2015 Aralık tüp bebek

İnşallah canım hepimize dua ediyorm ben de. Ben de nasıl geçecek diyordum geçti gitti. Şimdi doktor bir ay daha dedi. Şimdi yine ben de nasıl geçecek diyorum. Zor gerçekten bakalım ne olacak.

Yasakmis yas kucuk oldugu icin (27)ama bunda soyleyecem
valla %50 sinden fazlası bu yasağı sallamıyor ben ilk tüp bebeğimde 30 yaşındaydım bana sormadan 2 tane koydu biri tuttu.şimdi 32 yaşındayım bundada doktor 2 koyacak.hakkımızda hayırlısı olsun canım

Kızlar benimde isim gücüm yok eski topikleri okuyorum :) sizede arada bir yazıyorum.
Bir toik yapmışlar tüp bebek yaptırma aşamasından başlamışlar sürekli dertlesmisler hatta çocukları olmuş onlar hakkında konuşmaya başlamışlar çok hoşuma gitti inşallah bizim topigimizde öyle olur :)

Gecmiş olsun cnm, inşallah 1. Kalite döllenir birçoğu cnm
Darısı yarın benim başıma artık..

Gercekten mi ben bilmiyordum o yuzden yasak die hic soylemedim bile soyleseydim koyardi belkide.neyse artik yaa onumuzdeki transferlere bakacaz

Kizlaaaar bisi sorcammm. Size basari orani icin doktoun yuzde kac dedi?? Yani yasla cok alakali ve yasanan sorunla da cok alakali ama ben 34 yasindaykm ve pkoyum. Esimin degerleri normal allaha sukur. Doktorum baya yuksek oran verdi basari icin ama okuduklatim genelde %50 %60larda max. Sizin bilginiz nedir bu konuda acabaaaa

Cnm bende acıbademde yaptırıyorum Bnmde dr um genel başarı oranının % 50-%60 olduğunu söylemişti... Bende hep korkuyorum şans yarı yarıya imiş die

Bana kişisel olarak bi oran vermedi hatta aşılama yapalım diye ısrar etti bana. ama genel anlamda %65 orandan bahsetti en yüksek.

Cnm bende acıbademde yaptırıyorum Bnmde dr um genel başarı oranının % 50-%60 olduğunu söylemişti... Bende hep korkuyorum şans yarı yarıya imiş die
Uzulmmek ve korkmak yok ve hep pozitif dusunmek var canimm ben asilama yaptirdigimda topicte birsuru kadindik ve maalesef sadece 2 tanesi hamile kaldi ve bi tanesi dusuk yapti ne yazik ki ama bak burda herkesss hamileee cok basit bi istatistik ama inan cok ciddi sorunlar yoksa basari orani yuksek bence e olunluyla sonuclaniyor. Ben de cok dusunuorm tabii ama pozitifi dusunelim tatlim ve ole olhcak insallaaahhhh

İnşallllah güzelim inşallah... Bnm aşılama grubundaki arkadaşlarda öleydi tek tek negatif hbrlerle dönüyorduk gelecek ay hep beraber gebelik sorunlarını&mutluluklarını paylaşırız inşallah...

İnşallllah güzelim inşallah... Bnm aşılama grubundaki arkadaşlarda öleydi tek tek negatif hbrlerle dönüyorduk gelecek ay hep beraber gebelik sorunlarını&mutluluklarını paylaşırız inşallah...
Aşılama yaptırmak zaman ve para kaybından başka bşey değil neden yaptırdınız ki başarı ORANI %15-20 nerdeyse tutması normal yoldan hamile kalmamızla eş ben hiç düşünmedim şahsen

Aşılama yaptırmak zaman ve para kaybından başka bşey değil neden yaptırdınız ki başarı ORANI %15-20 nerdeyse tutması normal yoldan hamile kalmamızla eş ben hiç düşünmedim şahsen
Cnm ben pcoluyum yine regli olamamıştım dra gittim, başladı tedaviye bi baktım yumurta takibi sonrası aşılama...
Tabiki tutmadı senin de dediğin gibi.. Bir umut demiştim ve olumsuz olunca çok üzülmüştüm..
Ama şimdi umutluyum negatifi düşününce hmn gözyaşlarım akıyor ztn, onun için düşünmemeye çalışıyorum... Hakkı'mızda hayırlısı olsun gercekten, çok emek veriyoruz..

Bu ikinci çocuk için mi ?
evet hayatım ikinci çocuk için eğer olursa aralarında fazla yaş farkı olmasın dedim Can'ım bana kalsa 5 aylıkken tekrar istedim ama doktor sezeryan diye 2 sene bekle dedi.bakalım nasip olacakmı.Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımın kucağını boş bırakmasın.herşeyden önemlisi de sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…