Canim cok saol.Çok güzel cnm hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok saol.Çok güzel cnm hayırlı olsun :)
Amin canim hepimiz insallh bebislerimize kavusuruzHayırlı olsun Canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Cok saol canim ins sizibde guzel haberlweinizi alirz 2 embriyom vardi canimMaşallah cnm gözün aydın kaç embriyo transfer edilmişti
Pek
Pek ayni olmadi sanirim canim seninle suan 1 embrio 5 hucreli digeri gec dollenme 3 hucreli olmus bugun transfer olmayacakmis birde neden surekli modumu dusurmeye calistigini gercekten anlamiyorum seninle ayni merkezde tedavi gormusuz senin olumsuz sonuclanmis ama bu demek degil ki herkesin olumsuz sonuclanacak belki benimde olmayacak ama bunun butun yukunu % 100 merkeze baglamak bence dogru bir yaklasim degil eger yiyecek ekmegi varsa olacak yoksa olmayacak bu aci ama gercek hamile kalipta sonradan birsey olup uzulmektense basta uzulmeyi tercih ederim seninde tedavin insallah bu sefer olumlu sonuclanir saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin
Sonuc kısmında yazan senin sonucun Cnm 9. Gün için cok iyi 3. Gün embriyosu muydu 5 miKizlar bisey dicem simdi heyecandan iyice bakamamistim ben testte sonuclar kisminda 265 pozitif yazio simdi benim degerim 265 mi kafam karisti refaransta 50 yaziodu ben 50 sanmistim
Evet canim sonucun 265 :) çok güzel bir degerrKizlar bisey dicem simdi heyecandan iyice bakamamistim ben testte sonuclar kisminda 265 pozitif yazio simdi benim degerim 265 mi kafam karisti refaransta 50 yaziodu ben 50 sanmistim
Negatif
5 gun embriyosu canim 2 taneydiSonuc kısmında yazan senin sonucun Cnm 9. Gün için cok iyi 3. Gün embriyosu muydu 5 mi
Ay mutlu oldm heyecandan esimde bende hicbisey gormuodukEvet canim sonucun 265 :) çok güzel bir degerr
5. Gün ise normal Canm değerin tebrikler tekrar5 gun embriyosu canim 2 taneydi
Saol canimmm5. Gün ise normal Canm değerin tebrikler tekrar
Hakkında hayırlısı Zamanı geldiğinde olur inşallah umudunu kaybetme sıkma canınıNegatif
Negatif
Ne demek canim benim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah
Çooook sevindim canım, hayırlı olsun, devamı da sağlıkla gelsin inşallahKisslaaasrrrrrr Allaha şükür hamileyiiimmmmmmmmmmm