2015 Aralık tüp bebek

Netten çok araştırdım 3.gün embriyosu 7-9 gün arası kana karışıomuş benimki 2.gün embriyosu yani ondan sanmam dedim. Moralimi idrar testiyle bozmak istemiyorum
bozma Can'ım hiç bozma kendini güzel sonuçlara hazırla pozitif düşün kendine uğraşacak bişiler bul Çarşamba'da 200 lü kan sonuçunla sevin

Can'ım eşin Nasıl yapacak kalçadan değilmi?hiç kendini sitrese sokma hepimiz için herşey güzel olacak inşallah.
Yok cnm göbekten yapacak, öle demişti dr.. Bnm iğne fobim var aslında bu veletler için o fobimi bile yendim.. Gonal f ı de hep göbekten akşam eşim yaptı ben batıramıyorum içim bi tuaf oluyor

bozma Can'ım hiç bozma kendini güzel sonuçlara hazırla pozitif düşün kendine uğraşacak bişiler bul Çarşamba'da 200 lü kan sonuçunla sevin
Ahh ahh inşallah canım hepimizin iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacımız var ki insan böyle güzel temenniler duyunca olmuş kadar rahatlıyo. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah çok umutluyum bu kez bakalım görcez.

Nasıl ağlattın beni bi bilsen... Ne diyeceğimi bilemedim, Nasıl teşekkür edeceğimi.. Rabbim hepimize ona kucak açan herkese o mucizeyi yaşatsın... Gönlüne yüreğine saglık Can'ım bnmmm
Allah razi olsun canım benim. Rabbim hepimizi hayirlisiyla evlatlarimiza kavuştursun insaallah. Bugünlerde dua kardeşliği yapmayıp ne zaman yapacağız. Sen içini ferah tut yarın bebişlerine kavuşmana bir adım daha yaklasacaksin.

İnşallah güzelim inşallah, hepimiz hayırlı olumlu sonuçlar alırız inşallah.. Belli mi olur burdan direk eylül anneleri topiğine geçeriz inşallahhhhh... O temiz yüreğine saglık güzel anne

İnşallah güzelim inşallah, hepimiz hayırlı olumlu sonuçlar alırız inşallah.. Belli mi olur burdan direk eylül anneleri topiğine geçeriz inşallahhhhh... O temiz yüreğine saglık güzel anne

Yok cnm göbekten yapacak, öle demişti dr.. Bnm iğne fobim var aslında bu veletler için o fobimi bile yendim.. Gonal f ı de hep göbekten akşam eşim yaptı ben batıramıyorum içim bi tuaf oluyor
aaaa göbekten yapılanı ilkkez duydum canım.eminsin dimi?yanlışlık yağma diye söylüyorum canım

aaaa göbekten yapılanı ilkkez duydum canım.eminsin dimi?yanlışlık yağma diye söylüyorum canım
Cnm bundan önce ki tedavimdede çatlatma iğnemi göbekten yapmıştım.. Unutmayalım die yazılı kağıtta veriyor dr onda da yazıyordu koldan yada göbekten diye...az önce eşim göbekten yaptı gzlim

Ay bende çok ağladım nabzim 126 di
Ama o yatağa yattigimi biliyorum birde serviste gözümü açtığımı inanin hicbirsey anlamicaksiniz

iyi geceler iki gün önce bizde tedaviye başladık sebep varikosel sperm sayısı oldukça az trabzon medikal park dr. hasan tahsin sanisoğlu. adetin üçüncü günü başladık verdiği ilaçlar folik asit antibiyotik ve 3 kutu gonal f salı günü kontrol var ilk tüp bebek denememiz

Hayırlı haberlerle dön hadi insaallah. Gerci biz koyduk teşhisi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…