• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Merhaba kartanesi benimde sorunum pko di çocuk isteyene kadar bu konu problem olmamıştı ama ne zaman bebek istedik tam anlamıyla kabus başladı önce klomenle tedavi oldum hiç bir işe yaramadı asilamayla vakit kaybetmeden hemen tüp bebeğe geçtim ilk denememde çok su toplamistim tutunmadı ikincisi için 7 ay bekledim sonra dondurulmuş iki tane koyuldu onlar tutundu tamam artık oldu derken aniden bi kanama neler yaptıysak durduramadik ve düşük yaptım hersey bitti yıkıldm psikolojim alt üst oldu bi daha bu ani uzunnn bi sure yaşamak istemedigimize karar verdik ve dinlenmeye başladım hiç bir ilaç kullanmadim sadece dua ettim aradan altı ay geçti bu arada adet oluyordum sonra bi ay adet olmadım ben yine sandım ki pko den dolayi eşime nolur nolmaz diye bir test bide tarlusal alırdım testi yaptım sonucuna bakmama gerek bile yoktu ama bi baktım ki ne göreyim çift çizgi Allahım sen ne büyüsün ne yapıcam bilemedim sürekli ağlayıp Rabbim beni de duyuyormus dediğimi hatırlıyorum şimdi oğlum 11 aylık doğum günü planları yapıyoruz :) ümidini kaybetme sabret dua et ben sizler için sürekli dua ediyorum vermiyorsada yine vardır bir hayır şimdi sanki o anları hiç yaşamamış gibiyim inş Rabbim sizlerede nasip eder bu anlarinizi unutmayı kib
Ahhhh ben okurken ağladım amaaa... Ben de senin gibi pkoluyum ve önce test sonra tarlusalı kullanmaya okadarrr çok alıştım ki.. İşte bunlar MUCİZE. Mücizeler var mı? lbette ki var ve sen en büyük kanıtlarındansın canım.. Bu yaznı bizimle paylaştığın için çooook teşekkürler.. İçten ağladım ama nasıl iyi geldi bir bilsennn:) Kuzucuğunlaaa aşk dolu sağlık dolu bir hayatınız olsunnnnn :)))

Günaydın kızlar :) saat 11 de transferim var. 12 yumurtadan 6 tanesi olgundu ve 6 taneai de su an saglikli ve dollenmis durumda... Rabbim hayırlı eder inşallah. Güzel haberlerde verebilirim sonrasında. Hamis arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin
Allah beraberinde olsunnnn canım:))

Günaydın canlar;

bugun 7 gun sıfır belırtı tek çizgi :KK43:((( Tutmadı bebegım galıba benım
Şşşşşttttt sakın umutsuzluk yookkkkk!! 7. günde çıkıcak die bir garanti yok kiiii. Bak boşu boşuna hırpalıyorsun kendini ve negatif enerji yayıyorsun bebişe de.. Olumlu düşünmek pozitif olmak hayati önem taşıyor bu süreçte.. Lütfen kendini olumluya kanalize et ve kan testi gününe kadar bekle. Sakınnnn üzme kendini daha 7. günden

Hayırlı olsuuunnnnnnn zeynep4 zeynep4 :))) Gerçi hiç birimize süprüz olmadııı ama olsun:))) Sen şimdi alıştın idrar testi yapmaya yokluğunu hissedersin :))) Hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin kucağınaaaa:))
Senin ilk deneme miydi tatlım? Sorununuz neydi? 9 yıldır deniyorsun yanlış hatırlamıyorsam değil mi? zeynep4 zeynep4

Canım benim de ağrım olmamıştı hiç. Sadece çok nadir batmalar hissediyordum ama başından beri oldu bu iş diyordum. Hatta şimdi de değerlerime bakarsak sanki tekmiş gibi demişti hemşireler ama ben iki tane olduklarını hissediyorum. İnan bana pozitif düşünmek, hep olumu bakmak çok önemli. Belirti arama bence hiç, belirtilerin çoğu aldığımız ilaçların etkisi. Senin pozitifi göreceğine canı gönülden inanıyorum ben :KK66:
Bnm de tek gibi dediler bn de 2 gibi düşünüyorum ama kısmet tabi 12.gün değerin kaçtı Cnm senin

Kizlaaaar bisi sorcammm. Size basari orani icin doktoun yuzde kac dedi?? Yani yasla cok alakali ve yasanan sorunla da cok alakali ama ben 34 yasindaykm ve pkoyum. Esimin degerleri normal allaha sukur. Doktorum baya yuksek oran verdi basari icin ama okuduklatim genelde %50 %60larda max. Sizin bilginiz nedir bu konuda acabaaaa
Ben de 34 yaşındayım canım. Benim doktorum transfer sırasında embriyoların durumuna bakarak şansın %60-70lerde demişti. Ben sormadan söylemişti, bana da yüksek gelmişti bu oranlar. Sanırım bölünme hızına, sayısına ve hemen transfer öncesi anne adayının şartlarına bakarak oranları veriyorlar.

