2015 Aralık tüp bebek

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım dün opum oldu çikolata kistinden dolayı tüp bebek yaptık bu ilk denememiz Allah hepimiz hakkında hayırlısını göstersin inşallah gelişimleri güzel devam eder bebişlerimin dualarınızı bekliyorum

Kizlar merhaba.benim pazartesi transferim yapildi 2si 8hucteli 2si 6hucteli dort tane yerlestirildi simdi oyle yatiyorum annem tepemde hic kaldirmiyor afaganlar basti iyice

Hayırlı olsn cnm Rabbim guldursun yüzümüzü inşallah

canım ole dusunme bak benımde oleydı dedıgın gıbı. bugun 6 haftalık kalp atıslarını dınledım umıtsızlıge kapınma..

Maşallah CNm gözün aydın kaç yil dır bekliyosunuz nasıl bir duygu :) ha birde senin ikizmiydi tekmi

Hayırlı olsun cnm gözümüz aydın maşallah

Kızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorum karnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım

Tatlm sen batma var ttutmadı diyosun ben hiçbir şey yok tutmadı diyorum ne olacak halimiz :) olsa dert olmasa dert

dün yaaşadıgım agrıyı sancıyı Allah biliyor bu gun ruyamda gördugum sey tutmadıgıydıı halbukı hep bebek gorurdum ruyamda

Tersine cçıkarmış rüyalar canm inşallah pozitif gorucez ..hbende geçen gün kanamam olmuş embriyo dusmus görüyordum :) korkumuz hep ruyalarimiza giriyo

canım ohss olamam cunku dondurulmus benımkısı. sadece 6 estrofem 2 dekort 1 progeston 1 jel bır coraspim ve fobilol kullanıyorum acaba ılaclarmı etkıledı yarın arayıp sorayım en ıyısı
Dekort aslında şişlik yapabilir cnm estrofemdende şüpheliyim çünkü bende o ilaç kesildikten sonra rahatladım Şişliğim gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…