• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ben de 34 yaşındayım canım. Benim doktorum transfer sırasında embriyoların durumuna bakarak şansın %60-70lerde demişti. Ben sormadan söylemişti, bana da yüksek gelmişti bu oranlar. Sanırım bölünme hızına, sayısına ve hemen transfer öncesi anne adayının şartlarına bakarak oranları veriyorlar.
Çook teşekkürler canım cevabın için.. Ayy seviniyorum bunları duyunca:) Ben fazla pimpirikliyim ve tatmin olmadığım sürece herşeyi sorguluyorum.. Doktoruma çok güveniyorum 18 yaşımdan beri takip ediyor ama ne biliim her doktor farklı şeylr söylüyor yahu insanın aklı karışıyor

Hayırlı olsun tedavin valla ben de dahil burda silik çizgiyi görenler hamile ;) inşallah senin de öyledir 10. Gün çıkma ihtimali daha yüksek hamile olabilirsin kan testin de pozitif olur umarım
Ya ağzından bal damlıyor bıtanem ıns yılbaşına hamıle olarak gırıcem

İnan çok üzüldüm :KK43: ama kendini salmak yok nolur. Senin için çok dua edeceğim bir sonrakinde sorunsuzca ve sağlıklı bir şekilde pozitif haberlerini almak için..
Ilk ogrendiginde uzulmemek elde degil ama simdi iyiyim cok sukur ne yapalim nasip kismet.Allah razi olsun insallah. Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Günaydın canlar;

bugun 7 gun sıfır belırtı tek çizgi :KK43:((( Tutmadı bebegım galıba benım

GGünaydın çöreğim balim pozitif ol bendede yok bi belirti kimisinde hiç belirti olmazmış ama sen böyle kendini strese sokuyon haliyle bebiside

Dondurma da protokol bu kadar uzun değilmiş canım yumurta toplama falan yapılmayacak sonuçta. Aynen herşey kısmet ve herşeyin bi zamanı var sadece.
onlarda kaliteli olurlar umarım canım .. sen biesteron kullandınmı bilmiyorum ben başladım inofolic de var bakalım .. benim tek derdim yumurtaların kaliteli olması .. dün bi arkadaşla konuştum iki embriyo koyar hocamız iyi bi insan dedi inşallah öyle olur ..buarada sen yıl başı hediyesi alacaksın rabbimden .... ;)

onlarda kaliteli olurlar umarım canım .. sen biesteron kullandınmı bilmiyorum ben başladım inofolic de var bakalım .. benim tek derdim yumurtaların kaliteli olması .. dün bi arkadaşla konuştum iki embriyo koyar hocamız iyi bi insan dedi inşallah öyle olur ..buarada sen yıl başı hediyesi alacaksın rabbimden .... :KK66:
YOK canım kullanmadım bende yok ondan. İnşallah Rabbim yeni yıla hepimizin bebişlerimizle girmemizi nasip eder canım. Hadi bakalım ikizlerini al gel sende

Çook teşekkürler canım cevabın için.. Ayy seviniyorum bunları duyunca:) Ben fazla pimpirikliyim ve tatmin olmadığım sürece herşeyi sorguluyorum.. Doktoruma çok güveniyorum 18 yaşımdan beri takip ediyor ama ne biliim her doktor farklı şeylr söylüyor yahu insanın aklı karışıyor
Evet aklı karışıyor insanın ama bu yüzdelere vs. çok takılmamak lazım. Onlar istatistik bilgilerle hareket edip bunları paylaşıyorlar fakat insan vücudu o kadar tuhaf ki :) herkesin vücut saati, sistemi ayrı çalışıyor, o yüzden hayırlısı neyse o olsun demekten başka yapacak bir şey yok sanırım ;)

Ilk ogrendiginde uzulmemek elde degil ama simdi iyiyim cok sukur ne yapalim nasip kismet.Allah razi olsun insallah. Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallah
Öyle tabi. Daha iyi olmana sevindim, şimdi biraz güç toplama, kafayı boşaltma ve yeni serüvene umutla hazırlanma zamanı, hep dualarımda olacaksın ;)

Hormonlardan canım, hep hormonların suçu :KK66: Hadi toparla kendini, bir süre başka şeylerle ilgilenmeye çalış, uzaklaş biraz, emin ol iyi gelecek. Vakti gelince de kan testini yaptırır en doğru sonucu o zaman öğrenirsin, takılma idrar testlerine :KK66:

9.gün de vericem kan varsa nasılsa cıkar

Back