- 1 Kasım 2013
- 2.657
- 2.049
- 333
İşte canım o yedi gün sonraki adet kesin olurmu ki. Benim 7 gün sonrası yılbaşı. Normal adet tarihi 12 ocak ki ben hep erken olurum. Benim de anladigim onlara göre ben normal adetim den önce bir kanama yaşıcam ve onların dediğine göre normal tarihimde adet gorucem bir daha. Senin dediğin gibi benimde seninle hemen hemen aramda 1 hafta oluyor.Şimdi bugün benim 8.gün tedavide adetin 3gunu başlamıştır biz. Dr dedi ki eğer ohhs oluşursa yumurtalarını pztesi toplar donduruz sende 1 hafta içinde kanarsin (cicim ya adet olursun deniyor pek kibar :) ) bir sonraki kanamadan değerlerine bakarız ona gore transferi yaparız. Şimdi şöyle ki hadi 28inde toplandı yumoslar buz bebek oldu bende ocak 5te adet oldum. En iyi ihtimalle 5subatta tekrar adet olursam ki kesin gecikir çünkü adet düzensizliğin var.e transferi 14.gün yâpsalar eder sana 19 şubat ve tatil yalan olur
İşte canım o yedi gün sonraki adet kesin olurmu ki. Benim 7 gün sonrası yılbaşı. Normal adet tarihi 12 ocak ki ben hep erken olurum. Benim de anladigim onlara göre ben normal adetim den önce bir kanama yaşıcam ve onların dediğine göre normal tarihimde adet gorucem bir daha. Senin dediğin gibi benimde seninle hemen hemen aramda 1 hafta oluyor.
Su adet mi her neyse olunca hemen ararım. Sende tam ne derlerse anlat bana olur mu durumlar aynı çünkü ve ertelenince hiç üzülme. Catlatma iğnesi oldun mu?
Gelisiyolar teyzesi bugün ilk günlerindeydilerAyy valla kafayı yedik su veletlerimiz için :) bi doğusunda polisine polisine vurucam.:)
Rabbim halkımızdan hayırlısı bu versin inşallah. Senin embriyoları donduruldu mu yoksa henüz geniş olma yolundalar mi
Gelisiyolar teyzesi bugün ilk günlerindeydiler
Ayni benimki de öyle. Hatta bu ertelemenin daha iyi olduğunu başarının daha yüksek öldüğünü söyledi bana. Çünkü rahim kendini ilaçsız ve sakin dinlendiriyomusAnlatırdım canım yarın sorunca. Yok daha olmadım muhtemelen yarın olurum bilemedi valla. Ya doktorun öyle pozitif ki adama bakınca mutluluktan ne soracagimi unutuyom
İnşallah canım hepimizin. Kontrolden sonra yaz bana muhakkak . Burayı sürekli okuyamiyorum mesaj atarsan çok sevinirim ekliyorum seni şimdiHadi bakalım cici cici kızlar yakışıklı yakışıklı olanların olsun inşallah. Hepside hayırlı evlat olsunlar
Şimdi canım benim bu opu dan sonraki ilk adetin mi? Ne zaman oldun bi aydinlat bizi gözünü seveyimbal_hatun Ve Y yaasemintt canlar ben de sizin durumdaydim bir buçuk ay ertelendi ve sonunda adet oldm yarın adetimin ikinci günü randevu aldim sizi de bilgilendiririm. Ben de öğretmenim bu arada: )
bal_hatun Ve Y yaasemintt canlar ben de sizin durumdaydim bir buçuk ay ertelendi ve sonunda adet oldm yarın adetimin ikinci günü randevu aldim sizi de bilgilendiririm. Ben de öğretmenim bu arada: )
Kaç yumurta toplandı ve kaç bebisin oldu.anlat bize azıcık. Neden erteledilerbal_hatun Ve Y yaasemintt canlar ben de sizin durumdaydim bir buçuk ay ertelendi ve sonunda adet oldm yarın adetimin ikinci günü randevu aldim sizi de bilgilendiririm. Ben de öğretmenim bu arada: )
Bak şimcik canımcım opudan on beş gün kadar sonra adet oldum.senin doktor kanama demiş ya sana işte benim doktor kanama demedi adet olacaksin dedi. Sonra ikinci adetin ikinci günü gel dedi. Yani opu nun üzerinden iki adet geçmiş oluyor. 12 toplandi 7 döllendi cancagizimKaç yumurta toplandı ve kaç bebisin oldu.anlat bize azıcık. Neden ertelediler
Üçüncü gün embriyosu olarak dondurdular bu arada canım. Bana erteleme sebebi olarak vücut dinlensin ilaclardan arinsin rahim hazirlansin dendi canımKaç yumurta toplandı ve kaç bebisin oldu.anlat bize azıcık. Neden ertelediler
Aslında embriyo sayın da iyi neden öyle yaptilar ki canım. Bana hemşire opudan uyandiktan hemen sonra anlattı kafam karıştı o zaman. E2 mi yüksekti ki sende. Belki bende ilk adetimle yaparlar amaan üzüldüm şimdi nerden baksan iki ay var o zaman transfereÜçüncü gün embriyosu olarak dondurdular bu arada canım
