Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ama çok sevindimmmm :) :) Hayırlı olsun, gözün aydın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
Uzun zamandır yok bakmıyor artık sanırım inş bi sıkıntısı yokturtosun788 u gören var mı arkadaşlar. Ben arada bir bakabiliyorum foruma, merak ettim onu?
Çook teşekkürler canım cevabın için.. Ayy seviniyorum bunları duyunca:) Ben fazla pimpirikliyim ve tatmin olmadığım sürece herşeyi sorguluyorum.. Doktoruma çok güveniyorum 18 yaşımdan beri takip ediyor ama ne biliim her doktor farklı şeylr söylüyor yahu insanın aklı karışıyorBen de 34 yaşındayım canım. Benim doktorum transfer sırasında embriyoların durumuna bakarak şansın %60-70lerde demişti. Ben sormadan söylemişti, bana da yüksek gelmişti bu oranlar. Sanırım bölünme hızına, sayısına ve hemen transfer öncesi anne adayının şartlarına bakarak oranları veriyorlar.
Ayyyy gercektenmı çok sevındım senın adına ıns bende hamıleyımdırHamilesin canim gozun aydin ben 7 ve 8bgun yaptim cok silikti dun 9.gin yani kanda pozitifi gordum cok sukur sende goruursun ins
Ya ağzından bal damlıyor bıtanem ıns yılbaşına hamıle olarak gırıcemHayırlı olsun tedavin valla ben de dahil burda silik çizgiyi görenler hamile inşallah senin de öyledir 10. Gün çıkma ihtimali daha yüksek hamile olabilirsin kan testin de pozitif olur umarım
Allahım evladını sana bağışlasın yarabbım banada versın çok ıstıyorumUmut vermek istemem canım ama ben 7.gün yapmıştım çok silikti ama sonuç pozitif çıkmıştı şimdi oğlum 2 buçuk yaşında inşallah seninki de ilkde tutar
Ilk ogrendiginde uzulmemek elde degil ama simdi iyiyim cok sukur ne yapalim nasip kismet.Allah razi olsun insallah. Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallahİnan çok üzüldüm ama kendini salmak yok nolur. Senin için çok dua edeceğim bir sonrakinde sorunsuzca ve sağlıklı bir şekilde pozitif haberlerini almak için..
Günaydın canlar;
bugun 7 gun sıfır belırtı tek çizgi ((( Tutmadı bebegım galıba benım
onlarda kaliteli olurlar umarım canım .. sen biesteron kullandınmı bilmiyorum ben başladım inofolic de var bakalım .. benim tek derdim yumurtaların kaliteli olması .. dün bi arkadaşla konuştum iki embriyo koyar hocamız iyi bi insan dedi inşallah öyle olur ..buarada sen yıl başı hediyesi alacaksın rabbimden ....Dondurma da protokol bu kadar uzun değilmiş canım yumurta toplama falan yapılmayacak sonuçta. Aynen herşey kısmet ve herşeyin bi zamanı var sadece.
Evet inşallah yoktur bir sıkıntıUzun zamandır yok bakmıyor artık sanırım inş bi sıkıntısı yoktur
umudunu yitirme hemen 7. gün erken gibi geldi bana ama yine de tam emin olma derim ben...Günaydın canlar;
YOK canım kullanmadım bende yok ondan. İnşallah Rabbim yeni yıla hepimizin bebişlerimizle girmemizi nasip eder canım. Hadi bakalım ikizlerini al gel sendeonlarda kaliteli olurlar umarım canım .. sen biesteron kullandınmı bilmiyorum ben başladım inofolic de var bakalım .. benim tek derdim yumurtaların kaliteli olması .. dün bi arkadaşla konuştum iki embriyo koyar hocamız iyi bi insan dedi inşallah öyle olur ..buarada sen yıl başı hediyesi alacaksın rabbimden ....
Evet aklı karışıyor insanın ama bu yüzdelere vs. çok takılmamak lazım. Onlar istatistik bilgilerle hareket edip bunları paylaşıyorlar fakat insan vücudu o kadar tuhaf ki :) herkesin vücut saati, sistemi ayrı çalışıyor, o yüzden hayırlısı neyse o olsun demekten başka yapacak bir şey yok sanırımÇook teşekkürler canım cevabın için.. Ayy seviniyorum bunları duyunca:) Ben fazla pimpirikliyim ve tatmin olmadığım sürece herşeyi sorguluyorum.. Doktoruma çok güveniyorum 18 yaşımdan beri takip ediyor ama ne biliim her doktor farklı şeylr söylüyor yahu insanın aklı karışıyor
Günaydın canlar;
ah ah inşallah canım benim çok isterimm... :)YOK canım kullanmadım bende yok ondan. İnşallah Rabbim yeni yıla hepimizin bebişlerimizle girmemizi nasip eder canım. Hadi bakalım ikizlerini al gel sende
niye tutmamış pardon
niye böyle yapıyorsun ama yaaa
daha 7.gün bugün yapma hadi toparlan oldu oldu diyeceksin niye olumsuz mesaj yolluyorsun
erken daha kremalicorek
Öyle tabi. Daha iyi olmana sevindim, şimdi biraz güç toplama, kafayı boşaltma ve yeni serüvene umutla hazırlanma zamanı, hep dualarımda olacaksınIlk ogrendiginde uzulmemek elde degil ama simdi iyiyim cok sukur ne yapalim nasip kismet.Allah razi olsun insallah. Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallah
Hormonlardan canım, hep hormonların suçu Hadi toparla kendini, bir süre başka şeylerle ilgilenmeye çalış, uzaklaş biraz, emin ol iyi gelecek. Vakti gelince de kan testini yaptırır en doğru sonucu o zaman öğrenirsin, takılma idrar testlerineNeden böle oldum kı ben yaa
Hormonlardan canım, hep hormonların suçu Hadi toparla kendini, bir süre başka şeylerle ilgilenmeye çalış, uzaklaş biraz, emin ol iyi gelecek. Vakti gelince de kan testini yaptırır en doğru sonucu o zaman öğrenirsin, takılma idrar testlerine