- 16 Ekim 2014
- 549
- 448
- 88
Benimde vardi o risk hatta ameliyathanede oylece kaldim transfer iptal dedi sonra embriyolog yumurtalari donduramam zaten zor dollendiler dedi bende transferi kabul edince yaptilar ama allaha sukur buyuk sikinti cikmadi yeterki hayirlisi ile tutsunda ohsd ye raziyim dedim hayirlisi bakalimcooom.sagolun kizlar valla bugun stresten mideme.kramp.girdi. zaten transferimi erteleyecegiz ohhs tehlikem varmis. E2 15030 cikti da
Rabbim nasip etsin kuzum insaallahKizlar benimde yarin test gunum benide dualariniza katin olurmu 5 senelik vuslat son bulsun insallah
Saol cnm dün yaptrdmSen hangi ara yaptirdin gormemisim senin sonuc aldigini Allah saglikcakla kucahina almayi nasip etsin insallah
Benim
Benimde vardi o risk hatta ameliyathanede oylece kaldim transfer iptal dedi sonra embriyolog yumurtalari donduramam zaten zor dollendiler dedi bende transferi kabul edince yaptilar ama allaha sukur buyuk sikinti cikmadi yeterki hayirlisi ile tutsunda ohsd ye raziyim dedim hayirlisi bakalim
Kacinci gunundu canim.rabbim tamamina erdirsin insallahSaol cnm dün yaptrdm
ONu bilmiyorum ben transfete girince benim karnim cok agriyor dedim o an ultrasonla bakti oyle dedi yumurtalar buyumus diye kan sonuclarima bisey dememistiBebekler acisindan sorun olmaz ama senin zorluk yasamani istemem dedi doktorum. Senjn kacti e2 acaba
Canim ben takip edemedim sen yaptin benim yumurta toplanacagi gunler senun transfer olmustu nasilsin yaptirdinmi testRabbim nasip etsin kuzum insaallah
ONu bilmiyorum ben transfete girince benim karnim cok agriyor dedim o an ultrasonla bakti oyle dedi yumurtalar buyumus diye kan sonuclarima bisey dememisti
Canim ben de kullanıyorum. Pıhtılaşma yi önlemek için. Önceki gebeliğim kalbi durduğu için sonlandırılmişti. O sebeple verdi.Kizlar doktorum bana transgerden itibaren 10tane clexan igne verdi bugun transferin 7.gunu aranizda kullanan varmi
Bilmiyorunki canim benlemi degilmi 7.gunum yapmadikki test 10.gun dedi doktor hic bi belirti falanda yok zatenAnladim canim. Suan bebisin seninle demi kacinci gundesin.
Anladim canim bende biraz zor geliyor bu ignelerde sadece benmi kullaniyoeum acaba diye merak ettimCanim ben de kullanıyorum. Pıhtılaşma yi önlemek için. Önceki gebeliğim kalbi durduğu için sonlandırılmişti. O sebeple verdi.
Çoğu tüp bebek işleminde veriyorlar merak etme canim. Benim ilk gebeliğim de de verselerdi keşkeAnladim canim bende biraz zor geliyor bu ignelerde sadece benmi kullaniyoeum acaba diye merak ettim
Bilmiyorunki canim benlemi degilmi 7.gunum yapmadikki test 10.gun dedi doktor hic bi belirti falanda yok zaten
8 ve 9 günde idrar da ckti cnm 8 günde bir saat snra ckti burda onu ciddiye alma dediler bide dandik markaydi 9 gün sabh idrar testi yaptm 2 sn ckti predictor bi.markaydi hemn kan verdm o gün yani dündü bide yarn yapcmKacinci gunundu canim.rabbim tamamina erdirsin insallah
Korkma canim bir şey yoktur allahın izniyle. Rahat ol bebisi de strese sokma.canlar sizinle bisey paylasmak istiyorum bugun transferimin 5.gunu yalniz bugun hava almak icin disari cikmistik esimle şiddetli bi kavgaya sahit olduk çok korktum dizlerim titredi fakat suan ne agri ne de kanama tarzi bsy yok sizce sikinti varmdir
Korkma canim bir şey yoktur allahın izniyle. Rahat ol bebisi de strese sokma.[/QUOTE
insallah canim Allah razi olsn.umarim öyledir.
Salı oluyor canımkızlar cumartesi 4 tane yumurtam toplandı bugün oğlumu uyuturken bilgi vermek için aramışlar ama duymadım sonra ben aradım onlar açmadıdöllendi mi acaba.birde kızlar cumartesi yumurta toplanınca 3.gün pazartesi mi yoksa salı mı oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?