İlk gebeliğim 11. Haftada kalbi durduğu için sonlandı canım. Buna dayanarak verdiPıhtılaşma sorunu olabileceğini nerden anladı canım
hiç ama hiç opu dan korkma bu benim ikinci opu işlemim ve Allah'a şükür hiçbirşey hissetmiyorsun.uyuduğumu anlamadım bile o yüzden rahat ol Can'ım.kaç tane yumurtan varmış söyledi mi?hakkında hayırlısı olsun Can'ımGecmiş olsun cnm, inşallah annesi seni üzmezler ve 1.kalite olurlar cnm.. Benim salı günü opu.. Dr söyleyince korktum, endişelendim, duygulandım... Nasıl geçti senin? Ya karmakarışık duygular içindeyim yahu
Gecmiş olsun cnm, Bnmde salı toplanıyor Hakkı'mızda hayırlısı olsun.. İnşallah sonu iyi gelir güzelim, şu çektiğimiz strese değer , Nazlı bebişlerimiz çok nazlı
Gözün aydın canim. Rabbim hayirlisiyla kucağına da almayi nasip etsin inşaallah. Çok sevindimArkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.
gözün aydın Can'ım rabbim kucağına almayı nasip etsin.bende ilk tüp bebek yaptırdığımda kesenin biri gelişmiyordu sonra gittikçe eridi ve sadece biri doğdu canım.senin de Hakkı'nda hayırlısı olsınArkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.
Allah'im nnasip etsin butun herkese. Dua etmemmi canim butun kalbim sizinle.Gözün aydın canim. Rabbim hayirlisiyla kucağına da almayi nasip etsin inşaallah. Çok sevindim
Darisi basimiza aa. Bize de dua et taze annee
Canim bnm Allah'im tek te olsa saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah. İnsallah digeride gelisir. Cok tesekkur ederim cevabin icin.gözün aydın Can'ım rabbim kucağına almayı nasip etsin.bende ilk tüp bebek yaptırdığımda kesenin biri gelişmiyordu sonra gittikçe eridi ve sadece biri doğdu canım.senin de Hakkı'nda hayırlısı olsın
Cnm 7-9 sağ 7-9 sol tarafta varmış tabi aralarında büyüklü küçüklü cnm.. Tedirginlik ve heyacan var üzerimde nedenini bilmiyorum... İnşallAh sonucu iyi olur cnm, stesli dönem bizi bekliyor Hakkı'mızda hayırlısıhiç ama hiç opu dan korkma bu benim ikinci opu işlemim ve Allah'a şükür hiçbirşey hissetmiyorsun.uyuduğumu anlamadım bile o yüzden rahat ol Can'ım.kaç tane yumurtan varmış söyledi mi?hakkında hayırlısı olsun Can'ım
Ne Mutlu sana, darısı bizlere olur inşallah.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin güzelimArkadaslar bugun kese gormeye gttim. 6 haftalik olmus. Kalp atislarini dinletti doktor. İki embriyo yuklenmisti. Biri gelismis , digeri ise gelismemis gibi duruor dedi doktor. Kaybolup gidebilir dedi. Dusuk bir ihtimal de supriz yapabilir dedi. Ama biri cok iiyimis Allah'ima sukurler olsun. Allah'im herkese nasip etsin. Allah'im evlatlarimizı korusun.
Canim lütfen kendinde belirti arama iyi ya da kötü anlamda. Çünkü tecrübeyle sabit herkesin tutunma belirtileri farklı oluyor hatta hiç belirti vermeyebiliyor.Çoğu kişi adet belirtilerinin aynini yaşıyor ama bebis i tutunuyor. .. vs Lütfen bunları düşünüp stres yapma. Stres hormonlarini da etkiliyor. Bebişini uzmeeeKızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorumkarnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım
Canim lütfen kendinde belirti arama iyi ya da kötü anlamda. Çünkü tecrübeyle sabit herkesin tutunma belirtileri farklı oluyor hatta hiç belirti vermeyebiliyor.Çoğu kişi adet belirtilerinin aynini yaşıyor ama bebis i tutunuyor. .. vs Lütfen bunları düşünüp stres yapma. Stres hormonlarini da etkiliyor. Bebişini uzmeee
Benim de şu an ara ara kasık batması oluyor alttan ıgne batması gibi hisler oluyor. Alt karın bölgesinde dolgunluk var. Karnim sis kocaman oldu.Gogusler asiri hassas ve sis.Bütün bu belirtiler 1. Denememde de vardı tuttu. 2. Denememde de vardı tutmadı. Bilmem anlatabildim miii. Belirtileri bosver. Sonuç odaklı olmaya çalış canim benim.canım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım
Benim de şu an ara ara kasık batması oluyor alttan ıgne batması gibi hisler oluyor. Alt karın bölgesinde dolgunluk var. Karnim sis kocaman oldu.Gogusler asiri hassas ve sis.Bütün bu belirtiler 1. Denememde de vardı tuttu. 2. Denememde de vardı tutmadı. Bilmem anlatabildim miii. Belirtileri bosver. Sonuç odaklı olmaya çalış canim benim.
Seni bu kadar kötü etkileyecek bi ağrı varsa doktora sormalisin. Yerleşme ağrısı bu kadar şiddetli olmaz sanırım. Çok sayida yumurta toplandiysa ohss riskin olabilir. İlk fırsatta doktorunla ya da merkezinle konuş. Allah korusuncanım belirti olarak aramıyorum kı agrıya dayanamıyorum canım yanıyor
Anladım canım test falan istedi mi bunla ilgiliİlk gebeliğim 11. Haftada kalbi durduğu için sonlandı canım. Buna dayanarak verdi
Seni bu kadar kötü etkileyecek bi ağrı varsa doktora sormalisin. Yerleşme ağrısı bu kadar şiddetli olmaz sanırım. Çok sayida yumurta toplandiysa ohss riskin olabilir. İlk fırsatta doktorunla ya da merkezinle konuş. Allah korusun
canım halımı gorsen acırsın karnım 9 aylık sıs kasıklarımdkaı batma sancı anlatamıyorum cok fenayım
canım ole dusunme bak benımde oleydı dedıgın gıbı. bugun 6 haftalık kalp atıslarını dınledım umıtsızlıge kapınma..Kızlar benım sağ kasık batmalarımdna yuryemıyorumkarnım okadar şişki ve agrıyor ki galiba tutunamadı bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?