Kizlar dondurulmuslarim vardi tekrar tedaviye ne zaman baslaniyor igne falan kullaniyormuyuz tekrardan bilgisi olan varsa anlatabilirmi
Canım benimde öyle oldu geçmiş olsun ağrın varmı benmde yumurtam çokmuş batma baskı ağrı olabilir dedi karnım çok şiş ödem yapmış benimde opu bugündüIyi aksamlar kizlar. Bugun opu yapildi bana 36 tane yumos toplandi.ama donduralacaklar e2 cok yuksek diye. Dualarinizi bekliyoruz asil olay simdi başlıyor. Rabbim hepimize saglikli evlatlar hayirli evlatlar nasipnetsin
Tesekkurn ederim cnm yarin aricam bugun anca kendime gelebildimCnm ilaçları birakiyorsun şimdi adet oluyosun
Bu adette değil bir dahaki adetin 2. Günü Dr a gidiyosun ne derse başlıyorsunuz. Ama bir Daniş Dr una bizim birinci tüp tutmayinca histeroskopi önermişti belki o da birşeyler önerir.
Benimkini de erteledi doktor canim. Sebep olarak hormon değerlerini göstermedi belki de benim değerler de yüksekti bilmiyorum ama doktorum rahim kendini hazirlasin vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Adet oldum gittim bu sefer de bi ay daha bekleyecez dedi. Doğum kontrol hapi bir de sadece tek iğne verdi yine ertelendi anlayacağın. Sıkma canını canim. Hayırlısıni istiyoruz biz. Bizim için daha iyidir diye düşün canım. Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama günler geçip gidiyor. Olumsuz bir sonuç ile karsilasacagimiza biraz geç olsun olumlu olsun. Moral bozmak yokkCanlarım biraz morale ihtiyacm var yumurtalarım toplandı şimdi eve geldim 19 yumurtam toplanmış doktor dediki progesteron yüksek bu ay yumurtaları dondurup adetten sonra direk transfer yapmamız daha sansımızı arttırır dedi böyle bişey yaşayan varmı transfer yapılamıyor şuan
Doğru söylüyorsun arkadaşım kul kurar kader gülermiş Rabbim ne derse o biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül etmek kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah mutlu oluruz bana bir ay nasıl geçer bilmem şimdiBenimkini de erteledi doktor canim. Sebep olarak hormon değerlerini göstermedi belki de benim değerler de yüksekti bilmiyorum ama doktorum rahim kendini hazirlasin vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Adet oldum gittim bu sefer de bi ay daha bekleyecez dedi. Doğum kontrol hapi bir de sadece tek iğne verdi yine ertelendi anlayacağın. Sıkma canını canim. Hayırlısıni istiyoruz biz. Bizim için daha iyidir diye düşün canım. Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama günler geçip gidiyor. Olumsuz bir sonuç ile karsilasacagimiza biraz geç olsun olumlu olsun. Moral bozmak yokk
Canım benimde öyle oldu geçmiş olsun ağrın varmı benmde yumurtam çokmuş batma baskı ağrı olabilir dedi karnım çok şiş ödem yapmış benimde opu bugündü
Canim hiiic moralini bozman. Ben tedaviye daha baslamadim regl olmayi bekliyorum ama doktorum ztn top,adimtan sonra minimum 1 ay beklicez dedi. Dondurup vucudu dinlendirip sonra transfer yapmayi trcih eden cok doktor var canim. Gayetdogal bi durum yani hiiic uzme kendini. Uygulanan bir yontem bu zatenCanlarım biraz morale ihtiyacm var yumurtalarım toplandı şimdi eve geldim 19 yumurtam toplanmış doktor dediki progesteron yüksek bu ay yumurtaları dondurup adetten sonra direk transfer yapmamız daha sansımızı arttırır dedi böyle bişey yaşayan varmı transfer yapılamıyor şuan
Benimkini de erteledi doktor canim. Sebep olarak hormon değerlerini göstermedi belki de benim değerler de yüksekti bilmiyorum ama doktorum rahim kendini hazirlasin vücudun hormon ilaclarindan temizlensin dedi. Adet oldum gittim bu sefer de bi ay daha bekleyecez dedi. Doğum kontrol hapi bir de sadece tek iğne verdi yine ertelendi anlayacağın. Sıkma canını canim. Hayırlısıni istiyoruz biz. Bizim için daha iyidir diye düşün canım. Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama günler geçip gidiyor. Olumsuz bir sonuç ile karsilasacagimiza biraz geç olsun olumlu olsun. Moral bozmak yokk
kızlar merkezden aradılar 4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş yarın yani 3.gün transfer edeceklermiş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sonuçlarımız pozitif oldun inşallah
Tesekkurn ederim cnm yarin aricam bugun anca kendime gelebildim
Hayyy maşallah bayağı yumurtan oluşmuş.. İnşallah 1. Kalite döllenme çok olur cnm...Iyi aksamlar kizlar. Bugun opu yapildi bana 36 tane yumos toplandi.ama donduralacaklar e2 cok yuksek diye. Dualarinizi bekliyoruz asil olay simdi başlıyor. Rabbim hepimize saglikli evlatlar hayirli evlatlar nasipnetsin
Amiiiin insallah cnm bnm. Ilk denememdiZor canm negatif almak o negatifi gormek amaininşallah birgün o günde gelecek.bebislerimizi alcaz kucagimixa boy boy foto cekilecez.
Kaçıncı denemendi cnm
yarın benimde transferim var saat 2 de.sen saat 10 da falan opu yagircen sanırım dimi Can'ım?hadi hayırlısı ile atlat gel inşallahHayyy maşallah bayağı yumurtan oluşmuş.. İnşallah 1. Kalite döllenme çok olur cnm...
Bnmde yarın opum ve düşündükçe geriliyorum yahu.. Hayırlısıyla bi bitseydi şu süreç...
Negatif hbrin beni de çok üzdü cnm... Demekki vakti Zaman'ı şimdi değilmiş, insan empati yapıyor ve acını içimde hissediyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Amiiiin insallah cnm bnm. Ilk denememdi
bakalım canım bebişimi mi yoksa bebişlerimi mi vereceklerhangisi hayırlısı ise o olsun inşallah.Hadi sende bebisini al gel yarin Allahın izniyle canm.
Ooooyy cnm bnm aynen 9.30 da opum var... Yavrularına kavuşacaksın yaniii anne olarak döneceksin evine... Aman dikkat et olur mu, dinlen uzan birazyarın benimde transferim var saat 2 de.sen saat 10 da falan opu yagircen sanırım dimi Can'ım?hadi hayırlısı ile atlat gel inşallah
Allah razi olsun cnm ne yapalim nasip kismet.amiiiin Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin insallahNegatif hbrin beni de çok üzdü cnm... Demekki vakti Zaman'ı şimdi değilmiş, insan empati yapıyor ve acını içimde hissediyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?