inşallah canım dondurma işlemide kolay olursa o da olabilir umarım güzel olur herşey .. evett çok uğraştırdılar ,,herşey kısmet dedikleri bu olsa gerek......
Dondurma da protokol bu kadar uzun değilmiş canım yumurta toplama falan yapılmayacak sonuçta. Aynen herşey kısmet ve herşeyin bi zamanı var sadece.

bende böle olsun ıstemıyorum amma psıkolojı gıttı bende... Boğazımı tutamıyorumm
Canım benim öle yapma lütfen.. Biliyorum çok zor ve çok iyi anlayabiliyorum yaşadıklrını ama boş yere kendini hırpalıyorsun. Hiçbir şeyin garantisi yok. Adeti geçtikten sonra bile idrarda çıkmayan okadar çok kişi biliyorum ki.. Ve unutma, ne kadar da zor olsaaa hrşeyin bir sebebi var canım benim.. Aşılamam tutmadığında bir hafta gözyaşım dinmedi.. İçim yandı alev alev.. Ama sonra dedim ki sağlığım yerinde olsun. Allahım çok şükür ki sağlığım yerinde, çok şükür ki başka hiçbir sorun olmadan bu süreci tamamladım. Sen de dua et tatlım.. Sonucu ne olursa olsun bil ki senin iyiliğin için olucak. Buna yürekten inan ve inancını hiç kaybetme! kremalicorek kremalicorek

bende böle olsun ıstemıyorum amma psıkolojı gıttı bende... Boğazımı tutamıyorumm
Ya erken daha lütfen yapma bak bi arkds da bitti gitti dedi ertesi gün Mutlu oldu bosuna kendini hırpaladı. 7. Gün çıkanlar hep 5. Gün embriyosu ki o halde silik çıkıyor sabret ve bekle. Ayrıca sancım var diyordun al sana belirti işte ;)

Ya erken daha lütfen yapma bak bi arkds da bitti gitti dedi ertesi gün Mutlu oldu bosuna kendini hırpaladı. 7. Gün çıkanlar hep 5. Gün embriyosu ki o halde silik çıkıyor sabret ve bekle. Ayrıca sancım var diyordun al sana belirti işte :KK66:

benımkıde 5 gun ama tek cızgı net... Sancılarımında hepsı gıttı 2 gundur hıc bırsey yok :(

Bnm de tek gibi dediler bn de 2 gibi düşünüyorum ama kısmet tabi 12.gün değerin kaçtı Cnm senin
İlkini 10. gün yaptırdım, doktorum öyle istemişti, 118 çıkmıştı, 2. si 12. gün 260 çıktı. Başka test istemediler benden. Yalnız ben 15. gün bir telaşa kapıldım, içimde tuhaf hareketlilikler hissettim, gittim meraktan bu kez başka bir merkezde yaptırdım 739 çıktı, içim rahatladı biraz. Senin değerlerin nasıldı? İnsan hissediyor sanırım, ne bileyim bir umut :) sağlıklı olsun(lar) da en başı o tabi :)

Günaydın kızlar :) saat 11 de transferim var. 12 yumurtadan 6 tanesi olgundu ve 6 taneai de su an saglikli ve dollenmis durumda... Rabbim hayırlı eder inşallah. Güzel haberlerde verebilirim sonrasında. Hamis arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin
Dualarımız seninle. Bonibonlarını al gel hayırlısıyla ;)

Benim de yarın test günüm çok karmakarışığım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bakalım bu imtihandan geçecek miyiz yoksa yine sınıfta mı kalacağız herşey belli olacak. Yaa koca bir gülümsemeyle dönecez evimize yada kırılmış umutlarla. Test günü gelsin diye deli gibi stres yaşarken gelince olan stresi düşünmüyoruz bile. Hakkımızda hayırlısı..

ahh canım ilk günlerdeki düşüncelerim ozıtıfılıgım ucuppp gitti 9 gun kan vermeyı dusunuyorum stresı gırdım cunku :KK43:
En azından 10. güne kadar bekle bence ama sen bilirsin tabi. Umut kırmak yok. Bence idrarda çıkması için çok erken. Herkesin değerleri ve gelişim hızı birbirinden çok farklı. Ben yabancı forumlarda idrar testinde pozitifi hiç görmeyip, kan testinde pozitif sonuç almış bir çok kişinin yazısını gördüm ;) İdrar testi yanıltıcı ve herkeste aynı şekilde işlemiyor unutma. Belki sen kanda pozitifi gördükten çok sonra ancak idrar testinde görebileceksin çift çizgiyi ;)

İlkini 10. gün yaptırdım, doktorum öyle istemişti, 118 çıkmıştı, 2. si 12. gün 260 çıktı. Başka test istemediler benden. Yalnız ben 15. gün bir telaşa kapıldım, içimde tuhaf hareketlilikler hissettim, gittim meraktan bu kez başka bir merkezde yaptırdım 739 çıktı, içim rahatladı biraz. Senin değerlerin nasıldı? İnsan hissediyor sanırım, ne bileyim bir umut :) sağlıklı olsun(lar) da en başı o tabi :)
Benm 9. Gün 49 12. Gün 255 çıktı tekrar 14. Gün var ama arayıp sorcm gerekli mi diye gerekliyse yarın kan vercm Hakkı'mızda hayırlısı tek de olsa çift de olsa mutluyuz ;)

Back