- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
Gözün aydın canim. Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah. Darısı basimizaaaKizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canim. Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah. Darısı basimizaaaKizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
Cuma resmi tatil olmasa ssağlık ocağında verirdim esimden habersiz ama resmi tatil
olunca labaratuar arayamam valla benim
esimde @zeynep4 inki gibi ilk denemede
8.gun gidip kan verdik moral bozduk bunda erkenden moral bozmak yok diyo varsa da zamaninda ogrenelim diyo :)
inşallah güzel sonuçlar alırsınız. bebeğiniz tutup sağlıklı bir şekilde doğar ve büyütürsünüz.
Hadi gozun aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere 2 saatim kaldi sonucun cikmasina cook heyecanliyim yaaaKizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
siz ne kadar çok ilaç kullanıyorsunuz. bana alerjik olduğum için mi az ilaç verdi.
Hadi gozun aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere 2 saatim kaldi sonucun cikmasina cook heyecanliyim yaaa
Her Dr ayrı strateji uyguluuo cnm birde b vitaminini tüpçü vermedi benim b 12 değerin düşük olduğu için daha önceden de kullandığım bi vitamin devam ediyorum
Pek ayni olmadi sanirim canim seninle suan 1 embrio 5 hucreli digeri gec dollenme 3 hucreli olmus bugun transfer olmayacakmis birde neden surekli modumu dusurmeye calistigini gercekten anlamiyorum seninle ayni merkezde tedavi gormusuz senin olumsuz sonuclanmis ama bu demek degil ki herkesin olumsuz sonuclanacak belki benimde olmayacak ama bunun butun yukunu % 100 merkeze baglamak bence dogru bir yaklasim degil eger yiyecek ekmegi varsa olacak yoksa olmayacak bu aci ama gercek hamile kalipta sonradan birsey olup uzulmektense basta uzulmeyi tercih ederim seninde tedavin insallah bu sefer olumlu sonuclanir saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsinAynı ben...
Burasi cok geri kalmis bir yer cnm malesef goremiyormusuz sordum yok dediler gelmeniz gerekiyor dedilerayy bende heycanlıyımm beklıommm ınternetten kontrol ett
Genelde merkez karar veriyo cnm 9. Günde Beta hcg kana karışmaya baslıyo evet genelde o kadar erken bakın demezlermerhaba kızlar. soru sormaya geldim yine... ben ikiz bebiş istiyorum da. bunu merkez mi karar veriyor. söylemem mi gerek...
bu arada sona yaklaştım. hayırlısıyla perşembe transfer olacak gibi... transferden kaç gün sonra tahlil verdiler size. 9unda tahlil yaptırın dediler de erken değil mi?
Burasi cok geri kalmis bir yer cnm malesef goremiyormusuz sordum yok dediler gelmeniz gerekiyor dediler
Çok güzel cnm hayırlı olsun :)Kizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
Agzin bal yesin insallah Hepimiz guzel haberi aliriz amiin amiiin amiinÜZÜLME BITANEM GİTDE POZITIFI ALDA GEL
Genelde merkez karar veriyo cnm 9. Günde Beta hcg kana karışmaya baslıyo evet genelde o kadar erken bakın demezler
Hayırlı olsun Canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlar hepinize tesekkur ederim hamileyimm cok şukur Allahim isteyen herkese nasip etsin degerim 50 9.gunumdu bugun
Canlarım biraz morale ihtiyacm var yumurtalarım toplandı şimdi eve geldim 19 yumurtam toplanmış doktor dediki progesteron yüksek bu ay yumurtaları dondurup adetten sonra direk transfer yapmamız daha sansımızı arttırır dedi böyle bişey yaşayan varmı transfer yapılamıyor şuan
Canim ben yaşamadım ama doktor daha önceki denemede 22 yumurta toplamış ve aynı sana söylenenleri söylemiş değer çok yükselirse dondurur bir sonraki ay transfer yaparız demişti. Ama transfere kadar değer çok yukselmeyince gerek kalmamıştı. Anlayacagin olağan bi durum moral bozma.Canlarım biraz morale ihtiyacm var yumurtalarım toplandı şimdi eve geldim 19 yumurtam toplanmış doktor dediki progesteron yüksek bu ay yumurtaları dondurup adetten sonra direk transfer yapmamız daha sansımızı arttırır dedi böyle bişey yaşayan varmı transfer yapılamıyor şuan