Cnm ben pcoluyum yine regli olamamıştım dra gittim, başladı tedaviye bi baktım yumurta takibi sonrası aşılama...
Tabiki tutmadı senin de dediğin gibi.. Bir umut demiştim ve olumsuz olunca çok üzülmüştüm..
Ama şimdi umutluyum negatifi düşününce hmn gözyaşlarım akıyor ztn, onun için düşünmemeye çalışıyorum... Hakkı'mızda hayırlısı olsun gercekten, çok emek veriyoruz..
Maşallah canım toplamayı gecmissin transfer edilecek hadi hayırlısı 15gun sonra sevindirici haberle gelirsin insallahGünaydın kızlar :) saat 11 de transferim var. 12 yumurtadan 6 tanesi olgundu ve 6 taneai de su an saglikli ve dollenmis durumda... Rabbim hayırlı eder inşallah. Güzel haberlerde verebilirim sonrasında. Hamis arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin
İnsallahBenimde bir oğlum var iki buçuk yaşında ilk denemede tutunan tüp bebeğim şimdi bi daha kardes yaptircaz ocakta dualarınizda banada yer verin canlar hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
InSalla canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsun insallahhhhhhMaşallah canım toplamayı gecmissin transfer edilecek hadi hayırlısı 15gun sonra sevindirici haberle gelirsin insallah
Hayırlı olsun tedavin valla ben de dahil burda silik çizgiyi görenler hamileSlm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım 10.gunde ıdrar testınde sılık ıkıncı cızgıyı gördüm sızce hamılemıyım. Çarşamba'da kan testım olucam Merakdan ılk denememdı
Silik çizgi genel de pozitif çıkıyor canim. Hadi gözün aydinSlm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım 10.gunde ıdrar testınde sılık ıkıncı cızgıyı gördüm sızce hamılemıyım. Çarşamba'da kan testım olucam Merakdan ılk denememdı
Günaydın kızlar :) saat 11 de transferim var. 12 yumurtadan 6 tanesi olgundu ve 6 taneai de su an saglikli ve dollenmis durumda... Rabbim hayırlı eder inşallah. Güzel haberlerde verebilirim sonrasında. Hamis arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin
Benimde bir oğlum var iki buçuk yaşında ilk denemede tutunan tüp bebeğim şimdi bi daha kardes yaptircaz ocakta dualarınizda banada yer verin canlar hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
Maşallah Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömür versin darısı bizlerin basına inş umut hep varMerhaba kartanesi benimde sorunum pko di çocuk isteyene kadar bu konu problem olmamıştı ama ne zaman bebek istedik tam anlamıyla kabus başladı önce klomenle tedavi oldum hiç bir işe yaramadı asilamayla vakit kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçtim ilk denememde çok su toplamistim tutunmadı ikincisi için 7 ay bekledim sonra dondurulmuş iki tane koyuldu onlar tutundu tamam artık oldu derken aniden bi kanama neler yaptıysak durduramadik ve düşük yaptım hersey bitti yıkıldm psikolojim alt üst oldu bi daha bu ani uzunnn bi sure yaşamak istemedigimize karar verdik ve dinlenmeye başladım hiç bir ilaç kullanmadim sadece dua ettim aradan altı ay geçti bu arada adet oluyordum sonra bi ay adet olmadım ben yine sandım ki pko den dolayi eşime nolur nolmaz diye bir test bide tarlusal alırdım testi yaptım sonucuna bakmama gerek bile yoktu ama bi baktım ki ne göreyim çift çizgi Allahım sen ne büyüsün ne yapıcam bilemedim sürekli ağlayıp Rabbim beni de duyuyormus dediğimi hatırlıyorum şimdi oğlum 11 aylık doğum günü planları yapıyoruz :) ümidini kaybetme sabret dua et ben sizler için sürekli dua ediyorum vermiyorsada yine vardır bir hayır şimdi sanki o anları hiç yaşamamış gibiyim inş Rabbim sizlerede nasip eder bu anlarinizi unutmayı kib
inşallah canım dondurma işlemide kolay olursa o da olabilir umarım güzel olur herşey .. evett çok uğraştırdılar ,,herşey kısmet dedikleri bu olsa gerek......Bak maşallah ne güzel çalışıyormuş . 5 tane yumurta kaliteli olsun da yeter sana hatta 2 transfer yapıp gerisini dondurabilirsin bile. En azından bu bebişleri kucağına alınca yeni bebekler istersen işlem daha kolay olurahh ahh ne uğraştırdı bu Bebişler bizi. Gelsinler de mutlu olalım artık
Canım benim de ağrım olmamıştı hiç. Sadece çok nadir batmalar hissediyordum ama başından beri oldu bu iş diyordum. Hatta şimdi de değerlerime bakarsak sanki tekmiş gibi demişti hemşireler ama ben iki tane olduklarını hissediyorum. İnan bana pozitif düşünmek, hep olumu bakmak çok önemli. Belirti arama bence hiç, belirtilerin çoğu aldığımız ilaçların etkisi. Senin pozitifi göreceğine canı gönülden inanıyorum benbende kafayı yemıs durumdayıom agrım yok uzuluyorum bır yandan sabret dıyorum. tesmı yapsam dıyorum artar dusmez dıyorum pozıtıf ol dıyorum ya negatıf olursa dıyorum negatıf olup oluszluk cgaırma dıyorum . yanaklarım şiş anacum bende
Canım benim de ağrım olmamıştı hiç. Sadece çok nadir batmalar hissediyordum ama başından beri oldu bu iş diyordum. Hatta şimdi de değerlerime bakarsak sanki tekmiş gibi demişti hemşireler ama ben iki tane olduklarını hissediyorum. İnan bana pozitif düşünmek, hep olumu bakmak çok önemli. Belirti arama bence hiç, belirtilerin çoğu aldığımız ilaçların etkisi. Senin pozitifi göreceğine canı gönülden inanıyorum ben
Hamilesin canim gozun aydin ben 7 ve 8bgun yaptim cok silikti dun 9.gin yani kanda pozitifi gordum cok sukur sende goruursun insSlm kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırdım 10.gunde ıdrar testınde sılık ıkıncı cızgıyı gördüm sızce hamılemıyım. Çarşamba'da kan testım olucam Merakdan ılk denememdı
Negtifi düşünmek yokkkkk. Hep olumluyu düşünücez ve bebekerimizin bize gelmek için yola çıktıklarını hiiiç unutmicazz:))))Cnm ben pcoluyum yine regli olamamıştım dra gittim, başladı tedaviye bi baktım yumurta takibi sonrası aşılama...
Tabiki tutmadı senin de dediğin gibi.. Bir umut demiştim ve olumsuz olunca çok üzülmüştüm..
Ama şimdi umutluyum negatifi düşününce hmn gözyaşlarım akıyor ztn, onun için düşünmemeye çalışıyorum... Hakkı'mızda hayırlısı olsun gercekten, çok emek veriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?