Benim doktor iyidir hoştur canım ama şöyle kötü bir huyu var ben sormadan bir şey söylemiyor. Adam akıllı bilgi vermiyor. Yani sebep olarak dediğim gibi vücut temizlensin hormon ilaclarindan dedi. Hiçbir zaman tahlil sonuçları lni söylemiyor ben sormadan. E2 yi bilmiyordum ben mesela. Belki o yüksektir bilmiyorum. Üzülme sıkma canını başta benim de canım sıkıldı gecikecek diye ama inan çok daha iyi bence de. Çünkü bak sen de göreceksin ilk adet olduğun dönemde de kasık ağrısı çok olacak gaz çok olacak. Gerçekten o dönem kendimi iyi hissetmiyordum. Şu an hiçbir şikayet yok adetim de zamanında geldiAslında embriyo sayın da iyi neden öyle yaptilar ki canım. Bana hemşire opudan uyandiktan hemen sonra anlattı kafam karıştı o zaman. E2 mi yüksekti ki sende. Belki bende ilk adetimle yaparlar amaan üzüldüm şimdi nerden baksan iki ay var o zaman transfere
Doğru haklısın canım ama 1 aya odaklandim ya ondan aslında benim doktor da öyle ben kafasını kurcaliyorum sürekli. Cok tesekkur ederim canım. O zamana kadar diyet yapsam mi acaba zararı olur mu kiBenim doktor iyidir hoştur canım ama şöyle kötü bir huyu var ben sormadan bir şey söylemiyor. Adam akıllı bilgi vermiyor. Yani sebep olarak dediğim gibi vücut temizlensin hormon ilaclarindan dedi. Hiçbir zaman tahlil sonuçları lni söylemiyor ben sormadan. E2 yi bilmiyordum ben mesela. Belki o yüksektir bilmiyorum. Üzülme sıkma canını başta benim de canım sıkıldı gecikecek diye ama inan çok daha iyi bence de. Çünkü bak sen de göreceksin ilk adet olduğun dönemde de kasık ağrısı çok olacak gaz çok olacak. Gerçekten o dönem kendimi iyi hissetmiyordum. Şu an hiçbir şikayet yok adetim de zamanında geldi
Odaklanma oluruna birak canım. Bizim için hayırlısıni Allah bilir. Vücudumuz için iyi olani da doktorlar bilir. Doğrusunu yapmışlardır öyle düşün.. Yine de biz kafalarini kurcalamaya devam edelim :) diyet konusunda bir şey diyemeyeceğim canm bilemiyorum zarari olur mu olmaz mi diye ama fikrimi söyleyebilirim kilon çok aşırı değilse yorma vücudunu güçsüz birakma her zamanki gibi beslen tabii bu benim kişisel fikrim. Doktoruna danış istersenDoğru haklısın canım ama 1 aya odaklandim ya ondan aslında benim doktor da öyle ben kafasını kurcaliyorum sürekli. Cok tesekkur ederim canım. O zamana kadar diyet yapsam mi acaba zararı olur mu ki
Doğru haklısın canım ama 1 aya odaklandim ya ondan aslında benim doktor da öyle ben kafasını kurcaliyorum sürekli. Cok tesekkur ederim canım. O zamana kadar diyet yapsam mi acaba zararı olur mu ki
Odaklanma oluruna birak canım. Bizim için hayırlısıni Allah bilir. Vücudumuz için iyi olani da doktorlar bilir. Doğrusunu yapmışlardır öyle düşün.. Yine de biz kafalarini kurcalamaya devam edelim :) diyet konusunda bir şey diyemeyeceğim canm bilemiyorum zarari olur mu olmaz mi diye ama fikrimi söyleyebilirim kilon çok aşırı değilse yorma vücudunu güçsüz birakma her zamanki gibi beslen tabii bu benim kişisel fikrim. Doktoruna danış istersen
öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim..amin umarım bende sizin gibi güzel haberler verebilirim tekrar sağolun ..senin adına çok sevindim maşallah güzel yumurta oluşmuş sende,,bende ne olur, hiç bir bilgim ve tecrübem yok.. umarım en güzel şekilde sonuçlanır hamileliğiniz kucağınıza alırsınız bebeğinizi :) allah nasip etsin o günleri inşallah .. buarada fsh ve amh testini hiç yaptırdınızmı ,kaç çıkmıştı ?birde ilk etapta ne tür vitamin yada ilaçlara başlatmıştı doktorunuz ? ben devlette yaptıyorum rica edecem ,tabi eğer mümkün olursa 2 embriyo transferini isticem umarım kabul ederler..Cnm benimde adetin ikinci günü muanede doktor yaşına göre yumurtalik Revervin az dedi senin gibi 5 tane varmış yaşımda 25 Tabi insan üzülüyor haliyle bizde napalım dedik olcaksa azlada olur devam ettik iğneleri kullanmaya başladım. Ve yumurtalik toplandığı gün iğneler ise yaramiş tam 12 adet yumurta toplandı 10 taneside iyi şekilde döllendi ☺ Allahıma şükür suan 5.gün transferini bekliyoruz yani umutsuzluğa kapılmayın yaşının genç olmasi yumurtaların kalitesi açısından çok önemli zaten önemli olan da iyi embriyo elde etmek.işlh bende iyi haberleri alırım Allah hepimize yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?