- 1 Kasım 2013
- 2.658
- 2.050
- 333
Burdan sa onu da ben demiştim; )8 cnm yarn Sbah yine yapcm başka test yapmadm yarn predictor alcm arkdas önerdi saolsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan sa onu da ben demiştim; )8 cnm yarn Sbah yine yapcm başka test yapmadm yarn predictor alcm arkdas önerdi saolsn
Ay evt tatlm sen dedn yanltma payı yok dmiBurdan sa onu da ben demiştim; )
Evet canım benim çok yüksek olduğu için az da şişkinlik olduğu için gelecek aya ertelediler transferi.
Kactane transfer olck cnm hayrlsi olsn insallahKızlar bugün tüp bebek merkezinden haber geldi 7 yumurtam döllenmiş. yarın transfer yapılacak
Yok canım bat tan 6 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor. Ama 16 tl onu alana kadar özel hastanede kan da verebilirsinAy evt tatlm sen dedn yanltma payı yok dmi
Canım 6822 çıktı. 25 folikulden 18 yumurta çıkmış. Bugün aradılar 16 sini kullanmışlar hepsi de dollenmişKacti canim senin ? Kac yumurtan vardi ?
Cnm 50 tl burada kan testi bna en yakn olan tıp merkznde hmde dgerleri uzak sağlık ocağı kaplı hafta sonu malumYok canım bat tan 6 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor. Ama 16 tl onu alana kadar özel hastanede kan da verebilirsin
Ama beta hcg vucuddan atilmamaissa onu bilememAy evt tatlm sen dedn yanltma payı yok dmi
O nasl. Olyo cnmAma beta hcg vucuddan atilmamaissa onu bilemem
Canimcim aldığımız catlatma iğnesi beta hcg içeriyor oda vucuddan 1 hafta gibi5surede atılıyor. Ben aşılama olmuştum 1 hafta sonra tuttu dedim. Fakat iğne etkisiymis. Sonraki testlerde sonraki günlerde çizgi yok olmuştu. Sen kaç gündür yapıyorsun testleriO nasl. Olyo cnm
Benim esim 20 tl ye almisYok canım bat tan 6 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyor. Ama 16 tl onu alana kadar özel hastanede kan da verebilirsin
Canimcim aldığımız catlatma iğnesi beta hcg içeriyor oda vucuddan 1 hafta gibi5surede atılıyor. Ben aşılama olmuştum 1 hafta sonra tuttu dedim. Fakat iğne etkisiymis. Sonraki testlerde sonraki günlerde çizgi yok olmuştu. Sen kaç gündür yapıyorsun testleri[/QUOTEdı
Bak tatlm HEmn anltim ben akıllı 3 4 5 gün test yaptm gittikçe otomatik olarak çizgi kayboldu hatta en son yaptmda hiç çıkmadı bida da yapmdm işte bugn transferden snra 8 iğne vurulali iğne olalı 14 gün oldu işte iğne etkisi kalmaz inşallah hemşire klamz dedi inşallah da kalmamstr
Kactane transfer olck cnm hayrlsi olsn insallah
Hayrli olsn inşallah2 tane olacak sanırım. ama doktorla konuşacam kabul ederse üçe hayır demem
Canım 6822 çıktı. 25 folikulden 18 yumurta çıkmış. Bugün aradılar 16 sini kullanmışlar hepsi de dollenmiş
hepimiz için hayırlı olsun. sizin kaç tane koyulduHayrli olsn inşallah
1 tane cnmhepimiz için hayırlı olsun. sizin kaç tane koyuldu
ne zaman sonuç belli olacak. rabbim gönlüne göre versin. isteyen herkese nasip etsin1 tane cnm