2015 Aralık tüp bebek

Hayyy maşallah bayağı yumurtan oluşmuş.. İnşallah 1. Kalite döllenme çok olur cnm...
Bnmde yarın opum ve düşündükçe geriliyorum yahu.. Hayırlısıyla bi bitseydi şu süreç...

Sagolasin canim inşallah heosi cok guzel dollenir. Senin tramsfer eetelenmis miydi ?

Allah razi olsun cnm ne yapalim nasip kismet.amiiiin Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallah
İnsan üzülme bile diyemiyo benimde ilki tutmadı mahfolmuştum olumsuza ne kadar hazırlasak da olmuo malesef üzülüo insan bizde şuan ikincisi yaptık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Ooooyy cnm bnm aynen 9.30 da opum var... Yavrularına kavuşacaksın yaniii anne olarak döneceksin evine... Aman dikkat et olur mu, dinlen uzan biraz
Şimdiden hem gecmiş olsun hemde hayırlı olsun kuzucukların
sağol Can'ım.ananas ve kabak çekirdeği ile 2 gün dinlenip Daha sonra normal hayatıma devam Etcem Can'ım nasipte varsa olur saten ilk tüp bebek deneyimimde de 10 gün boyunca yatmadım Can'ım sonuç poZitifti inşallah hayırlısı ile buda öyle olur

İnsan üzülme bile diyemiyo benimde ilki tutmadı mahfolmuştum olumsuza ne kadar hazırlasak da olmuo malesef üzülüo insan bizde şuan ikincisi yaptık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amiiiiinnn Rabbim yuzunu guldursun insallah zormus gercekgen asilamalardan biliyordum ama bu daha aci oldu aslinda doktorlar % 50 % 50 diyor ama biz pozitif taraf daha agir basiyor hayirlisi ne yapalim. K.valdem sagolsun o toparladi moralimi ne yapalim amaaan bosver orda daha var nasilsa (dondurulmuslari kastediyor)gider gider tekrar koydururuz diyor o kadar komik bi sekilde soylediki gulme krizine girdim

hahaha bayıldım kayınvalidene gider gider tekrar koydururuz iyiymiş Allah başından eksik etmesin Can'ım.Rabbim ikinci denemende yüzünü güldürsün inşallah.2 tanemi transfer etmişlerdi Can'ım?

Çok haklı hem benim dondurulmuş bile yok yumurtam az olduğu için anca transfere yetio canım. En azından artık işin illine göre daha kolay. Hem dondurulmuşta tutunma olayı daha yüksek belki senin hakkında hayırlı olan budur. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

kızlar merkezden aradılar 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş yarın yani 3.gün transfer edeceklermiş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sonuçlarımız pozitif oldun inşallah
Hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kaç tane transfer olacak birşey demişlermiydi

hahaha bayıldım kayınvalidene gider gider tekrar koydururuz iyiymiş Allah başından eksik etmesin Can'ım.Rabbim ikinci denemende yüzünü güldürsün inşallah.2 tanemi transfer etmişlerdi Can'ım?
Amiiin isteyen herkese icindede bana insallah. cok iyidir saolsun. Tek embriyoydu.

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimizin sinavi baska iste . Dileyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Amiiiin insallah cnm bnm. Ilk denememdi

Bende ilk denemeyi haziranda yaptırdım tutmadi.tatile ciktim bi kac ay diyet yaptim zayifladim Dr 63 kilo ol demişti ben olamamistim ilk denememde onunda etkisi varmı acaba dedim zayifladim kasımda
histeroskopi dediler yaptırdık birşey çıkmadı rahime çizik attılar embriyo tutunmasını
kolaylaştırmak icin bu ayda dondurulmusum koyuldu bakalım neler olacak

bal_hatun L ls81 sagolun canımlar Alşah hepimizin yardımcısı olsun bal hatuncum 19 yumurta toplandı bende çıkınca çok ağlamışım çok acıyordu doktor güzel yumurta topladık ondan dedi iki tanede serum taktılar eve gelincede parol içtim şuan sadece basınç şiikinlik var oturup kalkarken acıyor
L ls81 sağolasın arkadaşım iyiki hemen buraya yazdım moralim yerine geldi çok endişeliydim çok sağolun

Innnnsaaalllaaah olur yarabbim insaaâaaaaaallah guzel haber alirsin aksamlarin yuzu suyu hurmetine

Hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kaç tane transfer olacak birşey demişlermiydi
canım doktora 2 tane istiyorum demiştim oda öğün gelsin öyle yaparız demişti sessizceyani eğer iyi kalitede 2 tane yumurtam varsa 2 tane transfer eder Can'ım.sağlıklı olsunlarda 1-2-3 hiç farketmez yeterki sağlıklı olsunlar

Ayy tatlimm ne demek :)) burda birbirimizi en iyi anlayanlat bizleriz elbette li destek vericez birbirimize:) icini rahat tur herseyyy harika olucakkkk ayfrhan

Çok tatlı ya ne güzel kaynanan varmış canm

Hayırlısı olsun canım aynen öyle sağlıklı olsunda gerisi teferruat Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…