker google dan aradım. Şimdi öncelikle benim hiç gebelik tecrubem olmadı. Doktor un tavsiyesine eyvallah diyorsundur sen zaten ama ananas bu süreçte bize çok faydalı bir gida6mis. Birde yer gök dua lütfen allah lafzini ve kuran biliyorsan okumayı unutma.

Okuyorum bol bol ama ınan duaları kuranimi ama fmfharic onun dışında vaskulit olup hamile kalan VARMI ınan hiç birine rastlamadım lekelenmem var buda gidici gibi

5.günden itibaren teste gozuktugune göre seninki kaçıncı gün transferi di cnm bende yapmak istiyorum 3.gün benim daha. Blastokist transferi ydi
Canim benimki blastokist transferiydi 2 tane. Daha önceki denememde de blastokist transferi yapılmıştı ilk silik cizgiyi 7. Gün görmüştüm. Gebelikten gebeliğe bile değişiyor anlayacagin. Rabbim yardımcımız olsun insaallah.

Canim benimki blastokist yani 5.gün embriyosuydu 2 tane. Daha önceki denememde de blastokist transferi yapılmıştı ilk silik cizgiyi 7. Gün görmüştüm. Gebelikten gebeliğe bile değişiyor. Rabbim yardımcımız olsun insaallah.
Neden kayipmi ettin oncekini

Okuyorum bol bol ama ınan duaları kuranimi ama fmfharic onun dışında vaskulit olup hamile kalan VARMI ınan hiç birine rastlamadım lekelenmem var buda gidici gibi
Anlamın şu an 9 aylık bir evladı var iki ayda kanaması olmuştu ilk dönemlerde. Sen böyle hissedersen bebis napsin arkadaşım

Basit ve doktorcumun demesi gibi stres yapma nasıl 3ustres yaparmış versin ilaç akıl dünya ilaç kullaniym eksiksiz söylesin nasıl takmim takmiym yine yok neyse burada çözüm bulamiyacagim

Sevdas bana diyorsan 7 yıldır evliyim 8 yumurtadan 3 nu dollediler 2sini koydular 35 yaşındayım 1 yıl bebeğim temmuzda başladım agustosta hamile kaldım doğal yolla şimdi 11aralıkta tup bebek ve tuttu sevinemiyorm ama

Hadi gözün aydın canim Rabbim tamamına erdirsin. Sana da soruları soralım
Kaç yıllık evlisin
Kaçıncı denemen
İlk silik ne zaman gordun
Kaç embriyo transfer edildi
Ay merak ediyorum ben herşeyi yahu :)
3yıldır evlıyım 3kere aşılama yapıldı negatıf ılk sılık cızgıyı 10.gunde gördüm 1emriyo transfer edildi yasım 29 çok mutluyum allahım herkese tatdirsin bu duyguyu en büyük belirtim goguslerimdi transferden sonra çok acıdı hala acıyo bırde Rahmi'mde 5.gunde batma oldu sağlı sollu

Back