Kizlar merhaba.benim pazartesi transferim yapildi 2si 8hucteli 2si 6hucteli dort tane yerlestirildi simdi oyle yatiyorum annem tepemde hic kaldirmiyor afaganlar basti iyice
canım ole dusunme bak benımde oleydı dedıgın gıbı. bugun 6 haftalık kalp atıslarını dınledım umıtsızlıge kapınma..
Arkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.
Kızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorumkarnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım
Günaydın 2016nin guzel anneleri ve anne adayları. Bebislerimize kavusmak icin 1 gunu daha geride biraktikkk. Günaydın
Tatlm sen batma var ttutmadı diyosun ben hiçbir şey yok tutmadı diyorum ne olacak halimiz :) olsa dert olmasa dert
canım ole dusunme bak benımde oleydı dedıgın gıbı. bugun 6 haftalık kalp atıslarını dınledım umıtsızlıge kapınma..
dün yaaşadıgım agrıyı sancıyı Allah biliyorbu gun ruyamda gördugum sey tutmadıgıydıı halbukı hep bebek gorurdum ruyamda
Canim gecmis olsun bi doktorunu ara bizede haber etcanım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım
Aynen bende hicbiseynhissetmiyorum yarin test gunum Rabbim yuzumuzu guldursun insallaaaaaaaahTatlm sen batma var ttutmadı diyosun ben hiçbir şey yok tutmadı diyorum ne olacak halimiz :) olsa dert olmasa dert
Günaydın arkadaslar nasilsiniz
Aynen bende hicbiseynhissetmiyorum yarin test gunum Rabbim yuzumuzu guldursun insallaaaaaaaah
Gaz Sancısı Olmasın o cnm kötü Düşünmecanım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım
Aynen en zoruda bu beklemekmis yumurta toplama falan hikaye en can acitann kisim oldumum olmadimiİnşallah cnm ya uugrasiyoruz çok emek ve para sarf ediyoruz ama hayal bile edemiyoruz fazla geliyorhayaller sanki
Dekort aslında şişlik yapabilir cnm estrofemdende şüpheliyim çünkü bende o ilaç kesildikten sonra rahatladım Şişliğim gtticanım ohss olamam cunku dondurulmus benımkısı. sadece 6 estrofem 2 dekort 1 progeston 1 jel bır coraspim ve fobilol kullanıyorum acaba ılaclarmı etkıledı yarın arayıp sorayım en ıyısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?